sexleksaker-for-killar

Dags att tänka om: sexleksaker för män är nyttiga, sexiga och helt jävla awesome

En ökad acceptans för sexuella uttryck och ett större fokus på den sexuella folkhälsan har drivit fram ett överflöd av sexleksaker! Aldrig har det funnits så många butiker som säljer sexleksaker och aldrig har vi spenderat så mycket pengar på vår sexuella njutning som vi gör idag. Dessutom ser det inte ut som att ökningen av både sexleksaker och butiker som säljer dem kommer avta inom en snar framtid, framför allt inte nu när utbudet av manliga sexleksaker också börjat växa.

Trots att marknaden för manliga sexleksaker har fullkomligt exploderat under det senaste decenniet finns det fortfarande en rad fördomar och myter kvar om vad det är för typ av män som köper och använder sexleksaker och vilka typer av produkter det finns att välja på för män. Detta är såklart ett stort problem som vi kommer göra vårt yttersta för att rätta till i den här artikeln som sponsras av sajten Lovebuddy.se. Lovebuddy är en fantastisk sajt för dig som vill veta mer om sexleksaker och hur man använder dem på ett lustfyllt sätt! Med det sagt; det är hög tid att avstigmatisera manliga sexleksaker på samma vis som vi redan gjort med kvinnliga sexleksaker!

När man lyssnar på hur män förhåller sig till sexleksaker framträder ett par återkommande fördomar eller missuppfattningar som det är dags att ändra på:

  • Bara killar som inte får ligga köper och använder sexleksaker
  • Det finns inga bra sexleksaker för män
  • Manliga sexleksaker går inte att använda tillsammans med en partner

Bara killar som inte får ligga köper och använder sexleksaker

Den absolut vanligaste (och mest skadliga fördomen) om manliga sexleksaker är den om att endast oattraktiva losers som inte får ligga på annat vis använder sexleksaker. Tanken är alltså att sexleksaker skulle vara en sista skamfull utväg för män som vill ha det lite skönt men inte är kapabla till att införskaffa en mänsklig sexpartner.

Självklart är detta antagande helt och hållet felaktigt, eftersom det bygger på missförståndet om vi endast kan ha en typ av giltigt sexliv – ett sådant man har tillsammans med en annan människa. Precis som vi skrivit om tidigare här på LUSTFYLLT är det oerhört viktigt att förstå hur vi människor kan ha minst två olika sexliv på en och samma gång; ett som vi delar med en partner och ett som vi delar med oss själva. Dessa två sexliv konturerar inte med varandra. Det ena sexlivet är inte heller viktigare än det andra. Tvärt om stöttar de upp och hjälper varandra. Genom att ha ett skönt och tillfredställande sexliv med sig själv blir det lättare att ha ett minst lika tillfredsställande sexliv med en partner. Det individuella sexlivet erbjuder oss en trygg möjlighet att öva upp och träna på vår sexuella förmåga utan att det finns en annan människa närvarande vilket är oerhört viktigt om man vill bli en trygg älskare ihop med en annan individ.

Sexleksaker är därför ett ypperligt hjälpmedel för att både män och kvinnor ska lära känna sina egna kroppar och sedan använda den kunskapen när man väl har sex med en annan person. Med andra ord är inte sexleksaker ett tecken på att man är misslyckad och ensam, utan en stark indikator på att man tar vara på sin egen sexualitet vilket kommer göra en till en bättre älskare.

Jag vet inte riktigt hur du känner, men om jag skulle spela tv- eller datorspel tillsammans med någon hade jag genast känt mig lugnare om personen i fråga kört lite single player mode tidigare för att träna upp sitt aim en aning. Samma gäller sexleksaker.
TENGA Flip Hole Zero Black

Det finns inga bra sexleksaker för män

Om du inte är bekant med det enorma utbud av manliga sexleksaker som finns på marknaden idag är du förlåten. Eftersom det sällan pratas om sexleksaker för killar i media eller på nätet är det inte så lätt att få ett grepp om vilka produkter som faktiskt existerar. Dessutom har det tillkommit en hel del nya och spännande sexprodukter speciellt designade för män under de senaste åren vilket innebär att många går miste om de skönaste nyheterna, om de inte håller sig aktivt uppdaterade (genom att läsa LUSTFYLLT regelbundet till exempel).

Allt fler sexleksakstillverkare har insett att de går miste om 50% av marknaden om de inte erbjuder sexleksaker för män. Detta har lett till att många av de mer kända tillverkarna har sadlat om och nu erbjuder en rad produkter i kroppssäkra material och gedigen kvalitet speciellt riktade till män.

Manliga sexleksaker går inte att använda tillsammans med en partner

En stor fördel med de flesta sexleksaker som riktar sig till kvinnor är att de går utmärkt att använda i sänghalmen tillsammans med en partner. Här har tenderar kvinnor att ha en fördel, eftersom deras främsta njutningsorgan (klitoris) är placerad strax ovanför slidöppningen vilket gör den tillgänglig för smek och vibrationer även under penetration. Mäns främsta njutningsorgan (penisen) är ofta svår att röra vid samtidigt som den är ett med en annan kropp.

Beroende på hur öppensinnad man är kan det finnas en uppsjö av sexleksaker för män som går att använda tillsammans med en partner.

Penisringar

Penisringar eller kukringar kommer i alla tänkbara storlekar och material vilket gör dem tillgängliga för alla män som är modiga nog att köpa en. Penisringen begränsar blodflödet från penis vilket leder till ett mycket fylligare och hårdare stånd. Många upplever dessutom att känsligheten i ollonet ökar samtidigt som det blir enklare att hålla tillbaka orgasmen, vilket såklart är en vinnande kombination för båda!

Penispumpar

Även penispumpar kommer i en rad olika utföranden och prisklasser. Genom att pumpa upp ståndet blir erektionen mer fyllig och hårdare, precis som med en penisring. En penispump kan dessutom användas under sololekar för att öka känsligheten på och runt ollonet. Det finns dessutom penispumpar som kan användas i duschen eller badkaret för att ge en riktigt varm och härlig känsla.

P-punktsvibratorer

Många har hört om den kvinnliga G-punkten, men inte lika många har hört om den manliga P-punkten (även kallad den manliga G-punkten). För att inte bli för anatomiskt avancerad i min beskrivning kan jag sammanfatta P-punkten som ett större område i det manliga bäckenet, även känt som prostatan (där av bokstaven ”P”). Prostatan (eller P-punkten) nås enklast via analöppningen och kan stimuleras med en rad sköna leksaker. Allt ifrån passiva buttplug-liknande leksaker till speciellt utformade P-punktsstavar med inbyggd vibrator. Att stimulera prostatan under sex med dig själv eller tillsammans med en partner kan leda till kraftigare orgasmer och större utlösningar vilket kan vara precis det som krävs för att höja den sexuella njutningen till nästa nivå.

Fleshlight

Den absolut mest kända och sålda sexleksaken för män är Fleshlight – en verklighetstrogen lösvagina som kommer i många färger och utföranden. Förutom att Fleshlights modeller har unika mönster som gör känslan annorlunda från modell till modell går de även utmärkt att använda tillsamman med en partner! Ibland behöver inte sex vara så avancerat och har man dessutom en givmild partner passar en Fleshlight perfekt som sexredskap för en stunds njutning. Din partner kan massera din P-punkt eller stimulera din pung samtidigt som Fleshlighten stimulerar ditt stånd – en fantastisk kombination!

För att sammanfatta…

Sexleksaker för män är sexigt, naturligt och helt jävla awesome. De kommer i fler utföranden och prisklasser än många inser och kan hjälpa just dig med att bli en bättre älskare – både med dig själv och tillsammans med en partner!