inte-attraherad-av-partner

Experten: ”Dessa 7 sexleksaker hjälper er att göra verklighet av sexfantasin”

När det kommer till sex är skillnaden mellan fantasi och verklighet enorm. Forskning som genomförts på 4 000 vuxna om deras sexuella fantasier fann att 4 av 5 personer vill förverkliga sin favoritfantasi, men att bara 1 av 5 faktiskt har gjort det. Med andra ord verkar det som att de flesta människor går omkring med ouppfyllda sexuella önskningar.


Sexleksaker för sexfantasi


Forskning har också visat att de som vågar göra sina sexfantasier till verklighet också känner sig mest tillfredsställda med både sexliv och relationer, så det finns definitivt skäl att förverkliga våra fantasier!

Så hur kan du minska klyftan mellan fantasi och verklighet? Allt börjar med god kommunikation – du och din partner måste kunna berätta för varandra vad ni vill ha i en atmosfär av ömsesidigt förtroende och intimitet. Därefter krävs handling och då kan ett par väl valda sexleksaker verkligen kan komma till användning.

Sexleksaker kan tjäna många olika syften. Allt från intima spel som kan hjälpa till att bryta isen, till tillbehör (som handfängsel eller piskor) som kan hjälpa till att skapa en viss stämning, till sexleksaker som kan leverera helt nya sensationer genom att förlänga upphetsningen eller öka njutningen. I det här inlägget ska vi titta på några specifika sexleksaker som säljs i Sinfuls webbshop och hur dessa kan hjälpa dig och din partner att förvandla fantasi till verklighet.

Sexleksak för att komma samtidigt

Män tenderar att nå orgasm snabbare än kvinnor [1, 2], vilket är en av de många faktorerna som bidrar till det så kallade ”orgasmgapet” mellan män och kvinnor. Detta kan också vara anledningen till att många människor (både män och kvinnor) som jag pratar med fantiserar om att nå orgasm i samma ögonblick som sin partner.

Om att få orgasm på samma gång är din fantasi, kan en bra parvibrator vara lösningen. We-Vibe Sync Parvibrator är en bärbar vibrator som kan användas under ett penetrerande samlag. Den ger kvinnan både inre och yttre stimulering samtidigt genom att rikta kraftiga vibrationer till både klitoris och G-punkt. Dessutom får mannen like extra penilstimulering.

Vi vet att klitorisstimulering ökar chansen för att en kvinna når orgasm under sex [3], och denna vibrator är handsfree vilket innebär att du och din partner kan låta händerna vandra över varandras kroppar och låta vibratorn göra jobbet.

Sexleksak för trekant och dubbel penetration

Trekanter är en av de vanligaste sexuella fantasierna och en av de handlingar som folk ofta fantiserar om att utföra under en trekant är dubbel penetration. Med andra ord; antingen två penisar samtidigt i samma öppning eller två penisar som går in i separata öppningar.

Fast de flesta någon gång har fantiserat om trekanter eller andra gruppsexupplevelser har de flesta aldrig förverkligat den fantasin. Den vanligaste anledningen är att många par känner sig osäkra när det kommer till att öppna sin relation till en främling and dela sin partner med en annan. Andra är oroliga för att en tredje personen som kommer in i sovrummet kommer framkalla svartsjuka istället för upphetsning och andra vill vara monogama eftersom det stämmer överens med deras värderingar.

Oavsett anledning kan sexleksaker hjälpa människor att förverkliga fantasin om sex på flera, utan att faktiskt bjuda in en till person. Se till exempel på Double Pleasure Penetrator, en ring man trär runt basen på penis som har en dildo fäst vid den. Denna leksak låter någon en penis tränga in i både vaginan och anus samtidigt på sin partner. Som en liten extra bonus finns det också en multifunktionsvibrator fäst vid penisringen som ger lite extra klitorisstimulering, vilket också kan göra den här leksaken även hjälper till med att förverkliga den förra fantasin om att komma tillsammans.

Ett annat alternativ är Rimming Plug 2 från B-Vibe som är en fjärrstyrd buttplug med både vibrationer och mjuka kulor som roterar cirkulärt för att stimulera baken på ett helt unikt sätt. Denna sexleksak fungerar precis lika bra på egen hand som tillsammans med en partner.

Sexleksaker nya sensationer

En annan populär sexuell fantasi handlar om att prova nya saker och uppleva många olika sensationer. Människor tenderar att bli uttråkade av sexuella rutiner vilket resulterar i att vi dras till sexuell variation. Här sexleksaker verkligen kan hjälpa.

För män finns till exempel Tenga Flip Zero Black med Vibrator, en lösvagina sin inte bara erbjuder otroligt silkeslen och detaljrik stimulans med sitt mönstrade silikon utan också vibrerar för att ge dig den där extra kicken av stimulans när du närmar dig orgasm.

För kvinnor som är ute efter en ny stimulerande upplevelse finns Mshop Capella som erbjuder en kraftigt penetrerande känsla med sitt grova stånd men också en kittlande känsla över klitoris. En annan höjdare som fått många lovord från kvinnor runt om i världen är den extremt populära lufttrycksvibratorn från Satisfyer – Satisfyer 2. Istället för att använda vibrationer som en klassisk sexleksak använder Satisfyer lufttryck för att stimulera klitoris på ett helt unikt sätt – ett perfekt alternativ för dig med väldigt känslig klitoris. Lufttryckvibratorer kommer i många utföranden och prisklasser, som Womanizer W500 till exempel.

Det här är bara några exempel på de många sätt som leksaker kan hjälpa till att förvandla våra sexuella fantasier till verklighet. Kanske kommer även erat förhållande att bli bättre i slutändan; det är trots allt så, att forskning visar att de mest sexuellt tillfredsställda paren är de som använder sexleksaker och förverkligar sina tillsammans [4].

Källor

[1] Waldinger, M. D., McIntosh, J., & Schweitzer, D. H. (2009). A five‐nation survey to assess the distribution of the intravaginal ejaculatory latency time among the general male population. The Journal of Sexual Medicine, 6(10), 2888-2895.

[2] Bhat, G., & Shastry, A. (2019). 012 Average Time to Orgasm (TitOr) in Females during Heterosexual Penovaginal Intercourse. The Journal of Sexual Medicine, 16(6), S6.

[3] Herbenick, D., Fu, T. C., Arter, J., Sanders, S. A., & Dodge, B. (2018). Women’s experiences with genital touching, sexual pleasure, and orgasm: Results from a US probability sample of women ages 18 to 94. Journal of sex & marital therapy, 44(2), 201-212.

[4] Frederick, D. A., Lever, J., Gillespie, B. J., & Garcia, J. R. (2017). What keeps passion alive? Sexual satisfaction is associated with sexual communication, mood setting, sexual variety, oral sex, orgasm, and sex frequency in a national US study. The Journal of Sex Research, 54(2), 186-201.