Tenga Flip Orb: Orange Crash

Tack vare sexbutiken Passion of Sweden har vi på Lustfyllt fått ännu ett tillfälle att göra en penetrerande och djupgående undersökning och testning av en av TENGAS produkter. Om du är en trogen följare känner du redan till min förkärlek till deras produkter, därför låg ribban extra högt när jag fick TENGA Flip Orb: Orange Crash i mina ivriga händer. Hur står den sig mot TENGAS övriga lösvaginor? Väldigt bra, visade det sig!

Alla produkter i TENGAS Flip-serie är utformade på liknande vis – ett avlångt fodral med delikat mönstrat silikon på insidan som levererar den bästa onaniupplevelsen någonsin. Du viker upp konstruktionen för att applicera glidmedel och rengöra produkten efter användning.

TENGA FLIP ORB – Orange Crash kommer levererad i ett stilrent plastpaket.

Att säga att Flip Orb: Orange Crash är en av TENGAS budgetmodeller är inte helt korrekt, men jämfört med deras nuvarande toppmodell – TENGA Flip Hole EV är prisskillnaden signifikant lägre. Med tanke på att TENGAS produkter för män inte är tillverkade för att räcka för evigt kan Flip Orb: Orange Crash vara en bättre investering i det långa loppet, då den har samma rekommenderade livslängd som TENGAS övriga modeller – omkring 50 till 100 omgångar beroende på hur väl du tar hand om enheten.

Två saker gör att Flip Orb: Orange Crash skiljer sig från andra modeller – en på insidan och en på utsidan. På insidan finner vi fem gula och styva kulor under silikonmaterialet. Dessa bryter upp den enkla känslan av mjukt silikon med en hårdare form av stimulans som tillsammans ger en unik orgasmupplevelse. Utsidan på Flip Orb: Orange Crash är något mer kurvad än tidigare modeller vilket gör att produkten är lättare att greppa med en hand. Plastmaterialet är även något frostat, vilket förstärker greppet ännu mer.

Flip Orb: Orange Crash kommer levererat i en enkel plastförpackning som visar upp produkten i sin fulla prakt – inga konstigheter. Med i paketet följer två engångsförpackningar med TENGAS egna glidmedel (som du kan få att räcka till fyra omgångar om du är något sparsam), samt en liten instruktionsbok som inte berättar mer om produkten än du lär dig genom den här recensionen.

Så, hur står sig känslan i Flip Orb: Orange Crash mot deras andra modeller? Oerhört bra faktiskt. Faktum är att Flip Orb: Orange Crash levererar en minst lika fantastisk känsla som deras dyrare modeller! Fyra av kulorna ligger placerade längs sidorna under silikonskiktet. Dessa masserar sidorna av staken på ett riktigt tillfredsställande vis som övriga modeller inte klarar av. Den sista kulan är placerad i mitten av utrymmet du penetrerar, vilket levererar en grymt intensiv känsla när den gnids mot det känsliga området precis under ollonet.

Inuti TENGA FLIP ORB – Orange Crash finns en serie av kulor gömda under det mjuka silikonlagret för extra stimulans.

Jag vill skriva att Flip Orb: Orange Crash är väldigt tight, men självklart kommer denna åsikt från stake till stake. Jag anser mig själv ha en väldigt genomsnittlig storlek, så jag vågar säga att de flesta killar som testar denna kommer känna en stark åtstramning. Detta ökar såklart stimulansen något, men kan minskas genom att applicera mer glid. Dessutom behöver du aldrig oroa dig för att åkturen ska bli en kladdig en, eftersom allt som är på insidan stannar kvar där tills du öppnar upp enheten för rengöring.

  Tenga Egg

Silikonmönstret är inte lika intrikat som på TENGAS andra modeller. Mestadels består mönstret av ”knoppar” av samma höjd som sticker upp från basen. Silikonlagret inuti Flip Orb: Orange Crash är även något tunnare än på tidigare modeller.

Rengöringen är inget att snacka om. Konstruktionen är självklart 100% vattentät vilket innebär att du doppar/sköljer enheten i varmt vatten och sedan låter den torka uppvikt med det blöta silikonet blottat. Rengöringen är mer viktig än vad den är komplicerad och tur är väl det. En snabb rengöring direkt efter användning är nödvändigt för att maximera produktens livslängd.

För att sammanfatta; Flip Orb: Orange Crash är ännu en fullträff från TENGA. Fantastisk konstruktion – check! Fantastisk känsla – check! Fantastisk orgasmupplevelse – check! Enkel rengöring – check! Jag har riktigt svårt att tänka ut något som skulle kunna vara bättre med Flip Orb: Orange Crash. Kanske skulle silikonmönstret vara något mer detaljerat och påkostat, men med tanke på vad enheten kostar är det inget som jag lägger så stor vikt vid. Flip Orb: Orange Crash levererar definitiv mest njutning för pengarna av alla sexleksaker jag testat genom åren – hands down!

Tenga Flip Orb: Orange Crash
TENGA Flip Orb: Orange Crash
TENGA Flip Orb: Orange Crash levererar mest njutning för pengarna, av alla sexleksaker jag testat genom åren!
Utformning
73
Användning
86
Känsla
78
Rengöring
66
Prisvärdhet
95
Passar dig som
Vill ha mycket njutning för pengarna
Är ett fan av TENGAS tidigare produkter
Är priskänslig
Passar inte dig som
-
80
LUSTFYLLT
Vill du köpa Tenga Flip Orb: Orange Crash till ett riktigt bra pris?