inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Rocks Off RO-80mm Deadly Passion

Rocks Off RO-80mm Deadly Passion är en guldfärgad bulletvibrator med vackert motiv designat av Lal Hardy. Den vattentäta konstruktionen är gjord i hårdplast. Endast 8cm lång har den sju olika vibrationshastigheter. RO-80mm kommer i många olika färgutföranden.

Vi har fått väldigt många mail från er läsare där ni frågar om olika bulletvibratorer. Ni undrar vilken som är bäst, vilket som håller längst och framförallt får vi frågor om hur man kan använda bulletvibratorer på roliga sätt. Därför är vi väldigt nöjda över att äntligen kunna ge er en recension av (kanske) den mest kända bulletvibratorn på marknaden idag – Rocks Off RO-80mm Deadly Passion!

En bulletvibrator är en kraftfull vibrator i väldigt litet format som ofta har begränsade inställningsmöjligheter, eller inga alls.

Själva poängen med en bulletvibrator är just enkelheten som gör användningsområdena så många! Man kan använda bulletvibratorer solo, med en partner och tillsammans med andra sexleksaker. Det finns till och med sexleksaker som är speciellt utformade för att rymma en bulletvibrator i sig för att förhöja känslan och njutningen ytterligare. Mot slutet av den här recensionen kommer jag ge några enkla tips på hur du (och en partner) kan använda denna lilla vibratorkula!

Bulletvibrator

Jag har aldrig använt en bulletvibrator innan Rocks Off RO-80mm Deadly Passion trillade in på mitt kontor. Jag kan inte säga att jag varit särskilt sugen på att testa en heller, om jag ska vara helt ärlig. Jag har alltid känt att det finns roligare (och ofta snyggare) sexleksaker att prova på än bulletvibratorer. Men, nu när testandet är gjort och jag sitter och skriver den här recensionen är jag verkligen glad för att jag fick möjligheten att testa denna lilla vibrator och upptäcka hur mångsidig bulletvibratorer faktiskt är!

Själva förpackningen till Rocks Off RO-80mm Deadly Passion är inget att snacka om precis. Det är en pappskiva där man kan se bulletvibratorn fäst på framsidan bakom ett tunt lager av hårdplast. Inget glammigt alls, men å andra sidan är inte det meningen heller. På baksidan av förpackningen kan man läsa en liten enkel beskrivning av hur man använder Rocks Off RO-80mm Deadly Passion. Vibratorn är inte uppladdningsbar (tusan också). Det medföljer dock ett batteri så att man snabbt kan komma igång med sin njutning efter köpet! Batteriet som följer med är så kallat N-batteri, vilket innebär att du iNte har ett sådant liggandes hemma. Väldigt speciellt batteriformat som jag inte sett tidigare.

Rocks Off RO-80mm Deadly Passion är en väldigt liten och lätt historia. Aningen mindre än ett läppstift. Väldigt händig storlek om man tycker om att riva av en orgasm lite varstans när tillfälle ges. Det vackra motivet tilltalar verkligen rocker-tjejen i mig – extremt läckert! På undersidan finns en liten gummiknapp som man sköter allt igenom. Med ett enkelt tryck aktiveras vibratorn, sedan skiftar man mellan de sju olika intensiteterna med ytterligare knapptryck. För att stänga av hela mackapären håller man inne den lilla gummiknappen i någon sekund.

Liten och effektiv vibrator

Trotts sin lilla storlek vibrerar Rocks Off RO-80mm Deadly Passion med en ordentlig kraft! Det är nästan svårt att hålla i den när den vibrerar på sin högsta intensitet. Ljudnivån är förvånansvärt låg, även när den vibrerar som kraftigast. Ytterligare ett plus för dig som vill ha möjligheten att njuta lite extra mycket på en plats där du inte är helt ensam.

Jag skulle gärna berätta exakt hur jag använde den här lilla krabaten på mig själv, men efter att ha bekantat mig väl med den över två hela veckor är både intrycken och användningsområdena för många för att skriva ner. Därför kommer jag istället ge tre stycken tips på hur du kan använda din bulletvibrator på roliga vis. Alla tipsen kom jag själv på när jag bekantade mig med Rocks Off RO-80mm Deadly Passion.

Hur använder man en bulletvibrator?

Som en helt vanlig vibrator. Det första och mest självklara är såklart att använda Rocks Off RO-80mm Deadly Passion som en helt vanlig klitorisvibrator. De starka vibrationerna och den låga ljudnivån garanterar orgasm(er) för alla som njuter av vibrationer mot klitoris. Eftersom Rocks Off RO-80mm Deadly Passion är vattentät rekommenderar jag att ta med den in I badrummet nästa gång du har tappat upp ett varmt och härligt bad. Vattnet dämpar vibrationerna en aning, vilket gör att de inte känns riktigt lika skarpa som på torra land. Favoriten här för min del var att ligga i min partners famn (min rygg mot hans mage och bröst) och bara stänga ögonen samtidigt som han håller vibratorn på plats med ena handen och masserar mina bröst med andra. Ett par kyssar på halsen, sedan är man nästan i mål!

Känna men inte röra. En annan favoritlek jag upptäckte med min lilla bullet var att helt enkelt sätta igång den på nivå 3-4 och sedan lägga den innanför trosorna. Ett par tighta och bra trosor hjälper vibratorn att ligga på plats. Själva leken består av att inte röra vibratorn alls, utan bara ligga på rygg med stängda ögon och verkligen koncentrera sig på känslan från vibrationerna. Det är en liten utmaning för sinnet att framkalla en orgasm på det viset, en väldigt bra utmaning tror jag. Personligen känner jag mig mycket mer medveten om hur jag kan göra för att fokusera fram en orgasm snabbare efter att ha lekt med Rocks Off RO-80mm Deadly Passion på det här viset under ett längre tag. Jag känner till och med att jag kommer snabbare när min pojkvän ger mig oralsex nu för tiden, när jag tränat på att gå in i njutningen och fokusera på allt det sköna.

Gnida och gnugga. Den tredje sköna ”övningen” (eller vad man nu ska kalla det för) som jag gjorde med min bulletvibrator var att på nytt lägga den innanför mina trosor och sedan gränsla det mjuka armstödet på vår soffa. Jag provade även att gränsla täcket och ett par kuddar vilket fungerade minst lika bra. Sedan gned och gnuggade jag mitt sköte mot underlaget, vilket blev väldigt skönt! Jag gillar trycket som kommer av att onanera på det här viset. Kanske är det bara jag, men det gav mig riktigt härliga orgasmer som varade riktigt länge.

Rengöringen är väldigt enkel. Jag torkade av vibratorn med en våt handduk efter att jag använt den. Därefter sprayade jag lite rengöringsmedel över den (speciellt rengöringsmedel för sexleksaker) innan jag torkade av den en sista gång. Man får själv avgöra hur mycket rengöring som behövs efter användning. Blanka torra ytor brukar ha så stor bakterietillväxt, men jag gillar att vara på den säkra sidan och rengöra sexleksaker lite extra mycket.
[irp]
Användningsområdena för en bulletvibrator är verkligen otaliga. Det finns någon som är extra stimulerande med väldigt enkla sexleksaker. Man får lixom använda sin fantasi mer än vanligt. Jag tycker definitivt att alla kvinnor där ute som njuter av vibrationer ska köpa sig en Rocks Off RO-80mm Deadly Passion med en gång. Den kostar en hundralapp och ger dig fantastiskt mycket njutning.

Om det finns något jag skulle klaga på är det batteritiden. Denna lilla vibrator äter verkligen upp batterier, så köp på dig ett paket samtidigt som du beställer den!

Rocks Off RO-80mm Deadly Passion
Rocks Off RO-80mm Deadly Passion
Jag tycker definitivt att alla kvinnor där ute som njuter av vibrationer ska köpa sig en Rocks Off RO-80mm Deadly Passion med en gång. Den kostar en hundralapp och ger dig fantastiskt mycket njutning.
Utformning
58
Känsla
57
Material
43
Användning
86
Rengöring
89
Passar dig som
Vill ha många valmöjligheter
Tycker om att stimulera klitoris med vibrationer
Vill ha en billig liten sexleksak
Passar inte dig som
Ogillar batterier
67
Lustfyllt
Vill du köpa Rocks Off RO-80mm Deadly Passion till ett bra pris?