inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Därför borde du ska skaffa en penisring idag!

Som kille blir man lätt avundsjuk på det enorma utbud av sexleksaker som finns tillgängligt för tjejer. Allt är läckert och färggrant. Dildos som är perfekt utformade efter porrstjärnors kukar och vibratorer som är så avancerade att NASA varit inblandade i designprocessen – allt tillgängligt för tjejer genom ett enkelt musklick! Kategori efter kategori i nätbaserade sexbutiker tillägnas tjejer och deras njutning, och vad får vi killar?

Ja, vad har vi killar för alternativ när det kommer tillsexleksaker egentligen? En hel del visar det sig, om man öppnar ögonen lite. Den här artikeln kommer jag tillägna en av de manliga sexleksakerna som ofta hamnar i skymundan och sällan får de lovord den förtjänar. Det är ingen ny uppfinning men jag skulle personligen inte kunna tänka mig ett sexliv utan den – penisringen! Just det, det där sexhjälpmedlet som du typ vet vad det är för något men aldrig införskaffat. Här får du sex anledningar till varför du och alla andra killar på den här planeten borde äga en penisring.

Penisringar gör det roligare att runka

Om man letar efter ett enkelt sätt att krydda sexlivet man har med sig själv är en penisring den absolut bästa metoden. Orgasmerna man får när man bär en penisring skiljer sig nämligen från orgasmerna man får i övrigt. De är mycket kraftigare och pågår under en längre tid, vilket var en revolutionerande upptäckt för mig som länge trott att en orgasm alltid kommer kännas ungefär likadant. Oavsett vilken modell av kukring man väljer är de alltid low maintenance, vilket gör att den förhöjda njutningen inte kostar massa stök och bök. En penisring behöver oftast ingen omständig rengöring efter användning.

Penisringar är billiga

Personligen tycker jag det är värt att spendera lite extra pengar på saker som ger njutning, men är man en osäker nybörjare på ett område kanske man inte vill spendera storkovan på en gång. Den goda nyheten är att penisringar finns i alla prisklasser. Du kan förnya ditt sexliv med en kukring från 20:- och uppåt. Med andra ord är det ingen massiv investering att prova på hur det är att experimentera med en penisring.

Du kan förvara en kukring exakt vart du vill

Förvaringen av en kukring är ett enormt plus. Du kan nämligen förvara en penisring vart du vill – exakt vart du vill! Eftersom det är ett så okänt sexhjälpmedel kommer de flesta människor inte känna igen en penisring när de ser en ligga i din bokhylla eller låda. Framförallt de nyare modellerna av penisringar med futuristiska former och kraftiga material är väldigt intetsägande för en person som inte själv är insatt. Om någon mot all förmodan skulle fråga vad det är och du inte känner för att vara helt ärlig kan du alltid säga att det är en tätningsring för det nya avloppsröret du just satt in…

En penisring gör dig till en gud i sängen

Okej, kanske drog jag lite hårt i rubriken ovan, men en penisring ger faktiskt en avsevärd prestationsförbättring när du har sex med en partner. Penisringen hjälper till att hålla ditt stånd uppe vilket gör att du kan nuppa på i ett högre tempo och i mer ansträngande ställningar utan att ballen slaknar ger upp – att knulla ståendes med din partner i famnen är inget problem längre! En kukring kommer också fördröja din orgasm på ett väldigt effektivt sätt så du och din partner kan hålla på längre än vanligt utan pauser, lite beroende på hur bra kondition ni har! Som om att dessa två effekter inte vore nog hjälper också penisringen dig med återhämtningen. Efter att du kommit med penisringen på behöver du förmodligen ingen lång vilostund innan du är redo för en omgång till. Faktum är att en penisring kan hjälpa dig att behålla ribban även efter orgasmen. Kanske kan du påbörja nästa omgång utan avbrott alls.

Tjejer diggar penisringar

Det är inte bara vi killar som uppskattar när något nytt händer i sängkammaren, även tjejers ögon växer och tindrar när de får se något nytt och utmanande på en person de tycker om. Första gången du kommer in i sovrummet och blottar ditt inslagna paket genom att låta handduken runt höften falla till marken kommer du garanterat bombarderas med nyfikna frågor. När du och din partner sedan inleder förspelet och hon känner hur du växer till en storlek större än vanligt kommer hon definitivt bli ett lika stort fan av ditt inköp som du redan är vid det här laget.

penis-ring

En penisring gör ditt paket snyggare

Skönhet ligger mycket riktigt i betraktarens öga, men jag tror de flesta skulle dela uppfattningen om att en peninsring ger ett mycket snyggare paket.

NASA har definitivt inte varit delaktiga i utformandet av penisringen som sexhjälpmedel. Idén om att linda något runt paketet för att förhöja den sexuella njutningen uppkom redan i 200-talets Kina och har sedan dess hållits levande. Det säger en hel del om vilken fenomenal metod det är. Gör slag i saken redan idag. Beställ hem en enkel penisring och experimentera. Du kommer inte ångra dig och din partner kommer tacka dig.