inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Mshop Elektra

ELEKTRA är en del av stjärnbilden Oxen, det andra tecknet i zodiaken. Oxen älskar frukterna av spelet. Den är en symbol för styrka, fysisk njutning och materiella tillgångar. Oxen frossar i lyx och som det explosiva namnet antyder, så är endast det bästa gott nog, vilket dikterar en perfekt, men dyr smak.

Mshop – tidigare Martinshop – är idag Sveriges största butikskedja för sexleksaker. Via sin webbutik som existerat på nätet sedan 90-talet och sina fysiska butiker i Ullared och Göteborg har Mshop betjänat över en miljon kunder under sina 30 verksamhetsår.  Tillsammans med LELOs grundare – Eric Kalén – expanderar nu Mshop sin verksamhet och sitt produktutbud ytterligare genom att lansera sin alldeles egna kollektion av högkvalitativa sexleksaker – Mshop Private Collection! Kollektionen är utformad för att täcka av dina sexuella basbehov och sägs nå alla njutningsfulla punkter på din kropp. Mshop lovar dessutom att produkterna är lättmanövrerade och kan kombineras med varandra.

Vi på Lustfyllt har fått da del av Mshops rykande färska produktlinje och kommer självklart granska ett par av sexleksakerna under lupp för att se vad de verkligen går för. Av de sju olika sexleksakerna som ingår i Mshop Private Collection har vi valt ut tre för djupgående testning på ett äkta Lustfyllt sätt – jag har tagit mig an Mshop Elektra!


Mshop Elektra


Mshop Elektra är en klassisk massagestav tillverkad i guldfärgad, blankpolerad ABS-plast som Mshop säger ska glida lätt mot huden. Enligt Mshop är Elektra en vattentålig vibrator med mycket starka vibrationer som lämpar sig för klitorisstimulering, g-punktstimulering och även avslappnande axelmassage. Den ska vara lättanvänd och passa både nybörjare och erfarna sexleksaksanvändare!

testat vibrator massagestavJag fick Mshop Elektra levererad till mig i ett fin inslaget presentpaket! Jag försökte bärga mig, öppna omslagspapperet varsamt för att.. ja.. det är så man måste göra om man ska ha rätten att kalla sig vuxen helt enkelt! Efter bara en sekund tog dock barnet inom mig över och slet presentpapperet i småbitar som snabbt landade som nyfallen snö över hela kontorsgolvet. Jag visste inte i förväg vilken produkt från Mshops egna kollektion jag skulle få äran att ligga med. Jag hade inte heller några direkta förhoppningar om vilken sexleksak som skulle bli min. Jag har sett hela Mshops kollektion på nätet och alla produkter ser fantastiska ut, om du inte har spanat in kollektionen bör du göra det omgående – seså! Dessutom har jag – under min tid på Lustfyllt – kommit underfund med att jag är lite av en allätare när det kommer till sexleksaker! Inget kan gå fel, det kan bara bli olika grader av bra!

Guldfebern slog mig omgående när min blick möttes av den guldiga fallosen i förpackningen! Min initiala tanke var Fan vad häftigt, en stafettpinne! Som liten bläddrade jag ibland i min storebrors Hobbexkataloger. Jag kommer ihåg att ”stafettpinnar” fanns på bild längst bak i katalogen tillsammans med omslagsbilder på olika porrfilmer med roliga namn som Peters Påle, Jane Bomb och Ridskolan. Även om jag inte förstod vad den skulle användas till då förstod jag att ”stafettpinnen” hade något med snusk att göra. Fast, inte ens när jag blev äldre och lärde mig vad en massagestav var till för valde jag att testa en. Jag har faktiskt aldrig testat en klassisk massagestav alls, kanske för att de ser så basic ut, ofta tråkiga. Ja, ibland nästan avtändande.

Mshops Elektra ger dock ett helt annat intryck! De har verkligen gjort en re take på den klassiska ”stafettpinnen” och hottat upp den rejält med en skimrande guldyta och vacker förpackning därtill. Spontant känns Mshop Elektra sexig och en aning lyxig. När jag betraktade förpackningen till Mshop Elektra kändes det som att jag sett den tidigare på något vis. Jag kunde först inte sätta fingret på vart den bekanta looken kom ifrån, senare kom jag på att förpackningens stilrenhet är väldigt lik den låda som min iPad kom i (den jag köpte förra veckan – älskar den över allt annat!). Typsnittet längs sidan av förpackningen av Mshop Elektra är väldigt lik den man ser i många Apple-stores, säkert inte samma, men ändå. Förpackningen ger ett bra intryck och jag måste ge Mshop en guldstjärna för att de valde en svart/vit randig insida av förpackning till den guldiga Elektra. Svart framhäver guld på ett sexigt bra sätt! Förpackningen som sådan är vitt högblank och har ett fönster på framsidan där man kan se Elektravibratorn vila i transparent plast. På baksidan finns en del information om Mshop Private Collection och lite information om vart namnet Elektra kommer ifrån. Man kan också läsa att Elektra ska ha kraftfulla vibrationer i varierande hastighet och en vattentålig konstruktion.

Bra massagestav

I min hand känns Mshop Elektra helt okej. Det finns egentligen inte så mycket att säga om den cylindriska formen med avrundad topp. Väldigt anonym och absolut inte sexuell eller utmanande. Av mina erfarenheter att döma skulle jag säga att både tjockleken och längden på massagestaven är som en ”vanlig” penis i givakt. Inte för stor, inte för liten. Svenskt lagom. Mshop Elektra är inte uppladdningsbar, vilket är riktigt synd när de ändå gör en ny variant av en gammal hederlig sexleksak. Ett uppladdningsbart Lithium-ion batteri på insidan och en USB-C port på utsidan hade verkligen tagit massagestaven in i 10-talet! Istället drivs Mshop Elektra av två stycken LR14-batterier, den konstiga beteckningen innebär att du inte har några hemma utan måste åka och köpa dem separat. Tråkigt, när man full av förväntan gärna vill testa sin nya blänkande sexleksak med en gång. Aja, efter en kort sväng på Coop hade jag både batterierna och Mshop Elektra i min handväska under hemfärden. Batterierna känns massiva, som att de skulle kunna driva en bergsprängare nästan. Hur starka kommer vibrationerna att vara egentligen!?

vibrator stafettpinneEfter ett tags soffhäng och slappande efter jobbet kom min pojkvän hem. När han kom in i vardagsrummet såg han att jag satt och fingrade på Mshop Elektra. Stör jag? Frågade han med ett flin innan han vände ut i köket igen. Mshop Elektra blir såklart en hel del tyngre när batterierna är införda i skaftet. Jag gillar tyngden av Mshop Elektra i min hand, den känns hyfsat gedigen och pålitlig(?). Botten av massagestaven består av en svart rund kontrollknapp i hårdplast som man vrider för att kontrollera intensiteten på vibrationerna. Precis som Mshop lovar är vibrationerna väldigt starka på högsta nivå! Lägstanivån känns kittlande och retsam vilket kan vara perfekt för förspelen! Jag tycker om enkelheten hos Mshop Elektra. Du som läser Lustfyllt aktivt vet att jag testade en trådlös vibrator för ett par månader sedan, en vibrator som var den mest avancerade tekniska produkt jag någonsin försökt kontrollera på egen hand! Mshop Elektra är helt i andra ändan av spektret och om jag ska vara ärlig passar denna endan mig bättre. Det finns inget att tänka på, inga vibrationsmönster eller annat krams. Bara en kontroll för intensiteten – perfekt! Knappen kunde varit något mjukare att vrida på, det hade gjort Mshop Elektra lättare att kontrollera med en hand om man haft kraft nog att vrida om knappen med två fingertoppar i konstigt läge. Jag måste personligen greppa hela knappen som en krok på en Pepsiflaska för att reglera intensiteten.

Placeringen av vibratorn i själva sexleksaken är bra uttänkt. Den sitter långt upp vilket innebär att det är toppen av Mshop Elektra som vibrerar mest. Allt för många vibratorer skickar in lika mycket vibrationer i handen som i klitoris, vilket känns udda. Mshop Elektra har inte det problemet.

Kvällen kom och jag satt i bara trosor och en t-shirt uppe i soffan, som jag brukar göra när jag kommer hem. BH och byxor är det första som åker av så fort jag kliver innanför dörren! Min pojkvän satt uttråkad jämte mig, det såg nästan ut som han höll på att somna till. Hans ögon var lätt stängda. Jag sträckte mig försiktigt efter Mshop Elektra som låg på bordet framför mig och satte igång den på lägsta intensitet, därefter la jag den surrande toppen mot utsidan av mina trosor vilket fick mig på humör med en gång. Jag vred upp intensiteten något och stönade till en gång medvetet tydligt, vilket fick min pojkvän att vakna till. Han mötte min blick och uppfattade inte först vad som pågick, men efter en halv sekund förstod han vad jag höll på med och ett fnysande leende växte fram på hans läppar. Skämtsamt frågade han om jag ville vara ifred. Jag skakade på huvudet och sa att han skulle sitta kvar och se på mig. Plötsligt vart han klarvaken och stängde av tv’n utan att släppa blicken från det som pågick bredvid honom i soffan. Det var en väldigt erotiskt laddad stämning. Min blick var fast i hans ögon och hans blick var fast vid mitt skrev och den blänkande guldvibratorn som surrade på oavbrutet. Hans pupiller var stora och munnen lätt öppen, jag kunde tydlige se att han tyckte om det han fick bevittna. Jag särade lite extra på benen och det fick hans leende att växa lite till. Trots att mina trosor ännu satt kvar och Mshop Elektra surrandes över min klitta utanför trosorna kändes allt perfekt. Vibrationerna var inte ens halvvägs till högsta nivån men trängde ändå igenom tyglagret utan problem.

mshop elektraHans hand sträcktes långsamt mot insidan av mitt lår, väl där började hans fingrar smeka min hud sådär fjäderlätt som han vet att jag älskar. Även om hans beröring i kombination med vibratorn kändes himmelsk bestämde jag mig för att reta honom. Jag smällde till honom på handens ovansida vilket fick honom att ryck till. Smilandes berättade jag för honom att han bara fick lov att se på, inte röra mig. Han drog tillbaka sin han och suckade, men leendet på hans läppar fortsatte bara att växa. Kan du inte ta av dig trosorna i alla fall? frågade han. Han insåg förmodligen inte att det bara skulle göra situationen jobbigare för honom själv. Jag krängde snabbt av mig trosorna och såg hur hans blick trånade ännu mer efter det han såg mellan mina ben. Vibrationerna från Mshop Elektra blev mycket mer påtagliga när den guldiga ytan fick direkt kontakt mot min hud, det fick mig att minska på vibrationerna en aning.

Jag var helt förlorad i den erotiska stunden. Det pirrade i hela min kropp av att se honom tråna, se hans kroppsspråk som bara skrek efter mer. Då och då greppade han sina jeans i skrevet och drog lätt till höger och vänster, jag antar att det blev lite väl ont om utrymme. Vetskapen om att hans kropp reagerade och växte av det jag gjorde kändes extra bra just den kvällen. Det kändes som jag hade kontroll över honom utan att säga ett ord, utan att göra något alls. Mshop Elektra låter väldigt lite, i alla fall så lite att jag helt glömde av ljudet i stunden. Utan vätska glider den inte så bra mot huden, men just i den stunden behövde den inte glida någonstans. Den låg perfekt placerad. Efter en ett par minuter av tunga andetag och trånande blickar frågade jag honom väldigt tyst om han ville se mig komma. Han bara nickade med sin glada mun på vid gavel, det såg ut som han hade vunnit en miljon. Jag stängde ögonen och lät orgasmen komma. I vågor sköljde den över mig och jag blev snabbt för känslig för även den lägsta vibrationsnivån på massagestaven.

Det gjorde mig lycklig att en sådan erotisk stund dök upp under en så tråkig och sömnig vardagskväll.

Några dagar senare var jag ensam hemma och bestämde mig för att bli lite mer grundlig i mitt testande. Jag hade ännu inte känt hur Mshop Elektra kändes inuti mig. Efter en skön stund i sängen kände jag mig redo att testa! Vår och redo skapar materialet inte någon friktion mot huden alls, den är helt len. Väl inne försökte jag utan framgång nå min g-punkt. Det kändes skönt, men inte helt rätt. Skaftet är helt enkelt för tjockt och rakt för att jag ska nå min speciella punkt med massagestaven. Någon orgasm fanns inte i sikte, även om det var skönt. Fingrarna fick hjälpa till på utsidan och efter ett tag fick jag en härlig orgasm som nog blev lite skönare av den vibrerande känslan inuti.

Provat vibrator

För mig fungerar Mshop Elektra definitivt bäst på utsidan, det vill säga mot min klitoris. Både ensam och tillsammans med min pojkvän gav den mig många sköna orgasmer under veckans gång. Jag tycker verkligen om att vibrationerna är så långt ut i toppen av massagestaven. Det gör att man kommer åt klitoris lättare i vissa ställningar med en partner.

Rengöringen är enkel. Eftersom utan är högblank utan några skarvar eller mönster behöver man bara skölja den under kranen ett litet tag och torka av den med en handduk efteråt för att få den helt ren. Enklare kunde det inte bli, tror jag.

Mshop Elektra
Mshop Elektra
Allt sammantaget är jag väldigt nöjd med Mshop Elektra, det är en väldigt enkel sexleksak som gör exakt vad den ska. Det är inte konstigt att denna modell har överlevt genom alla dessa år, ända från Hobbexkatalogen in i 10-talet! Är man en vibrator-tjej kommer man ha glädje av Mshop Elektra, oavsett hur hårda eller lätta vibrationer man behöver.
Utformning
67
Känsla
75
Material
80
Användning
90
Rengöring
95
Passar dig som
Gillar vibrationer
Kräver starka vibrationer
Vill ha mycket njutning för pengarna
Passar inte dig som
Vill ha vibrationsmönster
Har överkänslig klitoris
Vill ha avancerade funktioner
81
Lustfyllt
Vill du köpa Mshop Elektra till ett bra pris?