inte-attraherad-av-partner

Vilka sexleksaker passar bäst för pegging?

Hej! Har du några bra tips kring pegging? Vi har ett gäng leksaker i varierande storlek och en strap on. Kan ta emot lite hårdare tag efter uppvärmning. Skulle vilja lite mer variation eller tekniker, tips på leksaker? Samt tips på smidig rengöring innan. Jag vill att det ska vara rent.


Vilka sexleksaker passar för pegging?


Pegging eller BOB (bend over boyfriend), är en sexuell aktivitet som inte passar alla. Men, för par som är bra på att kommunicera och letar efter ett nytt sexuellt område att utforska tillsammans kan pegging vara den perfekta aktiviteten! Pegging kan öppna en helt ny värld av njutning, erbjuda honom en helt ny typ av sexuell stimulans och ge er ett underbart tillfälle för rollspel och maktbyte under sex.

Pegging
Pegging är när en kvinna sexuellt penetrerar en mans anus med en så kallad strap-on-dildo.

Det finns inget rätt eller fel sätt att utöva pegging på, så länge ni följer grunderna för analsex. Det inkluderar grunderna gör att hålla sig ren och fräsch. Det finns med andra ord inga direkta gränser för ert peggande – hon kan sätta på dig på samma sätt som du brukar sätta på henne. Ni kan inkorporera BDSM-moment, som smisk och lydnadsträning, eller testa på pegging på andra – mer spännande – platser än sovrummet. Utgå ifrån dina egna begär och fråga din partner vad hon är bekväm med att utföra.

Självklart kan ni även förhöja spänningen när ni peggar, genom att använda er av olika sexleksaker och redskap. Här kommer ett par tips på sexleksaker som passar för pegging.

Cock cage

En cock cage är som ett kyskhetsbälte för män som hindrar dem att få full erektion och grovt begränsar möjligheten att penetrera en partner. cock cages är oftast tillverkade i metall, men finns även i ABS-plast.

Under pegging kan en cock cage ytterligare förstärka känslan av att din partner har total kontroll och makt över din kropp och njutning. Genom att låta henne – bokstavligt talat – spärra in din mandom och hålla tag i nyckeln som kan befria den kommer du förmodligen känna dig än mer underkastad, vilket kan vara en förtrollande känsla. Kom bara ihåg att aldrig bära en sexleksak som begränsar blodtillförseln mer än ett par minuter. Ta genast bort den om det börjar göra ont.

Penisring

När du blir peggad av din partner gnider dildon mot din prostata inifrån analen. Detta kan vara extremt skönt och till och med framkalla så kallade prostataorgasmer. Genom att bära en penisring förhöjs känslan i underlivet och du kommer garanterat att känna starkare orgasmer, om du nu får orgasmer genom att bli peggad.

Återigen, eftersom en penisring begränsar blodflödet bör du vara väldigt vaksam med hur du använder den. Ta genast bort den om du känner obehag.

Ball gag

Precis som en cock cage kan en ball gag ytterligare förhöja känslan av underkastelse. Genom att begränsa din tal- och andningsförmåga blir du mer utelämnad och beroende av din partners barmhärtighet. Den ger ingen direkt fysisk stimulans, snarare en psykologisk stimulans som kan vara minst lika upphetsande och underbar.

Ball gags kommer i mängder av storlekar och material. Jag skulle rekommendera er att börja med en tillverkad i gummi eller silikon eftersom risken att den ska skada käkarna eller tänderna blir mindre.

Vibrator

Det är många som har uppfattningen om att vibrationer endast känns skönt för kvinnor, men så är det inte. Även män kan känna sexuell njutning – och även få orgasm – av vibrationer. Så, varför inte införskaffa en kraftfull vibrator som du eller hon kan hålla mot din penis samtidigt som hon sätter på dig? Jag kan garantera att det kommer ge dig en helt ny sensation.

Namnet ”pegging” etablerades då den amerikanske sexkolumnisten Dan Savage utlyste en tävling om vad man ska kalla den sexuella aktiviteten då en kvinna penetrerar en man. Omröstning resulterade i ordet ”pegging”.

Oftast behöver vibrationer vara väldigt starka för att driva män till orgasm. En liten klitorisvibrator mot ollonet räcker väldigt sällan till. Om vibrationer känns intressant skulle jag rekommendera er att testa på en Cobra Libre från Fun Factory eller en vibrerande wand från DOXY.

Hoppas att ni fortsätter med er pegging och utvecklar den till något ännu mer underbar och lustfyllt i framtiden. Som jag skrev inledningsvis är det bara er fantasi som sätter gränserna. Ta gärna en titt hos våra sponsorer för att hitta fler sexleksaker som kan passa er.