inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Mshop Scorpio

SCORPIO Skorpionen strävar efter ultimat kontroll med passion och målmedvetenhet, deras nyfikenhet är oändlig.

Mshop – tidigare Martinshop – är idag Sveriges största butikskedja för sexleksaker. Via sin webbutik som existerat på nätet sedan 90-talet och sina fysiska butiker i Ullared och Göteborg har Mshop betjänat över en miljon kunder under sina 30 verksamhetsår.  Tillsammans med LELOs grundare – Eric Kalén – expanderar nu Mshop sin verksamhet och sitt produktutbud ytterligare genom att lansera sin alldeles egna kollektion av högkvalitativa sexleksaker – Mshop Private Collection! Kollektionen är utformad för att täcka av dina sexuella basbehov och sägs nå alla njutningsfulla punkter på din kropp. Mshop lovar dessutom att produkterna är lättmanövrerade och kan kombineras med varandra.

Vi på Lustfyllt har fått da del av Mshops rykande färska produktlinje och kommer självklart granska ett par av sexleksakerna under lupp för att se vad de verkligen går för. Av de sju olika sexleksakerna som ingår i Mshop Private Collection har vi valt ut sex för djupgående testning på ett äkta Lustfyllt sätt – jag har tagit mig an Mshop Scorpio!


Mshop Scorpio


Scorpio är en batteridriven prostatastav, tillverkad i medicinskt silikon. Scorpio riktar sig främst till manliga användare – eftersom den rundade och något vinkade kroppen är speciellt framtagen för att stimulera prostatan – men går såklart att användas av kvinnor också. Den förs in i analen och stimulerar sedan användaren genom 10 pulseringsprogram. Konstruktionen är 100% vattentät.

scorpioJag blev extremt förväntansfull när vår käre chefredaktör Simo kom in på mitt kontor och kastade Scorpio i armarna på mig för att sedan stressa iväg till gud vet vart. På väg ner genom korridoren hörde jag honom ropa good luck, have fun! i min riktning. I will, tänkte jag.

Analleksak för killar

Jag förstod snabbt att Scorpio var en analleksak för män. Den speciellt formade kroppen och breda basen föreslog att den förmodligen är framtagen för att stoppas in där bak. Scorpio kommer levererad i en snygg och stilren vit förpackning som presenterar sexleksaken på ett väldigt öppet och smakfullt sätt. Man vet precis vad man får, inga konstigheter. Precis som några av mina andra kollegor har skrivit har Mshop en väldigt hemtrevlig formgivning på sina förpackningar. Det osar Svenskt på något vis med den randiga ”tapeten” inuti förpackningen som är väldigt lätt att öppna.

I förpackningen finner jag en lättare manual och självklart Mshop Scorpio. Scorpio känns tyngre än vad jag förväntat mig. Även utan batteri har leksaken en viss tyngd som känns bra. Jag stängde ögonen och lät fingrarna undersöka konstruktionen som gav ett väldigt seriöst intryck. Scorpio känns verkligen som en sexleksak av bra kvalité, här har det inte fuskats med materialen eller utförandet.

Prostatavibrator

Namnet Scorpio är väldigt passande, då konstruktionen på sätt och vis ser ut som en något övergödd skorpion där ”klorna” är den flexibla bas som hindrar leksaken från att åka för långt in i analen. ”Huvudet” på skorpionen är kontrollknappen (och även locket som skruvas av för att öppna batteriutrymmet) där man aktiverar sexleksakens vibrationer och bläddrar mellan de olika pulseringsprogrammen som finns inprogrammerade. Själva kroppen är väldigt styv, till skillnad mot basen som är mer flexibel och mjuk.

Mshop skriver på sin hemsida att ”Storleken (på Scorpio) är vad de flesta anser är ”lagom”, vare sig man är nybörjare eller en mer erfaren användare.” Jag skulle absolut klassa mig själv som nybörjare när det kommer till anal play, och jag kan hålla med om att storleken är helt lagom. Den känns väldigt överkomlig och inte alls oroväckande fast jag aldrig haft något i baken tidigare.

Prostataorgasm

Under det senaste året har jag varit en flitig besökare av /r/sex på Reddit (för dig som inte vet vad det är – googla!). Där postas det då och då berättelser från killar och män världen över som uppnått prostataorgasmer med olika metoder och leksaker. Prostataorgasmerna beskrivs alltid som extremt sköna och ibland ”livsförändrande”. Detta gör mig såklart väldigt intresserad av att själv uppleva en prostataorgasm. Jag har ingen aning om hur man gör för att uppnå en – det brukar framgå väldigt dåligt i berättelserna – men jag tänker att en bra början är att föra upp något i rumpan och se hur det känns. Kanske hittar jag rätt om jag trixar, vänder och vrider litegrann? Om du som läser detta just nu har fått en prostataorgasm får du mer än gärna lämna en kommentar på den här recensionen och berätta hur du uppnådde den! Det fanns bara ett sätt att ta reda på om Scorpio var nyckeln till min första prostataorgasm – genom att prova den!

scorpioJag valde att utföra mitt högst vetenskapliga test av Scorpio i duschen. Precis som Mshop själva rekommenderar smorde jag in hela kroppen på Scorpio man vattenbaserat glidmedel för att sedan föra in den i mig. Det gick mycket lättare än vad jag trodde. Det var varken smärtsamt eller obekvämt. Det var ett problem att hålla Scorpio på plats, den ville gärna glida ut i olika ställningar.

Någon prostataorgasm blev det tyvärr inte, men vibrationerna från Scorpio tillsammans med den ”uppfyllda känslan” gav njutningen en extra kick när jag drog min handtralla. Orgasmen som följde fick sig också en extra skjuts och blev faktiskt något kraftigare än vad de vanligtvis blir när jag uppnår dem på egen hand. De olika pulseringsprogrammen gav mig inget, jag tyckte det var skönast att låta den vibrera på full effekt under hela åkturen. Men, jag kan absolut tänka mig att andra kan ha roligt med de olika vibrationsmönstren.

Buttplug för killar

När jag rörde på min kropp kände jag av Scorpio som mest. Så, jag kan verkligen tänka mig att Scorpio är en bra sexleksak att använda tillsammans med en partner eftersom man ofta rör på sig mycket mer under sex med en partner än vad man gör när man onanerar.

Att ta ur Scorpio efter orgasmen gjort sitt var lika lätt som att föra in den. Inget obehag och absolut ingen smärta. Hur bra och smidigt som helst!

Eftersom jag befann mig i duschen tvättade jag enkelt av Scorpio med lite tvål efter användning. Jag lät den sedan torka på en frottéhandduk.

Om du är intresserad av att utforska anal play med en partner eller med dig själv tycker jag absolut du ska ge Scorpio en chans! Storleken är perfekt inbjudande och funktionerna är precis vad man kan önska av en sexleksak både som man och kvinna. Byggkvalitén är fenomenal, speciellt om man tar den blygsamma prislappen i beaktande.

Mshop Scorpio
Mshop Scorpio
Om du är intresserad av att utforska anal play med en partner eller med dig själv tycker jag absolut du ska ge Scorpio en chans!
Utformning
66
Känsla
64
Material
85
Användning
85
Rengöring
86
Passar dig som
Passar inte dig som
77
Lustfyllt
Vill du köpa Mshop Scorpio till ett bra pris?