inte-attraherad-av-partner

Hur träffar man en seriös kille?

Tjohoo eller vad man nu säger. Jag har en fråga till någon av er tjejer som har träffat en bra pojkvän. Min fråga är enkel! Hur träffar jag en seriös kille? Jag vet det låter säkert fånigt. Alltså hur svårt kan det vara att träffa en kille som inte är en jäkla fuck boy!? ? Väldigt svårt verkar det som. De dras till mig som en magnet. Eller så är det jag som dras till dem. Med ”dem” menar jag killar som bara är ute efter att ligga, strula eller som helt enkelt redan är ”tagna” av nån annan! Den senaste killen (som jag trodde var en seriös kille. Pojkvänmaterial lixom) som jag dejtade visade sig ha en flickvän. De skulle strax fira två år tillsammans när jag fick reda på det!

Jag tycker inte jag har så stora krav på killar. Jag vill att han ska vara snäll och rolig så han kan få mig att skratta och känna mig uppskattad. Han behöver inte vara supervältränad men ändå ta vara på sin kropp lixom. Sedan bara vara en snäll kille som inte ljuger!

Vart eller hur träffar jag en bra kille? En seriös dude. En kille som bara vill ha mig för den jag är. Jag är 23 så det är ju ingen stress så men jag börjar bli lite frustrerad typ ? pusspuss

– Gabbi

Hur träffar man en seriös kille?

Vi är många som kan känna igen oss i ditt problem, Gabbi. Att hitta en kille kan vara nog så svårt för somliga. Att dessutom hitta en seriös kille – en seriös dude – som du säger, är näst intill omöjligt! Jag hade också en period i mitt liv där jag verkade simma i ett hav fullt av douch bags och totala slemhögar till killar som ibland tillfredsställde mig på kort sikt men –som jag nu insett i efterhand – på lång sikt vandaliserade mitt liv och bröt ner mitt självförtroende.

Min räddning blev en rad insikter som jag fick efter att den sista oseriösa killen var på väg ut ur mitt liv, hand i hand med en ny brud han hittat undertiden vi var tillsammans. De är inte vackra, men om du verkligen vill börja hitta bra killar måste du göra samma insikter som jag gjorde!

En bad boy kommer inte bli en good boy

Drömmen som föds i varje flickas hjärta redan i mellanstadiet och lever kvar där livet ut hos somliga. Drömmen om att bli tillsammans med en riktig bad boy. En tuff kille med lite issues som – på något magiskt vis – blir en good boy och visar sitt goda hjärta när han är tillsammans med just dig. Det är den ultimata flickdrömmen, den kommer aldrig att bli verklighet! Slut tro att en kille som beter sig dåligt mot människor omkring sig kommer behandla dig som något heligt bara för att du råkar tycka om honom. Du är inte helig för honom, det kommer du aldrig vara. Det är som att du försöker adoptera en pittbull som biter sönder möbler och anfaller folk och förvänta dig att du ska kunna konvertera den till en golden retriever som sött ligger i ditt knä.

Se dig omkring efter en bra kille

”Åh! Fan, vad jag önskar att en kille kunde bli kär i mig… aa fast inte han.. och inte han där borta.. och definitivt inte han… och inte han där, skojar du eller? Han är som min bror typ.” På riktigt? Du kommer aldrig hitta en seriös kille om du ratar alla villiga killar omkring dig. Visst är det extra attraktivt med killar som står svårfångade långt borta vid horisonten och drar fingrarna genom sitt mörka hår, men vill du ha en bra kille är det bäst att se dig om efter en i din närhet först. Ge den där snälla killen en chans. Du vet, han som du ser som ”din bästa killkompis”. Vem vet, kanske kommer han få dig att känna en gränslös kärlek om du bara ger honom chansen?

Du hittar inga bra killar på krogen

Allt du kommer finna på ett stökigt dansgolv klockan 03.29 är ensamma människor som trånar efter lite mänsklig närhet. Som kärlekskranka heroinister. Desperata efter beröring, kroppslig eller känslomässig. Tro mig när jag säger att det inte är en sådan kille du vill dra med dig hem. Inte om du försöker hitta en seriös kille att bli tillsammans med. Var med på hemmafesten innan alla ”drar vidare” och gå sedan hem och lägg dig. Stig upp tidigt och gå till gymmet. Jo, seriöst. Tänk efter nu. Det är större chans att du springer på en bra kille på gymmet en söndag förmiddag, än att du gör det på krogen en stökig lördagskväll.

En hobby hjälper dig att hitta rätt kille

Jag vet, det låter som en jävla klyscha. ”Börja med en hobby.” Det låter trist, men jag menar inte att du ska sitta i en liten källarlokal och byta frimärken med främlingar. Bestäm dig för att lära dig något du velat lära dig länge. Eller testa på något helt nytt. Googla fram en kampsportsklubb nära dig och ta dig dit. Du kommer ha lättare för att fånga en bra dude om du vidgar ditt sociala nätverk. Det är också bra att hitta någon som har ett gemensamt intresse med dig. Det ger er minst en sak att prata om tillsammans, samtidigt som ni lär känna varandra på andra sätt.

Sätt gränser och var stark

Som vi skrivit om tidigare här på Lustfyllt älskar killar tuffa tjejer. Tjejer som vet vad de vill ha, är målmedvetna och inte låter andra människor trampa på deras självbild. En stark kvinna som respekterar sig själv kommer automatiskt locka till sig killar som också respekterar henne, så enkelt är det. Att du sätter upp gränser och klargör för dig själv vad du tolererar och inte kommer också få dig själv att må bättre. Struktur är den snabba vägen till ett bättre liv!

Sitt inte och vänta på att en seriös kille ska hitta dig

Vakna upp och känn doften av 2017. 10-talet. Årtiondet när vi kvinnor visade handlingskraft och bröt oss fria från könsnormer! Var en modern kvinna och ta första steget och du vill hitta dig en seriös pojkvän. Sitt inte och vänta på att Mr. Right ska komma fram till dig och köpa dig en drink. Gå fram till honom och slå dig ner vid hans bord utan inbjudan samtidigt som du ställer en öl framför honom. Säg att du inte vill tränga dig på, men att han såg alldeles för stilig ut för att du skulle kunna motstå! På riktigt, vad är det värsta som kan hända? Bra killar är inte desperata, dåliga killar är det. Så, vilka killar kommer du locka till dig genom att sitta och vänta snällt?

Som jag sa inledningsvis är mina insikter inte vackra eller fina på något vis. De är rätt kalla och ibland tråkiga! Men, vill du hitta en bra kille så finns det ett pris att betala. Prislapparna är rubriken ovan.

Glöm inte att lämna en kommentar nedan! Berätta gärna om dina egna erfarenheter med att hitta en bra kille. Har du lyckats? Hur gjorde du?