inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Mshop Capella

CAPELLA är den tredje ljusstarkaste stjärnan på den norra stjärnhimlen. Enligt grekisk mytologi representerar stjärnan Cornucopia, även känd som överflödshornet. Ett horn, som alltid är fyllt till brädden, med ägarens innersta önskningar och som aldrig sinar.

Mshop – tidigare Martinshop – är idag Sveriges största butikskedja för sexleksaker. Via sin webbutik som existerat på nätet sedan 90-talet och sina fysiska butiker i Ullared och Göteborg har Mshop betjänat över en miljon kunder under sina 30 verksamhetsår.  Tillsammans med LELOs grundare – Eric Kalén – expanderar nu Mshop sin verksamhet och sitt produktutbud ytterligare genom att lansera sin alldeles egna kollektion av högkvalitativa sexleksaker – Mshop Private Collection! Kollektionen är utformad för att täcka av dina sexuella basbehov och sägs nå alla njutningsfulla punkter på din kropp. Mshop lovar dessutom att produkterna är lättmanövrerade och kan kombineras med varandra.

Vi på Lustfyllt har fått da del av Mshops rykande färska produktlinje och kommer självklart granska ett par av sexleksakerna under lupp för att se vad de verkligen går för. Av de sju olika sexleksakerna som ingår i Mshop Private Collection har vi valt ut tre för djupgående testning på ett äkta Lustfyllt sätt. Sist – men absolut inte minst – ut är min recension av Mshop Capella!


Mshop Capella


Mshop Capella är en grå/vit –färgad vibrator i ”rabbitmodell”, tillverkad i medicinskt silikon och plast. Den är utrustad med två motorer som sägs kunna stimulera både g-punkten och klitoris simultant med sina olika intensitetsnivåer och vibrationsmönster. Mshop lovar att deras Capella bringar intensiv njutning till användaren samtidigt som den är tystgående och stark. Capella är varje kvinnas dröm skriver Mshop på sin hemsida, nu är det upp till bevis!

testat-rabbit-vibratorSom den tävlingsmänniska jag är roffade jag snabbt åt mig det största av de tre paketen innehållande sexleksaker från Mshop. Störst är ju alltid bäst, eller? Jag öppnade paketet med en gång under frukostrasten med en hand, den andra var upptagen med att skyffla in fruktsallad i munnen på mig. När det fina omslagspapperet låg i små bitar över hela bordet möttes jag av Mshop Capella i sin gul/vita förpackning, den första tanken som trillade genom mitt huvud och ut ur min mun var åh, en rabbit! För det är ju exakt vad Mshop Capella är, en klassisk rabbitvibrator i ny och minimalistisk tappning. Jag vet inte om det är okej att kalla den för en rabbitvibrator. Kanske är det ett produktnamn som är skyddat av en viss tillverkare, men jag använder det namnet i alla fall eftersom det är så alla känner till denna modell av sexleksak!

Själva förpackningen gick mig nästan obemärkt förbi. Vit med högblank yta ser den inte så märkvärdig ut i mina ögon. Den gula färgen fick mig att tänka på Påsk, eller kanske var det de små gråa kaninöronen på sexleksaken som fick tankarna att vandra åt det hållet? Kanske är den intetsägande designen inte så tokig, det är ju trots allt sexleksaken som är det intressanta och den ser man tydligt genom plastfönstret på förpackningens framsida. På baksidan finns dock lite information om vad som gör Mshop Capella till en bra sexleksak, enligt Mshop själva. Den ska bland annat vara tyst, kraftfull och vara gjort i silikon av hög kvalitet. Dessutom vattentät! Något jag personligen inte hade skyltat lika tydligt med är dock det faktum att Mshop Capella inte är uppladdningsbar. Istället drivs den av fyra stycken AAA-batterier. När jag läste det började jag genast fundera över om jag hade några sådana batterier liggandes löst hemma, eller om någon av mina fjärrkontroller skulle behöva sätta livet till för att ge mig den intensiva njutningen som Mshop utlovar med Capella.

Provat rabbitvibrator

Det är riktigt tråkigt med elektroniska produkter som inte är uppladdningsbara, av flera anledningar. Den första och främsta anledningen som gör mig mest omotiverad att köpa eller använda en sådan produkt är att det är väldigt dåligt för miljön med löst cirkulerande batterier. Det är inte miljövänligt att tillverka dem och allt för ofta hamnar de någonstans de inte ska vara när strömmen i dem är slut. Dessutom kommer man alltid till det där frustrerande läget med elektroniska produkter som inte använder Litiumbatterier, det där läget där produkten fungerar (typ) men börjar bli trött och seg innan den tillslut dör helt. Jag har alltid oturen att produkterna dör när jag behöver dem som mest, vilket inte är så farligt när det handlar om att byta kanal på tvn men desto mer frustrerande när det händer 20 sekunder ifrån orgasm! Nä, här kunde Mshop allt tagit i lite till tycker jag, i med ett uppladdningsbart Litiumbatteri!

kopa vibratorMshop Capella känns bra i handen när jag plockar upp den. Det ljusgråa silikonmaterialet som täcker nästan hela sexleksaken är väldigt lent och känns skönt mot fingertopparna. Kroppen av vibratorn är styv, men hård. Av mina egna erfarenheter att döma skulle jag säga att Mshop Capella ger efter ungefär lika mycket som en erigerad penis skulle göra. Själva formen på Mshop Capella känns också lovande. Omkretsen känns precis lagom i mina händer. Konstruktionen känns inte vattentät, men säger tillverkaren att den är det så litar jag på det såklart! Kroppen av vibratorn smalnar av i mitten och blir sedan tjockare igen vilket ger toppen en lätt äggformad profil, lätt framåtböjd för att komma åt g-punkten. Mitt på kroppen sticker ett prominent utskott fram, längst ut kan man (med lite fantasi) se den tydliga kaninformen med sina två öron som ska ligga och vibrera mot klitoris. Själva utskottet verkar spontant vara lite väl stort, jag förstår inte riktigt hur den ska ligga mot kroppen. Det kommer nog visa sig så fort jag använder den!

Basen av Mshop Capella består av vit plast och innehåller de fyra AAA-batterierna. På utsidan syns Mshops logotyp tydligt ovanför de 3 kontrollknapparna med vilka man kan bläddra mellan de olika vibrationsmönstren och höja eller sänka intensiteten på vibrationerna. Med ett tryck på power-knappen aktiveras vibratorn. Trycker man på den igen bläddrar man mellan de olika vibrationsmönster som finns. Man kan när som helst trycka på + eller – för att höja eller sänka intensiteten på vibrationerna, vilket jag tycker är riktigt bra. Allt för ofta går det att bläddra mellan olika vibrationsmönster på sexleksaker samtidigt som intensiteten bara går att kontrollera vid konstanta vibrationer. Mshop Capella kommer med sex stycken vibrationsmönster som varierar i hastighet, det finns också mönster där de två vibratorerna i sexleksaken får arbeta helt enskilt. Den ena vibratorn sitter väl placerad i toppen av utskottet. Den andra vibratorn har jag svårt att lokalisera, men den verkar inte sitta längst ut i toppen där jag skulle vilja ha den.

Jag tänkte inte ens på att köpa batterier när jag åkte hem med Mshop Capella i sin låda. Som en tryffelgris började jag böka omkring i min lägenhet efter första bästa pryl att slakta. Blev positivt överraskad över hur få produkter jag har hemma som använder lösa batterier! Tillslut hittade jag fjärrkontrollen till en gammal bergsprängare vars batterier fortfarande hade lite juice kvar i sig. Även köksklockan fick sätta livet till för att jag skulle kunna inleda min testning av sexleksaken!

Jag har använt en rabbitvibrator tidigare, men jag har aldrig ägt en själv. Därför hade jag en liten idé om hur Mshop Capella skulle kunna kännas mellan mina ben redan innan jag testat den. Efter min kvällsdusch kände jag att nyfikenheten gick över till lätt upphetsning och jag såg verkligen fram emot en skön stund innan läggdags. Jag knuffade både täcke och kuddar längst upp i sängen och la mig sedan på rygg mot berget av dun. Jag satte igång det första vibrationsläget där båda motorerna surrar i ett jämt tempo. Det slog mig att Mshop Capella verkligen är tyst i sina vibrationer. Den mullrar inget och ger heller inte ifrån sig några mekaniska ljud. Jag la toppen mot min utsida vilket gav en väldigt litet sensation, så jag ökade snabbt intensiteten några nivåer. Vibrationerna kändes mer i handen än ute i toppen av vibratorn. Jag bytte grepp för en sekund och la basen av vibratorn mot min utsida och kände då vibrationerna mycket tydligare. Konstigt, det är väl inte meningen att man ska trycka basen av vibraton mot sig, eller?

Hur använder man en rabbitvibrator?

Jag lät Capella glida lite längre ner så den äggformade toppen låg precis över min öppning och skaftet masserade min klitta – det visade sig vara en vinnande teknik! Jag korsade mina ben hårt så att låren kramade om vibratorn, det gav en riktigt härlig känsla i hela min kropp. Det tog inte många sekunder innan jag kände mig redo att ta min relation med Mshop Capella till nästa nivå. Jag förde långsamt in den rundade toppen vilket förde utskottet med kaninöronen närmare min gyllne punkt. Det krävdes lite justeringar och vinklande för att få Capella i helt rätt läge. Det kändes som jag fick välja lite mellan att få min g-punkt något stimulerad av den äggformade toppen eller att få min klitta stimulerad av kaninöronen. Tryckte jag upp toppen mot min g-punkt höjdes öronen ovanför klitoris och tvärt om. Jag upptäckte dock att jag kunde trycka upp toppen mot min g-punkt och samtidigt trycka ner utskottet mot min klitoris. Vilken tur att sexleksaken ger efter lite! Vibrationerna mot g-punkten var näst intill obefintliga. Eftersom skaftet vibrerade mer än toppen kändes vibrationerna tydligare runt min öppning, vilket också var skönt. Jag la ner mina försök att använda Capella som en g-punktsstimulator. Mot klitoris kändes vibrationerna helt rätt, den sköna känslan blev ännu bättre av vibrationerna som träffade slidöppningen. Jag skulle kunnat låta orgasmen få blomma ut rätt snabbt, men jag kände för att dra ut på njutningen en aning.

test rabbit vibratorJag bytte ställning och la mig på mage. Jag förde Capella under mig med högerhanden och lät den ligga mot min utsida en stund. Det kändes väldigt skönt på ett helt annat sätt när jag långsamt roterade mina höfter och lätt gned mig mot den vibrerande mittdelen. Jag lät återigen toppen av Capella ligga mot min öppning samtidigt som skaftet vibrerade mot min utsida. Såhär kände jag mig redo att släppa loss. I ögonblicket precis innan orgasmen började pulsera genom mig släppte jag greppet om Capella och greppade sänglakanet med båda händerna. Samtidigt som orgasmen exploderade i vågor tryckte jag mitt underliv mot madrassen med Capella fast mellan mig och sängen. Jag lyckades göra orgasmen utdragen och underbar genom att gnida mig fram och tillbaka över vibratorn samtidigt som det gick för mig. En helt ny teknik som jag aldrig testat innan men som kändes helt naturlig i stunden!

Under veckans gång använde jag Capella flera gånger och blev mer och mer van vid hur den fungerade och kändes mot min kropp. Jag försökte även testa den i badkaret en kväll, men avbröt mitt försök rätt fort eftersom materialet kändes lite för strävt mot min hud under vatten. Vibrationerna från Capella är heller inte så djupgående att de lyckas stimulera mig ordentligt under ytan. Kanske fungerar detta bättre för känsligare tjejer än vad det gjorde för mig!

Efter mina sköna stunder rengjorde jag alltid Mshop Capella under en ström av ljummet vatten, vilket gick lätt. Skarven mellan silikonmaterialet och plastbasen är ett ställe jag måste fokusera lite extra på under rengöringen då det lätt kommer in vätska och glidmedel i utrymmet. Det kan nog bli lite ofräscht om man inte rengör den skarven ordentligt.

Provat vibrator

Mshop Capella har varit den svåraste sexleksaken för mig att testa och recensera hittills. Den ger mig väldigt dubbla budskap på något vis! Den känns inte lyxig, men inte heller som en budgetleksak. Silikontoppen och formen av Capella känns genomtänkt och perfekt i storlek för mig, men basen känns billig och inte lika genomtänkt. Vibratorn vid kaninöronen fungerar utmärkt, men den andra vibratorn känner jag inte av så mycket. Jag kan inte annat än att ställa mig själv den enkla frågan; skulle jag rekommendera Mshop Capella för mina vänner? Svaret blir då ett självklart ja och de få tillkortakommanden jag känt av faller snabbt bort när jag tänker på hur mycket njutning denna sexleksak faktiskt ger. Det är inte den bästa sexleksaken jag testat, men den gör precis vad den ska och den håller vad Mshop lovar vilket är allra viktigast.

Om du är en tjej som söker efter en ny sexuell känsla, en ny pryl som kan sätta igång dina sexuella fantasier och sätta lite krydda på sexlivet med dig själv eller din partner är Mshop Capella rätt väg att gå. Den börjar som en helt okej sexleksak, men som med alla andra sexleksaker (och sexpartners med för den delen) blir Capella bara bättre ju mer man använder den. I slutet är den fenomenal och väldigt pålitlig – trots lösa batterier…

Mshop Capella
Mshop Capella
Om du är en tjej som söker efter en ny sexuell känsla, en ny pryl som kan sätta igång dina sexuella fantasier och sätta lite krydda på sexlivet med dig själv eller din partner är Mshop Capella rätt väg att gå.
Utformning
55
Känsla
80
Material
75
Användning
74
Rengöring
81
Passar dig som
Vill ha dubbel stimulans av g-punkt och klitoris
Vill ha en lättanvänd sexleksak
Passar inte dig som
Är priskänslig
Kräver riktigt kraftiga vibrationer
73
Lustfyllt
Vill du köpa Mshop Capella till ett bra pris?