SATISFYER MEN VIBRATION

Recension: Satisfyer Men Vibration

Penisvibratorer är en sällsynt produktkategori i många sexbutiker, men tack vare Satisfyer har den nu potential att bli lite vanligare. Tack vare den fantastiska sexbutiken Belugi har jag fått äran att testa Satisfyer Men Vibration: den allra senaste sexleksaken för män från den världsberömda tillverkaren. På förpackningen utlovar ingen mindre än Rocco Siffredi att leksaken känns som ett blowjob, fast bättre. Läs vidare om du vill veta om det uttalandet verkligen stämde!

Satisfyer Men Vibration

Vikt
Storlek 150 x 55 x 56 mm
Batteritid 60 min
Material ABS / Silikon
Ljudnivå

Första intrycket av Satisfyer Men Vibration

Satisfyer har genomgått en välbehövlig modernisering när det kommer till deras produktförpackningar, vilket självklart innefattar Satisfyer Men Vibration som är deras senaste sexleksak för män.

Förpackning

Satisfyer Men Vibration kommer levererad i en maskulin, svart pappersförpackning med produktbilder tryckta på vardera sida av lådan. Det gläder mig att Satisfyer valt att avsexualisera sina förpackningar. Det gör att det känns mindre tabu att köpa deras produkter, vilket säkert kommer leda till att fler gör det. Inga lättklädda brudar eller skämtsamma könsord finns att återfinna någonstans på förpackningen – ett stort plus. Däremot har Satisfyer tagit hjälp av igen mindre än porrlegenden Rocco Siffredi för att ge produkten lite extra förtroende. På framsidan av förpackningen kan man se hans autograf tillsammans med ett utlåtande om hur Satisfyer Men Vibration minsann är som en avsugning – fast bättre! Det är ett uttalande jag ställer mig frågande till. Det är ju trots allt en penisvibrator vi pratar om här. Hur kan vibrationer någonsin kännas som en avsugning?

Design

Inuti förpackningen ligger en instruktionsbok som tydligt beskriver vad du behöver göra för att få en så behaglig upplevelse som möjligt av Satisfyer Men Vibration. I lådan ligger även en magnetisk USB-sladd som används för att ladda produkten. Satisfyer Men Vibration ligger nedsänkt i ett tunt lager av skyddande plast.

Mitt första intryck av Satisfyer Men Vibration är att den ser riktigt bra ut. Designen får den att se ut som en kombination av ett rymdskepp och en sportbil. Den övre delen av vibratorn är tillverkad i stabil ABS-plast som övergår till ett mjukare lager av kroppssäkert silikon längre ner. Tyngden är påtaglig, men eftersom Satisfyer Men Vibration inte är en klassisk runk-produkt som måste föras upp och ner känner jag mig inte orolig.

Hur fungerar Satisfyer Men Vibration

Man kan ofta tro att vibratorer är en kategori med sexleksaker som lämpar sig för kvinnor, men faktum är att den kvinnliga klitorisen och det manliga ollonet delar många biologiska faktorer. Detta gör att de kan producera njutning genom att stimuleras på liknande sätt. Ett av sätten är genom vibrationer.

Satisfyer Men Vibration har en liten ”ficka” av silikon där du för in ollonet som sedan stimuleras av två kraftiga vibratorer. Vibratorerna är placerade i toppen av leksaken och i själva kroppen, vilket ger varierad stimulans längs hela toppen av penis.

Vibratorn laddas genom en medföljande USB-sladd som du ”klickar” fast på vibratorns utsida. Det tog mig ~2½ timma att ladda batteriet fullt, vilket räcker till 60 minuters vibration enligt Satisfyer själva. Något klen proportion mellan laddning/användning kan jag tycka, speciellt med alla nya snabb-laddningstekniker som finns tillgängliga i mobiltelefoner och andra tekniska produkter. Hade det inte varit värt att integrera samma teknik i sexleksaker? Jag tror Satisfyer kan göra en bättre lösning på denna fronten.

Satisfyer Men Vibration är en relativt lättanvänd produkt utan allt för många finesser, men det finns ett par som är värda att nämna:

Funktioner

Vibrationsprogram

Satisfyer Men Vibration kommer programmerad med 14 stycken vibrationsprogram som kan aktiveras för att få lite variation i känslan. Personligen föredrar jag en konstant stimulans, utan toppar och dalar. Du har även möjligheten att variera intensiteten på vibrationerna, vilket jag tyckte var en riktig höjdare! Ibland kan det behövas kraftiga vibrationer för att nå själva orgasmen, men lätta vibrationer för att inte göra orgasmen smärtsam. Genom att lätt kunna övergå från högintensiva till lågintensiva vibrationer blir orgasmerna fantastiska och utdragna med Satisfyer Men Vibration.

Vattentät IPX7

Satisfyer Men Vibration är IPX7-certifierad, vilket innebär att du kan använda den i duschen, badkaret eller på andra vattenfyllda platser, utan att den går sönder. Den vattentäta konstruktionen gör det också enkelt att rengöra produkten efter användning – stort plus på det!

Rengöring

Rengöringen är en nödvändig del av användandet, vilket kan vara lite jobbigt när allt man vill efter en orgasm är att ligga kvar i soffan eller sängen. Som jag nämnde ovan är dock rengöringen i sig en rätt enkel procedur. Personligen brukar jag bara skölja av hela leksaken under ljummet vatten och sedan låta den torka på en torr handduk i ett par timmar.

Satisfyer Men Vibration
Satisfyer Men Vibration är en penisvibrator som stimulerar ollonet.

Mina tankar om Satisfyer Men Vibration

Satisfyer Men Vibration är generellt en bra produkt, men jag tycker också det är värt att nämna ett par issues jag stör mig på.

Storleken

Eftersom jag läst statistiken väldigt noggrant vet jag att min penis är väldigt genomsnittlig – varken mindre eller större än de flesta andra. Trots det fyllde jag inte ut leksaken på ett tillfredsställande sätt. Hela poängen med Satisfyer Men Vibration är att ollonet ska ha kontakt med det vibrerande silikonet, men fickan är alldeles för stor för att kunna ha kontakt med ett genomsnittligt ollon. Jag fick pressa ollonet rätt hårt in i utrymmet för att få så mycket stimulans som möjligt, ändå fanns det områden på sidorna och undersidan som inte fick någon stimulans alls. Kort sagt; om du är utrustad med en genomsnittlig eller mindre storlek så kanske inte Satisfyer Men Vibration är en leksak för dig. Det kommer bli svårt för dig att maximera känslan på ett enkelt sätt.

Glidmedel

Satisfyer Men Vibration kräver glidmedel, eller saliv. För att vibrationerna inte ska skava på ollonet behöver du applicera en liten mängd vätska av något slag för att göra sensationerna så behagliga som möjligt.

Glidmedlet gör det även lättare för dig att vinkla vibratorn på olika sätt för att hitta precis rätt läge för skön stimulans. Det krävs lite vridande och vinklande för att hamna precis rätt. Att använda Satisfyer Men Vibration är inte så enkelt som att bara föra in ollonet och slappna av.

Vibrationerna

Satisfyer är stolta över hur kraftiga de två vibratorerna sägs vara, men jag måste ändå säga att jag inte är imponerad. Vibratorerna är inte alls så kraftiga att jag upplever någon wow-känsla, inte ens på den högsta intensiteten. Faktum är att jag får känslan av att de två vibratorerna kämpar mot varandra på den högsta intensiteten, vilket paradoxalt ger en svagare stimulans än på lägre nivåer.

Konstruktionen verkar heller inte vara helt genomtänkt när det kommer till att rikta och fokusera vibrationerna på rätt ställe. På högsta intensitet är vibrationerna (som bäst) svaga på insidan samtidigt som utsidan vibrerar så hårt att handen ibland domnar av stimulansen. Vad är poängen med att föra in ollonet i vibratorn när den största stimulansen finns på utsidan?

Sammanfattning av recension

Satisfyer Men Vibration är en stabil produkt som levererar sköna och (framför allt) långa, utdragna orgasmer i sin nuvarande form. Jag tycker dock att det finns tillräckligt många anledningar för Satisfyer att återvända till ritbordet och producera en bättre version av Satisfyer Men Vibration. Just nu är känslan skön, men inte alls bättre än ett blowjob, som Rocco utlovade.

SATISFYER MEN VIBRATION
Recension: Satisfyer Men Vibration
Sammanfattning
Satisfyer Men Vibration är en stabil produkt som levererar sköna och (framför allt) långa, utdragna orgasmer i sin nuvarande form. Jag tycker dock att det finns tillräckligt många anledningar för Satisfyer att återvända till ritbordet och producera en bättre version
Utformning
65
Användning
74
Känsla
68
Rengöring
82
Prisvärdhet
63
Passar dig som
Är välutrustad
Vill ha en ny orgasmsensation
Passar inte dig som
Kräver stark stimulans
100
LUSTFYLLT
Vill du också köpa Satisfyer Men Vibration till ett bra pris?