inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Crave Vesper

Tack vare sexbutiken WinkWink.se har jag äntligen fått tillfälle att testa en sexleksak som jag varit nyfiken på under flera år – klitorisvibratorn Vesper från märket Crave! Det som skiljer Crave Vesper från andra vibratorer är att Vesper är den enda vibratorn speciellt utformad för att – inte bara bäras bland andra människor – utan dessutom visas upp mitt framför människors ögon genom att även fungera som ett väldigt stiligt halsband. Det är en väldigt kaxig och tuff idé som jag absolut ställer mig bakom!

Förpackningen – eller snarare asken – som Crave Vesper kommer ser verkligen ut som en utsökt smyckesförpackning. Den vita asken i tjock, vit papp är tight inslagen i genomskinlig plast som är väldigt lätt att ta av. På askens ovansida finns Craves logotyp graverad med silverbokstäver. Undersidan av asken berättar lite kort om att produkten är designad av Crave i Kalifornien och tillverkad i Kina.

Vibratorn Vesper från Crave

När jag lyfter på askens vita lock finner jag först en liten nätt bruksanvisning i hårt papper som berättar hur man laddar, använder och rengör sin Vesper – väldigt enkel och smakfull med lättförståeliga bilder. Under manualen döljer sig en vacker liten grå påse som verkar vara tillverkad i något sammetsliknande material – även den har Craves logotyp tryckt på ovansidan. När jag vecklar ut påsens tunga ser jag att påsen är delad i två fack. I det ena facket finns en väldigt liten och speciell USB-kabel som används för att ladda Vesper. I det andra facket finner jag Crave Vesper!

Crave Vesper är som sagt ett avlångt hängsmycke som kommer i tre olika varianter; silver, rose gold eller 24k guld! Varianten jag höll i min hand var den förstnämnda i nickelfritt rostfritt stål. Blankpolerad och lika vacker som jag föreställt mig. När jag håller Vesper i min hand märker jag att den har en viss tyngd vilket för mig innebär kvalité! Vesper är strax under 10cm lång och strax över 1cm i diameter. Halskedjan som kommer trädd igenom Vespers topp är av väldigt dålig kvalité och känns riktigt billig. Jag känner att jag förmodligen kommer byta ut halskedjan lite längre fram, om leksaken faller mig i smaken!

Ungefär 1cm från toppen sitter en väldigt liten knapp med vilken man aktiverar Vespers vibrationer och bläddrar mellan de fyra olika intensiteter som finns tillgängliga. Självklart ville jag testa styrkan på vibrationerna med en gång, men först behövde jag ladda Vesper. Det hela gick väldigt lätt! Den lite bredare toppen av Vesper skruvas av tillsammans med kedjan, sedan skruvar man i den lilla USB-kabeln och pluggar in det lilla hängsmycket i närmaste USB-port. I mitt fall blev det datorn!

Vibrator och smycke i ett

När batteriet var fulladdat skruvade jag i toppen med kedjan igen och tryckte på den lilla vita knappen. Först trodde jag att Vesper hade råkat starta på den högsta intensiteten eftersom det var en överraskande kraft i vibrationerna! Jag tryckte en gång till på knappen vilket gjorde att vibrationerna ökade ytterligare! Jag tryckte igen och igen för att komma upp på den högsta intensiteten som var helt enormt kraftfull! Jag har testat många vibratorer som varit 100 gånger större (utan att överdriva) som inte givit hälften så kraftfulla vibrationer som denna lilla pinne gör. Jag kände mig väldigt imponerad av vibrationerna, men det ännu bättre blev det när jag märkte hur tyst Vesper är. Jag vet inte riktigt hur man lyckas få ut så kraftiga vibrationer från något så litet med så låg ljudnivå! Vesper verkar absolut vara perfekt utformad för att användas diskret på publika ställen!

Självklart måste man inte bära Vesper runt halsen om man inte vill. Tar man ur kedjan från Vespers ögla går den utmärkt att förvara vart som helst (nästan). Vill man dock bära upp den på ett snyggt sätt rekommenderar jag en topp med rätt djup urringning till eftersom halskedjan är rätt så lång, men självklart gör man som man själv vill. Smaken är som baken!

Eftersom Vesper är speciellt framtagen för att fungera bra på lite publika ställen bestämde jag mig för att bära den runt min hals under en kväll på stan med mina vänner. Självklart märkte ingen av mina väninnor vad jag bar runt halsen förrän jag – några glas senare – berättade för dem om min lilla hemlighet som dinglat framför deras ögon i ett par timmar. Genast fick jag tusen frågor från alla håll och Vesper fick gå laget runt då alla villa känna på vibrationerna som imponerade skrämmande mycket på några av mina vänner. Jag valde att inte använda Vesper den kvällen, det kändes lite konstigt när alla mina vänner visste vad det var jag bar runt halsen. Ibland kändes det nästan som att jag inte kunde gå iväg och vara borta för länge, eftersom de då skulle bli helt säkra på att jag tagit en klitterpaus. Så, ett tips från mig är att du håller din hemlighet för dig själv om du inte vill ha 1000 frågor under kvällens gång!

Några dagar senare var jag i gallerian med min bästa vän och bestämde mig då för att få konststycket avklarat inne på en toalett! När vi fikat klart sa jag att jag var tvungen att gå på toaletten innan vi gick vidare, så in gick jag. Denna gång hade jag Vesper i min handväska. Eftersom den är så liten tog det några sekunder extra innan jag hittade den. För att inte skrika till när Vesper får kontakt med huden valde jag att värma den lite mellan mina händer innan jag ”satte igång” med mitt testande i den mest oromantiska miljön någonsin. Jag kan öppet erkänna att jag hellre hade testat Vesper hemma i min mjuka säng, men vad gör man inte för våra underbara läsare!

Den bästa vibratorn för diskret onani

Eftersom Vesper är väldigt tunn täcker den inte upp så mycket yta över klitoris som jag hade önskat. Det blir lätt att den hamnar på ena eller andra sidan vilket kändes annorlunda. Efter ett litet tag märkte jag att jag kunde täcka av lite mer yta om jag vinklade Vesper tvärs över klitoris istället. Vibrationerna gjorde under och jag kände väldigt fort att orgasmen närmade sig. Hade det inte varit för miljön hade jag nog kommit efter bara ett par sekunder. Nu tog det några minuter istället. Vibrationerna från Vesper kändes lite oförlåtande skarpa – och det är såklart en smaksak vad man föredrar – men för mig är mjuka, ”surrande” vibrationer lite mer behagliga. Vesper gjorde dock sitt jobb riktigt bra och framförallt tyst! Jag förstår fortfarande inte vart allt ljud tar vägen!

Rengöringen är så smidig att den nästan inte är värd att nämna. Vesper är vattentät, så en dusch under vattenkranen följt av en snabb tork med papper var allt som behövdes.

Vesper från Crave är absolut en bra klitorisvibrator, men framförallt skickar den ett budskap om att ingen bör skämmas för att de onanerar – ett budskap jag står bakom till 100% Jag tycker absolut att du ska lägga vantarna på en Vesper nu med en gång, klicka på länken för att få den till ett fördelaktigt pris.

Crave Vesper
Crave Vesper
En kraftfull och elegant vibrator som passar alla sexuellt öppensinnade kvinnor.
Utformning
83
Känsla
70
Material
80
Användning
79
Rengöring
88
Passar dig som
Vill kunna onanera diskret på andra ställen än hemma
Är sexuellt öppensinnad
Vill ha kraftiga vibrationer
Passar inte dig som
Ogillar känslan av metall mot hud
80
Lustfyllt
Vill du köpa Crave Vesper till ett bra pris?