inte-attraherad-av-partner
divasoft.deviantart.com

10 tecken på att du har en bra pojkvän

Hur konstigt det än låter; när det kommer till förhållanden så är jag ingen nybörjare. Jag har dejtat många fina killar och en hel del killar som var fina i början men sedan visade sig vara galet fel för mig. Jag har till och med råkat dejta en riktigt kontrollerande idiot till kille för ett par år sedan. Det misstaget gör jag aldrig om igen! I denna artikeln kommer jag berätta för dig hur du vet att killen du dejtar är rätt kille för dig. Känner du igen hans beteende i dessa 10 punkter har du hittat en bra pojkvän som du bör hålla hårt i.


Hur är man en bra pojkvän?


Inga skelett i garderoben

När jag dejtade den finaste killen jag varit tillsammans med var han som en öppen bok. Visst, jag ställde väldigt raka frågor till honom när vi lärde känna varandra och det underlättar ju såklart. Det som var bra med honom var att han aldrig undvek att berätta något om sitt förflutna för mig. Han gömde inga skelett i garderoben. Det kändes väldigt skönt att den killen jag såg var den killen jag fick, inga gömda hemligheter.

Det är alltid skönt när en kille berättar något för dig om sitt förflutna så det inte kommer fram senare och skapar problem i förhållandet. Jag vill vara tydlig med att jag inte menar att killen ska ha levt ett händelselöst liv innan du mötte honom. Kanske har han varit förlovad innan ni träffades eller så kanske han har suttit inne, poängen är att han inte döljer det för dig. Han säger som det är, inget mer med det.

En bra pojkvän döljer inte saker för dig och är ärlig om sitt förflutna.

Du är hans liv

En riktig bra pojkvän kommer göra allt i sin makt för att du ska vara glad. Han kommer behandla dig lika bra oavsett om ni är ensamma hemma eller ute bland vänner och familj. Han är konsekvent. Han är också beskyddande. Nu menar jag inte att han är en adrenalinpumpad galning som muckar gräl med alla killar som slänger ett öga på dig. Jag menar att han står upp för dig om något händer. Han låter inte folk behandla dig illa, utan ger sig in i kampen för att försvara dig.

En bra kille är dock ingen toffel. Han är ingen undergiven liten pojke som lyder din minsta vink. Han älskar dig och står upp för dig, men vågar också stå upp för sig själv. Jag lovar att detta är den mest unika kvalitén en bra kille kan ha!

Men inte hela hans liv!

En bra kille har mål med sitt liv och intressen som han spenderar tid på. Han följer inte efter dig som en liten hundvalp. Han väntar inte på att du ska säga åt honom vad han ska och inte ska göra. Vissa dagar drar han till gymmet, andra dagar går han ut och spelar biljard med sina killkompisar. Han lever sitt eget liv helt enkelt och han uppmanar dessutom dig att leva ditt liv. Han blir glad av att du går ut och spenderar tid med tjejerna eller kanske reser iväg under en tid. Självklart älskar han att spendera tid med dig men han värdesätter också tiden ni spenderar ifrån varandra. Det finns en viktig skillnad mellan att han ger dig utrymme att leva ditt eget liv och att han lämnar dig ensam, en bra pojkvän gör det förstnämnda.

Han ger dig ”blicken”

Nej, jag menar inte den morgonkåta blicken. Om någon av dina vänner säger något i stil med ”har du sett hur han tittar på dig?” så är han rätt kille för dig. Den där blicken kanske inte du uppfattar, men alla runt om er ser den hur tydligt som helst. Om han ger dig ”den där” blicken ska du hålla hårt i honom, för han gillar dig på riktigt!

Han anstränger sig

När jag dejtade den underbara killen jag nämnde ovan fanns det ett par saker som jag inte gillade med honom i början. Först och främst var han inte så fysisk. Han kramades och pussades väldigt sällan och det är viktigt för mig. För det andra pratade han inte så mycket med mig om sina känslor och tankar. Det gjorde att jag ville dumpa honom. Det är bättre att göra slut med en person än att ställa ett ultimatum för att få dem att ändra på sig. Jag hade accepterat att vi var för olika och jag förklarade allt för honom.

Det som hände då var att han frågade mig efter en chans till, lite tid att ändra på sig. Han berättade att sakerna jag ville ha av honom bara var saker som han inte var van vid att uttrycka i ett förhållande. Jag gav honom en chans och det var det bästa jag gjorde i vårt förhållande. Han gjorde ett genuint försök att ändra på de sakerna som var viktiga för mig och det är ett tecken på en riktigt bra pojkvän. Han anstränger sig för att han vill ha dig i sitt liv, inte för att du hotar eller ställer ultimatum. Hittar du en sådan kille är han förmodligen helt rätt för dig!

Vad är en bra pojkvän?

Han är romantisk

Nu menar jag inte att han är sådär old school romantisk med levande ljus och rosenblad, fast om det är vad du önskar av en kille är det såklart jättebra. Den typ av romantik jag menar är den där vardagliga romantiken. De där små sakerna han gör för att förgylla din dag och sätta ett leende på dina läppar. Personliga saker som han vet att just du uppskattar. Han glömmer aldrig att ge dig ett sugrör tillsammans med dina sockerfria red bulls. Han sätter på rätt kanal på TVn när han vet att din favoritserie ska till att börja. Små och personliga saker helt enkelt!

En gång hade jag en pojkvän som gjorde en väldigt romantisk sak för mig när jag fyllde år. Han hade gjort en liten skattjakt för mig hemma i lägenheten där jag fick leta efter delar till ett Pandora armband och för varje del jag hittade fick jag en kyss och ett nytt glas med min favoritdrink.

Romantik finns i de små personliga sakerna en riktigt bra kille gör.

Han stöttar dig

Nej, jag menar inte att han stöttar dig ekonomiskt. Jag menar att han finns där i din ringhörna och hejar på dig när du tampas med något. När du har ett mål som du vill uppnå hjälper han dig på alla sätt han kan. Han tror på dig och ger dig uppmuntring när du behöver det som mest. När du är trött så bär han dig. Det går inte att beskriva hur viktigt detta är hos en bra kille!

Han tillfredsställer dig

Jag kommer inte nämna några detaljer här, men att han har en önskan om att tillfredsställa dig i sängen är viktigt. Vanligtvis brukar par bli lite slöa i sänghalmen när den nykära fasen är över. Om han fortfarande vill göra det skönt för dig och ge dig njutning tillräckligt ofta efter att den nykära fasen är över så är han en riktigt bra kille.

Han förstår vad ett förhållande är

Jag ser allt för många par där parterna försöker besegra varandra i olika bråk eller vara bättre än den andra. Det är som att de glömmer att de är ett team, att de är tillsammans. En viktig kvalité hos en bra pojkvän är att han förstår vad det innebär att ha en partner. Det är viktigt att han förstår att det viktigaste är att lösa konflikter tillsammans och inte vinna över dig när ni bråkar.

Han förstår också vikten av ett bra samarbete i ett förhållande. Kanske hjälper han dig springa lite ärenden om din bil har gått sönder. Kanske tar han hand om ungarna på egen hand om du behöver en avstressande kväll för dig själv. Oavsett vad det är så finns han där och gör uppoffringar för att erat förhållande ska må bra.

Han vet att du är en bra flickvän

Den viktigaste egenskapen hos en riktigt bra pojkvän är att han inser vilken bra flickvän du är. Alla punkterna jag nämnt ovan är även kvalitéer som du ska besitta för att vara en riktigt bra flickvän som är värd att hålla fast vid. Att ha en bra partner är få förunnat, så uppskatta det ni har och älska varandra för dem ni är, bra som dåligt. Det finns många otacksamma tjejer där ute som har helt underbara pojkvänner – var inte en av dem!

Hur är man en bra pojkvän?

Nu vill jag verkligen veta hur en bra pojkvän ser ut för just dig! Hur är han, vad heter han och vad är hans favoritmat? Jag vill veta hur just du känner på dig att du träffat rätt kille. Lämna en kommentar nedan, det är 100% anonymt.