Pegging är en aktivitet som blir allt mer populär, både bland par och som inslag i erotiska klipp. Det finns nu över 10 000 pegging-klipp på världens största porrsajt – PornHub. Dessutom förekommer aktiviteten en rad tv-serier och filmer, som Deadpool och Weeds. Så, vad är pegging?

Pegging är en sexuell aktivitet där en kvinna med hjälp av en strap on eller dildo penetrerar sin manliga partner analt. Pegging är en utmärkt metod för att stimulera mannens prostata och på så vis framkalla kraftiga orgasmer. Pegging är även en aktivitet som kan stimulera par mentalt genom att frånta mannen den klassiska maktpositionen under samlaget och istället ge kvinnan möjlighet att iklä sig rollen som den mer dominanta parten.

  Jag gillar transporr, gör det mig homosexuell?

Sexleksaker för pegging

I och med att allt fler får upp ögonen för pegging har stiger också efterfrågan på sexleksaker som underlättar och förskönar denna aktivitet. Det har aldrig funnits så många strap-ons och könsneutrala dildos (!?) i sexbutikerna som det gör idag. En produkt som verkligen står ut i denna djungel av fejkade fallosar är Remote Double Dipper från DreamToys och tack vare sexbutiken Oliver&Eva har jag fått möjlighet att testa denna straplösa strap on och samtidigt se mig själv på ett helt nytt sätt.

Remote Double Dipper kommer levererad i en blygsam låda av papp, inget att hurra över om jag ska vara ärlig. Den ser ut att vara direkt hämtad från 90-talet, med pastell-inslag och företagsmässiga typsnitt på texterna.

Remote Double Dipper

Desto muntrare är det att öppna lådan och finna Remote Double Dipper nedsjunken i en form av plast tillsammans med den tillhörande fjärrkontrollen. Remote Double Dipper är tillverkad i rosa kroppssäkert silikon och ABS-plast, vilket gör den både inbjudande att lägga mot huden, stryktålig och vattentät. Jag älskar den kraftfulla rosa färgen som ger ett lekfullt intryck. Jag känner verkligen att detta är en intimprodukt som är till för att skapa roliga stunder.

Det första jag tänker på när jag håller Remote Double Dipper i mina händer är att den känns tung, vilket är en viktig detalj att vara medveten om när man väljer en strapless strap on.

Vad är en strap-on?

Vanligtvis är en strap-on precis vad namnet föreslår; en dildo som man fäster vid höfterna genom straps eller remmar så man har händerna fria. En strapless strap on går snäppet längre genom att inte behöva vare sig harness eller remmar för att hålla fast dildon mellan benen. Istället är en strapless strap on utformad på ett sådant vis att kvinnan för in en kraftigt böjd ända av dildon i slidan samtidigt som den andra ändan sticker ut mellan kvinnans ben. Med andra ord hålls dildon fast genom att kvinnan spänner sina muskler i bäckenbottnen. Självklart trillar inte dildon ut samma sekund som du slappnar av. Det finns som sagt en kraftig böj på sexleksaken som gör att dildon ”hänger” kvar under rörelser och avslappningar.

Men, för oss som slarvar med våra dagliga knipövningar för att hålla fiffi stark och tajt kan det alltså vara en tuff utmaning att hålla en tung dildo på plats.

Vibrerande strapon

Som jag nämnde tidigare levereras Remote Double Dipper med en fjärrkontroll. Denna straplösa strapon har nämligen två starkt vibrerande motorer i sig; en i delen som förs in i slidan och en annan i toppen av den utstickande dildon. Man kan kontrollera vibrationerna oberoende av fjärrkontrollen genom en knapp på sidan av sexleksaken, men eftersom dildon sitter lite otillkomligt kan fjärrisen vara ett bra verktyg för att bläddra mellan vibrationsmönster och växla intensitet under sexet. Remote Double Dipper erbjuder 9 olika vibrationsmönster som antingen pulserar, går i vågor eller syrrar till lite mer slumpmässigt. Jag tycker om när vibrationerna sagta stegrar upp och ner i vågor och precis ett sådant vibrationsmönster finns i Remote Double Dipper – fantastiskt. Vibrationerna är dessutom relativt tysta om man jämför med många andra vibratorer som ofta skramlar något oerhört. Remote Double Dipper ger mer ifrån sig ett surrande eller brummande som fantiskt nästan försvinner i tanken när man använder produkten.

Ett stort plus i min bok är att både Remote Double Dipper och den tillhörande fjärrkontrollen är uppladdningsbara med hjälp av en magnetisk USB-sladd – förstklassigt. Jag har nog aldrig sett en uppladdningsbar fjärrkontroll till en sexleksak tidigare.

köpa-strap-on-dildo

Remote Double Dipper är en trådlös och uppladdningsbar strap on dildo som passar bra för både sololek och pegging.

Hur använder man en strap on?

Hur man använder en strap on sätter bara fantasin gränser för. En strap on måste inte användas tillsammans med en partner, även om det är själva huvudsyftet med en strap on dildo. Dildodelen kan användas som just en vanlig dildo under dina privata stunder när du känner för att komplettera klitorisstimulans med penetration. Den bakre delen av sexleksaken som är till för att hålla dildon på plats i slidan blir till ett bra och greppvänligt handtag under sololeken, vilket ger dig mer kontroll över penetrationen på ett behagligt vis.

Det jag personligen uppskattar med Remote Double Dipper är att formen är väldigt mjuk och följsam. Det finns inga fejkade ådror eller ett svullet ollon som gör att dildon skaver eller pressar hårt på ömma ställen. Penetrationen känns mjukt och man kan verkligen njuta till fullo av varje drag. Vid djup penetration når även den böjda vibrerande ändan av leksaken, vilket ger en fantastisk känsla av både klitorisstimulans och penetration samtidigt. Den räfflade ytan längst ut på dildon ger lagom mycket stimulans vid slidöppningen, vilket annars är ett problematiskt område för mer verklighetstrogna dildos att stimulera på ett skönt sätt. Många dildos är formade efter omskurna penisar, vilket ofta skapar en väldigt hård och obekväm kant runt ollonet. Det problemet finns alltså inte med Remote Double Dipper.


Hur sitter Remote Double Dipper på plats då? Tyngden som jag oroade mig för tidigare var inget större problem. Det går bra att hålla leksaken på plats med muskelkraft, i alla fall ett tag. Däremot är silikonmaterialet lite för följsamt i själva böjen, vilket gör att dildon lätt böjer sig under sin egen tyngd oavsett hur hårt man kniper med sina bäckenbottenmuskler.

Hur känns det att bära en strap on?

Att bära en strapless strap on är en helt ny och spännande känsla på flera sätt! Remote Double Dipper fyller upp slidan på ett härligt sätt och vibratorn jobbar otroligt skönt mot g-punkten. Jag var tvungen att ställa mig framför spegel och beundra min nya rosa penis ett tag. Faktum är att jag blev stående framför spegeln i flera minuter när jag beundrade min nya kroppsdel från alla möjliga vinklar. Jag ska inte sticka under stolen med att jag kände mig väldigt tuff, nästan kraftfull med en erigerad penis utstickandes mellan mina ben. Är det såhär killar känner sig alltid?

Efter en stund framför spegeln var jag tvungen att knipa ihop låren för att Remote Double Dipper skulle hålla sig på plats.

Sexställningar med strapon

För par som använder Remote Double Dipper som strapon tillsammans skulle jag rekommendera specifika sexställningar som gör att dildon håller sig på plats enklare och ger en skön upplevelse för båda. Att kvinnan ligger på rygg och blir riden, eller att dildobäraren får ta sin partner bakifrån med stängda ben är helt klart lättast om man vill hålla dildon på plats. Missionären och andra sexställningar som involverar särade men eller stora rörelser är bäst att undvika med just den här modellen. Om man vill sätta på sin partner framifrån är nog en vanlig strapon med harness ett bättre och mer pålitligt alternativ för en skön sexupplevelse tillsammans. En annan sexställning som fungerar utmärkt med Remote Double Dipper är den så kallade lotusställningen, där den ena parten sitter i famnen på den andra samtidigt som de är ett med varandra. Denna ställningen ger ett perfekt tillfälle för båda att kyssas och njuta tillsammans lite mer intimt, samtidigt som vibrationerna gör jobbet i de nedre regionerna. Kanske kan ni även turas om med att sköta fjärrkontrollen när ni sitter nära varandra?

Tack vare sin design är Remote Double Dipper helt vattentät. Det gör rengöringen till en lätt och snabb historia. Skonsam tvål under varmt vatten, sedan är den redo för förvaring och en ny omgång senare. Det är oklart om fjärrkontrollen är vattentät eller inte, men jag ser till att hålla fjärrkontrollen så långt bort ifrån vatten som möjligt.

Är Remote Double Dipper en bra sexleksak?

Remote Double Dipper är en spännande sexleksak på många sätt. Den kan leverera njutning till vilken kvinna som helst, förutsatt att hon går igång på penetration och/eller vibrationer. Men, den spelar dig också ett mentalt spratt som är väldigt upphetsande. Att se sig själv med en penis för första gången (även om den är skrikrosa) förändrar ens blir av sig själv på något sätt. Man känner sig först konstigt, sedan rolig och till sist landar känslorna i kraftfull. Man kan inte låta bli att känna sig som lite av en boss när ståndet pekar rakt ut mellan benen. Remote Double Dipper är en fantastisk sexleksak att ha hemma om du och din partner leker med dominans, eller bara vill ha en rolig stund tillsammans. Om ni däremot vill njuta av lite hårdare, snabbare pegging eller strapon sex skulle jag rekommendera en vanlig strapon med harness i stället.

strap-on
DreamToys Remote Double Dipper
Remote Double Dipper
Remote Double Dipper är en sexleksak för dig som vill känna dig kraftfull och lekfull på samma gång.
Utformning
73
Användning
66
Känsla
58
Rengöring
86
Prisvärdhet
75
Läsarbetyg5 Betygsätt
48
Passar dig som
Är nyfiken på pegging
Tycker om BDSM
Vill känna dig kraftfull
Vill ha mer kontroll över penetrationerna
Passar inte dig som
Har fött barn och fuskat med knipövningarna
72
LUSTFYLLT
Vill du köpa en Remote Double Dipper till ett bra pris?