inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Womanizer Pro40

Womanizer är en fullkomligt unik typ av sexleksak som tog marknaden med storm när den första modellen kom ut under 2015. Genom att undvika vibrationer och istället använda sugkraft för att stimulera klitoris ger womanizer en helt ny typ av sensation som sägs frambringa orgasmer på rekordtid. Womanizers modeller riktar sig till de flesta kvinnor, men kanske mest till dem som har en klitoris för känslig för vanliga vibratorer. Tack vare den fantastiska sexbutiken Intima har jag fått chansen att testa womanizer pro 40, den allra senaste modellen från womanizer. Kommer detta bli årets julklapp mån tro?

Womanizer pro 40 är den tredje modellen från Womanizer och använder – precis som sina föregångare – tryckluftsvågor för att stimulera klitoris, istället för de traditionella vibrationerna som man ser hos de flesta andra sexleksaker för kvinnor. Womanizer pro 40 kommer i två olika färgmodeller, vit/silver och lila/silver. Konstruktionen i ABS-plast är 100% vattentät (till skillnad från tidigare modeller) och laddas via USB-anslutning. Munstycket som omsluter klitoris är tillverkat i kroppssäkert silikon och kommer i två olika storlekar.

Womanizer pro40

För snart ett år sedan recenserade min underbara kollega Victoria Womanizer W500 och sedan dess har jag hört henne kvittra om den varje vecka här på kontoret. Bevisligen gjorde den ett enormt intryck på henne och jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte var en aning avundsjuk på att det inte vart jag som fick i uppgift att testa och recensera W500. Du kan då föreställa dig min lycka när jag fick just den här sexleksaken på mitt skrivbord, lagom till jul dessutom! Jag var väldigt taggad på womanizer pro40 redan från första stund!

Utifall du helt och hållet missat snacket om womanizer så kan du vara lugn, jag ska ge en snabb beskrivning av hur exakt denna sexleksak fungerar! womanizer pro 40 fungerar genom att försiktigt ”suga” upp klitoris i det mjuka silikonmunstycket och sedan stimulera klitoris med något som womanizer kallar för ”pulserande tryckluftsvågor”. Det innebär att stimuleringen av klitoris sker helt utan fysisk kontakt. Klitoris har ingen direktkontakt med sexleksaken men stimuleras indirekt genom lufttrycket. Rätt smart egentligen, speciellt om man har en känslig klitoris som ogillar traditionella vibrationer!

Skillnaden mellan olika womanizermodeller

Det som skiljer womanizer pro 40 mot den tidigare modellen W500 som Victoria recenserade är framförallt formen och utseendet. Womanizer pro 40 är mer avlång och funktionell i sin form. Kontrollerna är väl synliga och enkla att komma åt med tummen under användningen. Womanizer pro 40 är också starkare än W500 med 8 stycken intensiteter att välja mellan. Sist men inte minst är även womanizer pro 40 vattentät, vilket såklart underlättar rengöringen men även gör det möjligt att njuta av den i badet eller duschen.

Förpackningen till womanizer pro 40 är väldigt klinisk på något vis. Personligen tycker jag om sådana här förpackningar som avdramatiserar innehållet.

womanizer-pro40-sexleksakI förpackningen hittar jag först womanizer pro40 väl vilande i en vit plastform. Under plastformen hittar jag en utförlig manual, det extra silikonmunstycket och en kabel för att ladda hela härligheten. Jag vill minnas att Victoria fick en liten förvaringspåse med sin W500, men någon sådan finner inte jag till min pro 40.

Womanizer pro40 är väldigt lätt, alltså extremt lätt. När jag håller den i min hand känns det som jag håller i en prototyp, ett visningsexemplar utan fungerade delar inuti. Själva apparaten påminner om en såndär örontermometer man använder för att ta tempen på små barn.

Hur laddar man womanizer

Jag gillar verkligen att laddningen av womanizer pro 40 sker via USB, det är riktigt smidigt att plugga den direkt in i min MacBook utan konstigheter. Tyvärr är anslutningen till själva apparaten inte en standard USB-port, vilket innebär att du måste ha med dig sladden om du ska kunna ladda den på resande fot. Det tar två timmar att ladda womanizer pro 40 fullt och batteriet håller för ungefär lika lång tid under användning.

Jag skulle inte påstå att jag lider av en hyperkänslig klitoris, men att punktmarkera min klitta med stimulans har aldrig varit min melodi. Jag föredrar att använda en kraftfull wand med brett huvud som stimulerar ett större område när jag har trevligt för mig själv. Detta gjorde mig lite orolig inför mitt första möte med womanizer pro 40 som verkade ge extremt lokal stimulans över klitoris.

womanizer pro40 köpMen, första gången jag testade womanizer pro40 nådde jag orgasm efter bara ett par sekunder. Jag har aldrig i mitt liv kommit så fort av vare sig en sexleksak eller en sexpartner! De följande gångerna har det tagit lite längre tid att nå orgasm, men aldrig över en minut. Ofta får jag flera orgasmer på rad med womanizer pro 40 vilket också är sällsynt för mig. Varje gång drar mina bäckenmuskler ihop sig helt galet mycket, vilket gör att jag ligger och skruvar krampaktigt på mig när orgasmen går igenom mig. Att använda womanizer pro 40 är en väldigt overklig upplevelse, men absolut något jag kom att älska väldigt fort. Nu förstår jag äntligen varför Victoria kvittrade så gott om den!

Womanizer pro 40 blev snabbt en av mina favoritsexleksaker, om inte min absoluta favorit. Den fungerar underbart bra på egen hand eller tillsammans med en partner. Allt jag behöver göra är att lägga det mjuka munstycket runt min klitoris och BOOM så har jag fått min första orgasm innan jag ens startat. Eftersom klitoris blir något svullen av sugkraften från womanizern förhöjs känslan av allt annat som händer där efter. Både oralsex och ”vanligt” sex känns mer intensivt efter användning.

Som jag skrev tidigare finns det 8 olika intensiteter att välja mellan när man använder womanizer pro40, men personligen har jag aldrig klarat att gå över nivå 3. Jag kan inte ens använda womanizer pro 40 på mina bröstvårtor när den är igång på nivå 8! Detta får mig att tvivla på hur väl lämpad den är för kvinnor som faktiskt lider av en väldigt känslig klitta. Det känns som att womanizer nästan garanterar att det inte går att överstimulera klitoris med denna sexleksak eftersom klitoris aldrig berörs under stimuleringen. Detta stämmer inte. Om jag använder womanizer pro 40 under en längre period blir jag definitivt överstimulerad. Känslan blir för intensiv för att hålla kvar munstycket över klitoris efter ett par orgasmer.

När jag börjar bli överstimulerad uppenbarar sig ett problem med womanizer pro 40, nämligen att man inte kan lyfta på munstycket för att få ”lite mindre” stimulans. Det är allt eller inget. Om munstycket inte sluter tätt runt klitoris tappar den all sugförmåga och ger knappt någon stimulans alls. När munstycket inte sluter tätt blir också ljudnivån på womanizer pro 40 avsevärt högre, vilket kan förstöra stämningen en aning.

Eftersom det är en helt ny typ av stimulans skulle jag fortfarande rekommendera womanizer pro40 till kvinnor med känsliga klittor, men gå inte in med någon övertro. Vi reagerar alla väldigt olika på stimulans och några garantier för njutning finns aldrig.

Hur rengör man womanizer?

Rengöring av womanizern är inget märkvärdigt. Silikonmunstycket går att ta av om man behöver skölja det under vatten och eftersom konstruktionen är vattentät finns det inget speciellt att tänka på när man sköljer den i ljummet vatten och sedan låter den torka.

womanizer pro40 är inte lik någon annan sexleksak, vilket gör den väldigt svår att recensera! Men, jag älskar den verkligen. För mig är detta den bästa sexleksaken jag någonsin provat. Den tar mig från noll till krampaktigt kraftiga orgasmer på nolltid. Jag skulle inte bli förvånad om det tar ett par gånger att ”lära sig” hur man använder womanizer, det är trots allt en väldigt unik känsla.

Womanizer Pro40
Womanizer Pro40
womanizer pro40 är inte lik någon annan sexleksak! Men, jag älskar den verkligen. För mig är detta den bästa sexleksaken jag någonsin provat.
Utformning
93
Känsla
96
Material
77
Användning
91
Rengöring
92
Passar dig som
Är ute efter en helt ny typ av sensation
Gillar lokal stimulans över klitoris
Har känslig klitoris
Passar inte dig som
Är ljudkänslig
90
Lustfyllt
Vill du köpa Womanizer Pro40 till ett bra pris?