inte-attraherad-av-partner

Därför älskar killar tuffa tjejer

Låt oss vara ärliga, en stor del av vår vakna tid går åt till att göra oss attraktiva för det motsatta könet. Vi piffar oss, bär rätt kläder och säger till och med rätt saker. Vissa tjejer gör dessa saker så bra att de får killar på fall, men inget får killar att falla hårdare än charmen och tjusningen hos en riktigt tuff brud, något som de flesta tjejer förmodligen inte inser. Därför ska jag nu berätta för dig varför killar älskar tuffa tjejer och struntar fullkomligt i alla fina flickor.

Därför föredrar killar tuffa brudar

En tuff tjej har självförtroende

Den här anledningen är viktigast av alla. Utan självförtroende kan du inte vara en tuff brud. Ett starkt självförtroende gör att du slipper situationer där folk klampar på dig för att hjälpa sig själva och ger dig möjlighet att lyckas med allt du tar dig för att göra i livet. Om du själv fick välja mellan en kille som andra använder som en dörrmatta, eller ett riktigt badass som vet vad han vill – vilken hade du givit mest uppmärksamhet?

En annan anledning till att killar älskar tjejer med självförtroende är för att de inte är svartsjuka och inte skapar massa onödig drama i förhållandet. En tuff brud slösar inte energi genom att tänka på sin killes exflickor eller den där snygga nya kollegan han har på jobbet – hon vet att hon är bäst.

Tuffa tjejer är bäst i sängen

Yup, du läste rubriken helt rätt. Har du ens någon aning om hur bra sex blir när du släpper ut ditt inre vilddjur? Varför sätter du henne i en bur bara för att du är orolig för vad han tycker om din kropp? Varför spenderar du tid på att grubbla över hur du ska göra det skönast för honom istället för att låta vilddjuret ta över och göra sin grej? Den verkliga sanningen är att det inte finns mycket som killar finner avtändande, men en osäker pryd flicka är en av dem. En självsäker brud är en sexig brud, en brud som killar fantiserar om innerst inne. Vrid upp volymen när du spelar din favoritlåt och dansa omkring i underkläderna efter nästa varma dusch. Lär dig släppa lös ditt inre vilddjur!

Alla andra killar vill ha henne

Du vet precis vad jag menar. Den där tjejen som suger åt sig alla killars blickar när hon kliver in i ett rum. Oavsett om gör entré i klassrummet eller på krogen tappar alla killar hakan. Det spelar egentligen ingen roll hur hon ser ut, killar reagerar på konkurrens (det har med evolution att göra), så när de märker att alla killar omkring dem vill ha något vill de också ha samma automatiskt.

En tuff brud står ut i mängden

Som jag var inne på i punkten ovanför så gillar killar en utmaning. Om ditt ansikte, hår och kanske till och med namn är en kopia av alla andras finns det inget som gör att killar vill jaga just dig. Om du har självförtroende kommer du våga vara dig själv bland andra, men du kommer också att våga hävda dig själv bland andra. Vi har alla unika sinnen och egenskaper, genom att framhäva dessa blir du en tuff brud som killar lägger märke till i mängden av bimbokopior.

Om du inte söker efter en grådassig och blek kille kanske det är en god idé att du själv vågar vara unik och färgglad.

Vad gillar killar för typ av tjejer?

Det är lätt att bli en kopia av alla andra, det kräver väldigt lite arbete. Det enda man måste göra är att följa rätt Instagramkonton, rätt Twitterkonton och snoka på Facebook för att hålla sig någorlunda uppdaterad om vad det är som gäller. Att vara en tuff brud är svårare än så, men det är också många gånger sexigare och mer attraktivt. Håll fast vid dina intressen hur udda de än är och fortsätt jaga dina egna drömmar, det gör dig unik och spännande i killars ögon och framförallt gör det dig till en lyckligare människa i stort, men det sparar vi till en annan artikel.

En tuff brud får killar lite osäkra

En av de sexigaste kvalitéerna hos en badass chick är att hon håller killarna på halster. Hon svarar inte efter första signalen, hon kommer inte besvara ett mess efter två sekunder och hennes sinne för humor innehåller en bra dos med ironi som utmanar killarna hon flörtar med. Återigen, att ha självförtroende nog att våga vara unik, säga lite olämpliga saker och aldrig falla offer för tråkiga rutiner är vad som gör en tuff brud helt oemotståndlig för killar.

An tuff brud tar vad hon vill ha

Många tjejer vill att killar gör den första stöten, alltså tar initiativet till att bjuda på fika eller bara starta ett samtal. Det är bekvämt och man slipper oroa sig för att bli nobbad om man bara väntar på att andra ska ta första steget. En tuff brud inser dock att killar är precis lika osäkra som tjejer är. Därför sitter hon inte som en panelhöna och oroar sig för att få nobben. Hon tar chansen och raggar upp killen.

Tuffa tjejer kan prylar

Killar beundrar tjejer som är riktigt duktig på något. En tuff brud som kan lära killar något är en värdefull brud, värd att vara rädd om. En av de sexigaste egenskaperna tjejer kan ha i killars ögon är självständighet. Hon kan alltså spendera tid på sitt eget liv och sina egna intressen vid sidan av förhållandet eller äktenskapet. Så lär dig något udda som du tycker verkar intressant, eller engagera dig i knallefotbollen som en ideell ledare – det kommer löna sig!

En tuff brud är värd att skryta om för killkompisarna

Nu är det dags att vara ärliga igen. Ingen kille vill ha en tjej som han inte kan visa upp för killkompisarna och en tuff brud är just värd att visa upp och skryta om. Om rollerna var ombytta, skulle du skryta för dina tjejkompisar om din bleka tysta pojkvän som ser ut som alla andra killar i klassen (eller jobbet).

Till sist är det värd att nämna detta; det är ingen av oss som lever upp till alla nio punkter jag nämnt ovan. Det fina i kråksången är att man kan lära sig att vara en tuff brud. Du måste inte bära läder, svära i varannan mening och köra motorcykel. Du kan vara en tuff brud på ditt eget vis och i alla lägen. Det viktigaste är som sagt självförtroendet, så jobba på det så blir du en tuff bad ass brud snart nog!

Killar gillar tjejer som

Nu får du en liten läxa av mig. Dela den här artikeln med några killkompisar, eller din pojkvän.. eller din kk. Jag lovar att de kommer hålla med om det jag skrivit ovan!