inte-attraherad-av-partner

9 sexappar du bara måste ha på mobilen

Hej Lustfyllt!

För några år sedan hittade jag och min kille en sexapp till Android som hette Dildroid 🙂 Det var en väldigt rolig app som gjorde om telefonen till en vibrator. Man kunde ta emot vibrationer från andra människor som också hade appen. Jag och min dåvarande hade väldigt mycket kul med den appen, men den börjar bli lite förlegad. Den har inte uppdaterats på länge och så. Jag undrar därför om ni har några förslag på bra ”sexappar” till iPhone eller Android? Alltså appar som har med sex att göra? Kan vara vilka appar som helst som kan fungera som krydda för sexlivet 🙂 Tack så jättemycket för en bra sida och tack för era förslag, jag är säker på att ni kommer med några bra. Chiao!


Sexappar till iPhone och Android


Sexappar är något som blir allt mer populärt till både Android och iOS. Det kommer fler och fler uppfinningsrika appar som hjälper användare med allt ifrån direkt njutning till att hitta någon att dela njutningen med! Fast, alla sexappar är såklart inte värda att spendera pengar på. Vissa är inte ens värda att spendera tid på genom att ladda ner! Så, under en månads tid har jag och en av mina kollegor gjort en djupdykning bland de sexappar som finns tillgängliga till Android och iPhone idag.

Efter vår noggranna djupdykning lyckades vi vaska fram 9 stycken guldkorn till sexappar som vi kommer rekommendera i vår lilla lista nedan! Om det är så att vi missat en sexapp som du – som läser detta just nu – använder dig av så tveka inte, tipsa oss om den via en kommentar nedan!

UnderCoversUnderCovers – Sexual Fantasies

sexappar sexapp
UnderCovers är en väldigt bra sexapp som levererar lite mer än alla sexställningsappar på marknaden. Den ger inte bara förslag på vilka sexiga äventyr du och din partner kan ge er ut på tillsammans, den fungerar också som en medlare mellan er och föreslår äventyr som ni båda känner er okej med. En väldigt bra sexapp för par som inte är så bekväma med att sätta ord på vad de tänder på. Appen föreslår drygt 100 olika spännande sätt att ha sex på – till exempel sex utomhus, sex i en hiss, sex med olika hjälpmedel och en rad olika sexställningar. Både du och din partner använder appen för att markera de sexiga scenarion och idéer som ni tycker är intressanta och vilka ni tycker känns mindre intressanta. När ni gjort era val – var och en på sitt håll – kopplar ni ihop era användare i appen. Därefter ”matchar” appen era sexuella fantasier och intressen och visar er vad ni båda känner er trygga med att göra. Vilka sexiga fantasier ni har gemensamt helt enkelt! Kanske låter det hela lite komplicerat, men UnderCovers är verkligen busenkel sexapp att använda och kan vara en riktigt bra krydda för vilket sexliv som helst. Bästa sexappen på denna listan enligt mig!

Vissa användare har problem med att installera UnderCovers på sina mobiler, därför kan jag också – som en bonus – tipsa om en snarlik sexapp som heter Spice.

sexappar androidTinder

sexappar sexapp
Fast skaparna av Tinder marknadsför appen som en dejtingapp används den oftast som en sexapp av människor som vill hitta en sexpartner i närheten på ett snabbt och smidigt sätt. Tinder hämtar information som profilbilder och intressen från ditt Facebook-konto för att skapa en Tinder-profil. Det finns egentligen inga inställningar att göra i denna sexapp. Bilder på andra Tinderanvändare visas och du kan antingen ge dem ett grönt hjärta för att markera intresse, eller ett rött kors för att markera ointresse. När både du och en annan användare givit varandra ett grönt hjärta kan ni skriva till varandra i appen. Tinder är en väldigt ytlig sexapp, men även roligt och enkel att använda. Hittills har jag inte träffat någon via Tinder.

sexapp till iphoneDisckreet

sexapp
Är en händig sexapp som i nuläget endast finns för iPhoneanvändare. Denna sexapp har beskrivits som ett ”genidrag” och ”revolutionerande” i kända tidningar som Forbes, Ask Men och Pando Daily. Sexappen gör att du kan dela nakenbilder eller sexvideor med en partner, så länge ni båda matar in varsitt lösenord i appen samtidigt. Det gör att ingen kommer kunna se sexbilder eller nakenbilder av dig utan din tillåtelse! Bra app som jag själv testat och blivit nöjd med. Visst är det inte lika smidigt som att bara skicka iväg en vågad bild till någon, men vill man ta det säkra före det osäkra är Disckreet en väldigt användbar sexapp! Om du vill skicka säkra nakenbilder till någon har Arvid skrivit den här lilla guiden som gör sexting lite säkrare.

sexapparGirlfriend Helper

sexapp
Okej, den här appen har en är förmodligen programmerad med lite humor, men humor och sex hör bra ihop så den platsar på min lista av sexappar. Denna app hjälper dig som glömsk pojkvän med att hålla reda på viktiga datum som årsdagar eller födelsedagar för att lätt undvika tråkig stämning och sur flickvän. Den har också en hel del förprogrammerade romantiska sms-meddelanden som du enkelt kan skicka iväg till din flickvän med bara ett klick! Många kanske tycker att det är ytligt att skicka iväg romantiska sms som någon annan skrivit, men hey, det är tanken som räknas!

appar om sex69 Positions

sexappar sexapp
Jag har aldrig varit en tjej som behövt ”läsa på” om olika sexställningar. Det har alltid löst sig naturligt så att säga. Men! Alla är inte som jag. Behöver du hjälp med att hitta några nya sexställningar är denna sexappen något för dig! gratisversionen innehåller 26 snyggt illustrerade sexställningar, uppgraderar du versionen för ett par kronor får du tillgång till 113 stycken. Allt är sorterad i 7 olika kategorier som till exempel sexställningar för trekant, sex bakifrån och sex ansikte mot ansikte. Den bästa funktionen är slumpgeneratorn som väljer ut en slumpmässig sexställning från biblioteket. Det kan jag tänka mig att prova med en partner, bara för skojs skull!

sexappBetween

sexappar sexapp
Är en väldigt fin och romantisk app. Den skapar ett säkert kassaskåp som bara kan öppnas av två personer. I kassavalvet kan paret lägga bilder och konversationer som de inte vill att någon annan ska kunna se, av misstag eller med flit. Appen låser nämligen sig själv om telefonen tappas eller blir stulen. Perfekt för att dela utmanande bilder med din flickvän eller pojkvän. Dessutom innehåller appen en kalender som gör att du och din partner kan boka in dejter och födelsedagar tillsammans. Om jag hade haft en partner hade jag definitivt använt denna appen!

sexappVIBE Elite™ Vibrator

sexappar sexapp
Är en vibrator app med olika rytmer och inställningar för vibrationshastighet. Skaparna av denna sexapp säger att sexappen använder speciella vibrationsmönster och varierande hastigheter för att ge så mycket njutning som möjligt för den som vill vara diskret. Jag har inte hunnit testa appen själv men har den på telefonen. Jag kan redan säga att den verkar lovande! Jag är en tjej som behöver rätt så starka vibrationer för att få orgasm av en vibrator, så jag antar att appen är olika bra på olika telefoner. Skaparna rekommenderar att man använder sexappen och telefonen ovanpå kläderna av sanitära skäl. Den rekommendationen vet jag inte om jag kommer följa, jag gillar hudnära kontakt.

sexappDesire – Couples Game

sexappar sexapp
Par som börjar använda appen Desire tillsammans må vara blyga och pryda i början, men efter en månads användning har appen fått dem att börja droppa smält vax över varandra. Desire börjar som ett flirtigt spel men har en tendens att sluta som en typ av erotisk tävling mellan dig och din partner. Desire låter dig skicka din partner tusentals ”utmaningar” från deras enorma databas. Du kan även skriva dina egna utmaningar och skicka till din partner. När din partner har utfört en sexig utmaning får han eller hon poäng som kan användas för att låsa upp nya utmaningar som kan skickas till dig. Ni kan också skicka varandra privata meddelanden via appen, spela in ”intima” minnen och spåra vilka utmaningar ni gillade mest. Detta är en fantastisk sexapp för par som är lite tävlingsinriktade. Desire kommer definitivt locka fram helt nya sidor hos er båda.

appar om sexKindu – Romantic Ideas

sexappar sexapp
Trots att Fifty Shades of Grey officiellt anses som mainstream nu för tiden finns det fortfarande människor som inte känner sig helt bekväma med att berätta om sina innersta fantasier och lustar – inte ens till sin partner. Som tur är finns det en fantastisk app som kan hjälpa dig eller din partner med att förmedla vilka sexuella intressen och fantasier ni går och bär på. Kindu är appen som gör det möjligt för par att söka igenom tusentals intima aktiviteter enskilt och svajpa ja eller nej för att indikera om aktiviteten är intressant eller inte. Appen jämför sedan era preferenser. Om du och din partner ”matchar” på någon aktivitet får du båda veta vad det är. Om inte, försvinner det ut i etern och din partner kommer aldrig att veta hur kinky du verkligen är.

Jag tar mer än gärna emot förslag från dig som läsare. Har du någon bra sexapp som du vill tipsa omvärlden om är det bara att lämna en lite kommentar nedan. Självklart är det 100% anonymt.