inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Mshop Alpha

ALPHA är det stjärnsystem som ligger närmast vårt solsytem. En alfahanne är man nog att ge sin kvinna det hon vill ha

Mshop – tidigare Martinshop – är idag Sveriges största butikskedja för sexleksaker. Via sin webbutik som existerat på nätet sedan 90-talet och sina fysiska butiker i Ullared och Göteborg har Mshop betjänat över en miljon kunder under sina 30 verksamhetsår.  Tillsammans med LELOs grundare – Eric Kalén – expanderar nu Mshop sin verksamhet och sitt produktutbud ytterligare genom att lansera sin alldeles egna kollektion av högkvalitativa sexleksaker – Mshop Private Collection! Kollektionen är utformad för att täcka av dina sexuella basbehov och sägs nå alla njutningsfulla punkter på din kropp. Mshop lovar dessutom att produkterna är lättmanövrerade och kan kombineras med varandra.

Vi på Lustfyllt har fått da del av Mshops rykande färska produktlinje och kommer självklart granska ett par av sexleksakerna under lupp för att se vad de verkligen går för. Av de sju olika sexleksakerna som ingår i Mshop Private Collection har vi valt ut sex för djupgående testning på ett äkta Lustfyllt sätt – jag har tagit mig an penisringen Mshop Alpha!


Mshop Alpha


Personligen tycker jag det var ett väldigt klokt val av Mshop att inkludera en penisring i sin egna kollektion med sexleksaker. Penisringar är by far den mest underskattade typen sexleksak som finns. Den har så många fördelar, väldigt få nackdelar och håller ofta ett väldigt bra pris.

Mshop Alpha kommer levererad i en vit avlång ask med babyblå detaljer. Man kan klart och tydlige se penisringen genom förpackningens framsida, vilket är tacksamt. Det är alltid skönt att kunna beskåda produkten man ska till att köpa.

alpha-penisringEfter mina år som medarbetare här på Lustfyllts underbara lilla redaktion har jag blivit väl bevandrad i djungeln av sexleksaker som finns på marknaden. Jag känner till de flesta typer av sexleksaker för både män och kvinnor och stöter jag på en helt ny typ kan jag använda min fantasi för att klura ut tanken bakom den. Men, alla är inte lika tech savy som jag är. Alla har inte fått förmånen att jobba på Lustfyllt. Det kanske inte är alla som vet hur en penisring ser ut eller vad den svarta silikonringen ska användas till. Kanske är man dessutom för blyg för att fråga en expedit i affären. Därför hade det nog varit klokt att faktiskt skriva benämningen ”penisring” någonstans på förpackningen? Jag gjorde mitt bästa för att hitta en kort produktbeskrivning på förpackningen till Alpha, men fann ingen alls. På baksidan nämns olika nyckelfunktioner – som att Alpha är vattentät och har 5 olika vibrationslägen – vilket ger en fantastiskt bra överblick, men vad gör det om man inte har en aning om vad det är för produkt man håller i handen? Bara en tanke.

Penisringen Alpha är en mycket lätt och silkeslen sexleksak att hålla i handen. Silikonet är av högsta kvalité och avger inga konstiga odörer (som silikonprodukter ibland kan göra). Jag skulle inte säga att jag är mer välutrustad än någon annan kille, trots det verkar ringen oroväckande liten. Det framgår inte på Mshops hemsida huruvida penisringen Alpha ska träs över enbart penisen eller hela ”paketet” med pung och allt. När jag töjer penisringen med muskelkraft ger den efter tillräckligt mycket för att kunna sitta åt runt kuken på även den mest välutrustade killen. Om man får in hela paketet är fortfarande tveksamt.

Den bästa penisringen?

Penisringen Alpha har en kilformad topp i vilken det döljer sig en väldigt kraftfull vibrator som aktiveras och kontrolleras med hjälp av en enda knapp på ovansidan – less is more! Jag aktiverar penisringen Alpha genom att hålla inne knappen ett par sekunder. Därefter bläddrar varje knapptryck mellan de fem olika vibrationslägen som finns inprogrammerade. Vibrationerna är förvånansvärt starka på högsta intensiteten, väldigt lovande då jag vet att både jag och min sambo kan få sköna orgasmer av kraftiga vibrationer på rätt ställen.

På undersidan av penisringen Alpha finner jag två små metallprickar. På dessa fäster man laddaren som medföljer i paketet. Så vitt jag vet är detta den enda produkten i Mshops kollektion som är uppladdningsbar, dessutom uppladdningsbar via USB – megastort plus på det! Uppladdningsbara sexleksaker spar på både miljön och ekonomin. För mig tog det lite över en timme att ladda Alpha fullt. En full laddning räcker till ungefär två timmars lek och smek. Väldigt bra av Mshop!

Storlek på penisring

Penisringens storlek gjorde mig så fundersam att jag valde att testa den med en gång. Så jag låste in mig på kontorets toalett med en liten engångsförpackning glidmedel. Jag ”applicerade” glidmedel på ringens insida och försökte sedan trä igenom min käraste ägodel. Det gick helt okej, tack vare glidmedlet. Jag kände mig djärv och försökte därefter få in hela paketet i öglan, vilket misslyckades fatalt efter ett par minuters försök (det är väldigt svårt att hantera sina pungkulor med öm bestämdhet). Inte ens med glidmedel fick jag igenom pungen och även om jag skulle fått det hade det nog gjort väldigt ont. Penisringen Alpha är definitivt en penisring som ska sitta runt skaftet!

Tips: Trimma alltid könshåret innan du försöker dig på en penisring! Penisringar av gummi eller silikon luggas extremt mycket. Dessutom bör du alltid använda vattenbaserat glidmedel på insidan av penisringen för bästa upplevelse.

På skaftet gör penisringen sig väldigt bra! Kuken sväller upp inom ett par sekunder och känns helt enorm. Vibrationerna sprider sig från basen upp genom kuken, vilket känns skönt, men inte tillräckligt skönt för att egenhändigt framkalla en orgasm. Nu tror jag inte riktigt det var tanken med Alpha heller, i och för sig.

Tillsammans med mig sambo gjorde penisringen Alpha verkligen succé på många fronter. Varken jag eller min sambo har tidigare använt en vibrerande penisring, vilket visade sig vara något spännande vi gått miste om! Ringens vibrerande funktioner gjorde sig bäst i missionären och cowgirl. Det som fick min sambo till orgasm var att bestiga mig (sittandes ovan på mig med min härlighet i sig) och sedan bara låta vibrationerna sköta sitt. Inget juckande upp och ner, möjligtvis några små gnidande rörelser fram och tillbaka. Sedan var hon hemma efter några minuter!

Vibrationerna gjorde inte så mycket för min egen del under själva sexet. Sensationerna från min sambos kropp överröstade såklart sensationerna från vibrationerna. Men, mitt stånd höll sig uppe (och mer därtill) under hela sexet utan problem. Som alla penisringar fördröjde även Alpha min orgasm rätt rejält! Jag brukar bara bra på att hålla mig, jag kan kontrollera min orgasm hur jag vill. Men, med Alpha kände jag mig ännu säkrare på något vis.

Vibrerande penisring

En klar bonus feature med Alpha uppenbarade sig när vi båda låg och hade efterspel. Självklart låg vi båda och pratade om penisringen Alpha och studerade den in i minsta detalj. Jag trädde den över mitt högra ring- och långfinger vilket kändes perfekt. Med vibrationerna aktiverade kupade jag sedan handen någon och höll den varsamt över min sambos öppning och klitta. Jag höll min hand där samtidigt som jag låg bredvid henne i sängen och kysste hennes hals. Efter mindre än en minut exploderade hon i en kroppskälvande orgasm. Jag var på väg att ta bort min hand efter att orgasmen lagt sig, men hon hindrade mig och höll kvar min hand utan att säga ett ord. Samtidigt som penisringen Alpha satt runt mina fingrar och surrade mot hennes känsliga kropp förde jag in topparna av samma fingrar i henne. Jag kan bara säga att detta var den absolut bästa stunden av hela sexet. Så nykär har jag inte sett min sambo på länge!

alpha-den-bästa-penisringen
Efter en massa gull och mys lämnade vi sängen och jag passade då på att ”rengöra” Alpha. Jag skriver ”rengöra” eftersom det inte fanns så mycket att göra rent. Silikonet har inga veck som drar åt sig vätska och inga skrymslen där smuts kan gömma sig. Jag sköljde av penisringen Alpha och torkade den sedan med papper – klart. Jag antar att man kan använda rengöringsspray om man känner för det, men jag såg ingen poäng med det. Väldigt lätt att rengöra!

Personligen föredrar jag penisringar som sträcker sig runt hela paketet eftersom de sitter bäst på plats och ger en skönare känsla för min egen del. Penisringen Alpha levererar dock mer som parleksak och gav både mig och min sambo en riktigt fin stund tillsammans. Jag tror nästan att denna penisringen var en större hit hos henne än hos mig, vilket såklart är en enorm komplimang! Om du är ny till penisringar rekommenderar jag definitivt penisringen Alpha. Den är perfekt flexibel och mångfacetterad i sin enkelhet. Uppladdningsbar och underbar på samma gång! Klicka på länken för att köpa penisringen Alpha för ett väldigt bra pris!

Mshop Alpha
Utformning
69
Känsla
72
Material
85
Användning
74
Rengöring
95
Passar dig som
Vill hålla ståndet uppe länge
Vill fördröja orgasmen
Har en partner
Passar inte dig som
Är välutrustad utöver det vanliga
79
Lustfyllt
Vill du köpa Mshop Alpha till ett bra pris?