inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Fifty Shades of Grey Masker

En långt och kärleksfullt förhållande leder ofta till ett väldigt bra sexliv. Ni lär känna varandras kroppar, ni vet vad som ger er båda njutning och ni behöver inte göra er till för varandra på något. Men, visst kan det kännas en aning tråkigt att gå till sängs med samma människa natt efter natt? Ibland kan även det bästa sexlivet behöva en krydda som bryter av sexrutinerna och ger den där spännande magkänslan som uppstår när man ska till att älska med en total främling för första gången.

Tack vare sexbutiken sexleksakeroutlett har vi fått chansen att recensera en produkt som inte nödvändigtvis måste ha någonting med sex att göra, men som i rätt händer och med rätt inställning kan krydda det mest avslagna av sexliv – Fifty Shades of Grey Masker!

Fifty Shades of Grey maskeradmasker

Fifty Shades of Grey maskeradmasker är – precis som man kan ana på namnet – masker av plast som ofta säljs i par. Maskerna kommer från den officiella Fifty Shades of Grey kollektionen – känd från BDSM-böckerna och numera filmerna av E.L. James om den undergivna Anastasia Steel och dominanta Christian Grey.

Maskerna överraskade mig något med sin kvalitet – om jag ska vara ärlig. Jag hade förväntat mig att Fifty Shades of Grey Maskerna skulle vara tillverkade i sladdrigt tunn plast som många andra masker man hittar i diverse festbutiker. Dessa var dock formade i tjockare hårdplast som nästan inte ger efter något alls när jag försöker böja dem med händerna. Fifty Shades of Grey Maskerna känns pålitliga (i brist på ett bättre ord) och jag fåt känslan av att dessa faktiskt kan användas aktivt vid ett flertal tillfällen utan att vikas eller förstöras i små olyckor.

Maskerna från Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey maskeradmasker säljs som sagt ofta i par, bestående av en ljusare silvermodell och en mörkare helsvart modell. Båda maskerna är smyckade med glitter och spets som inte känns nämnvärt vattentåligt. Baksidan av maskerna är blankvita och i ändarna sitter två väl tilltagna sidenband som man använder för att knyta fast maskerna bakom nacken. Sidenbanden är märkta med Fifty Shades of Grey och en stämpel med samma varumärke återfinns även högt upp på maskens baksida.

Fifty Shades of Grey Maskerna kommer levererade i en enkel plastpåse med pappkant längst upp. Väldigt simpelt. Som tur är stör man sig inte på den enkla förpackningen – snarare tvärt om. Vid närmare eftertanke hade en flådigare förpackning bara drivit upp priserna på maskerna utan att tillföra någon extra användbarhet eller kvalitet. Det är ju trots allt maskerna man vill ha och maskerna som är viktigast!

Jag kunde inte bärga mig när jag väl öppnat den enkla förpackningen, jag var tvungen att hålla upp en mask mot mitt ansikte och ta en titt i min lilla spegel som jag alltid bär med mig i handväskan. Jag knäppte till och med en snap som jag genast skickade iväg till min pojkvän med en flörtig text undertill.

Att ha sex med masker på

Det som är så intressant med dessa masker – och anledningen till varför vi valde att recensera dem här på Lustfyllt – är just det faktum att de inte har någonting med direkt sexuell njutning att göra, som många andra produkter vi recenserar. Maskerna vibrerar inte, de har inte blivit behandlade med upphetsande feromoner, de har inga sexuella finesser över huvud taget! Så, varför vill vi då recensera dessa masker då? Jo, vi här på Lustfyllt är eniga om att sexuell njutning kan uppstå av ett oändligt antal anledningar. Faktum är att den mest effektiva sexleksaken varken surrar, roterar eller vibrerar eftersom den är vår egen fantasi! Inget kan skänka oss mer njutning, mer upphetsning eller mer fasa än det som pågår i våra egna huvuden varje dag. Där kommer maskerna in. Vår tanke är att maskerna är ett väldigt bra och effektivt verktyg för att stimulera sexuella tankar och på så sätt indirekt kanske ge en ökad njutning. Jag hoppas du hängde med på den sexualvetenskapliga analysen! Inte? Okej, fortsätt läsa ändå så kanske du förstår vår tanke senare.

Liva upp sexlivet med maskeradmasker

Om du själv varit tillsammans med en kärlekspartner under en längre tid kanske du kände igen dig lite i inledningen till den här recensionen. Jag gör i alla fall det. Jag har varit tillsammans med min pojkvän i snart 5 år, vilket är det längsta förhållandet jag någonsin haft. Utan att gå för djup in på vår kärleksrelation kan jag säga att vi båda är väldigt nöjda med det sexliv vi har. Vi ger varandra en sexuell frihet att utforska onani och sexleksaker hur och när vi vill. Varken han eller jag har något emot att vi ser på porr enskilt, även om det ofta händer att vi tittar ihop. Trots det har vi båda erkänt för varandra att vi saknar den där känslan som infinner sig när man har sex med en helt ny sexpartner. Den där känslan av nervositet och förväntan som kan öppna helt nya och tidigare oupptäckta dörrar till njutning och åtrå (eller gå helt käpprätt åt skogen och vara något som man aldrig mer vill uppleva). Vi har många gånger pratat om att ha en trekant, men vis av erfarenhet vet vi båda att trekanter är ett väldigt svårt område att ge sig in på tillsammans med någon man älskar. En trekant kan lämna en eller båda parter med ångest eller helt krossade hjärtan just för att man ”lånar ut” det speciella och intima man har tillsammans till en total främling. Det kan lätt leda till att man efteråt känner att det speciella man en gång hade inte är lika speciellt längre när man låtit någon annan vara en del av det. Därför har vi båda kommit fram till att en trekant för vår del gör sig bäst i våra fantasier.
Hur slår man då en gnista i ett sexliv som är bra, men lite väl rutinmässigt? Om man inte vill blanda in en riktig ny människa i sexlivet kanske en bra början är att helt enkelt ”spela” en annan människa för en kort stund? Kanske genom att bära kläder som man aldrig tidigare burit eller genom att färga håret till en helt ny färg. Kanske genom att bära en peruk och sminka sig helt annorlunda? Kanske genom att kalla varandra för helt nya namn under älskandet? Kanske genom att bära varsin mask?

Sexrollspel med masker på

Jag hade förberett mig länge inne i badrummet när min pojkvän äntligen klev in genom vår lägenhets ytterdörr. Jag kände hur det skakade lätt i golvet när han drog igen dörren. Jag hade lagt på min vanliga festmake och klätt mig i en korsett tillsammans med ett par grovmaskiga nätstrumpor. Sist av allt förde jag försiktigt den svarta maken mot ansiktet för att inte förstöra fransarna eller ögonskuggan. Den passade perfekt! Kanske är min ansiktsform väldigt standard, eller så är maskerna formade på ett väldigt unikt sätt, men när jag knutit den bakom min nacke satt masken verkligen perfekt på plats. Masken kändes som en del av mig. Jag kände mig helt galet laddad när jag såg mig själv i spegeln med masken på – en väldigt stark boost av självförtroendet exploderade i mig. Jag kände knappast igen mig själv. Det var lite knöligt att knuta de stumma sidenbanden helt själv, det hade nog varit bättre om de varit något elastiska för att skapa en tight fit runt huvudet.

Jag hade helst väntat på min kille inne i sovrummet, men nu blev det som det blev. Jag hörde honom gå omkring i lägenheten en stund. Ut i köket, in i vardagsrummet där jag tror han stannade. Jag bestämde mig för att kliva ut och överraska honom med den gråa masken i handen.

Mycket riktigt satt han väl nedsjunken i soffan när jag klev in i vardagsrummet. När han fick syn på mig växte ett stort leende fram på hans läppar och hans ögon tindrade. Wow! Vilken överraskning! var det han fick fram under tiden jag gick fram till honom. Han var på väg att resa sig upp när jag stod framför honom, men jag avbröt honom och knuffade honom åter ner i soffan. Jag satte mig gränsle över hans med och knöt masken bakom hans nacke. Även med sina vanliga kläder på sig kändes han annorlunda med masken på – lite festligare kanske? Jag berättade för honom att jag inte ville att han skulle tala eller kalla mig för mitt namn, han nickade till svar.

Där efter lyfte han upp mig i sin famn och bar in mig till sovrummet. Han la mig ner på sängen och tog snabbt av sig kläderna. Mitt intryck var att maken även förändrades hans personlighet, eller i alla fall hans sätt att uppträda. Kanske var det min outfit som gjorde det, men jag vill tro att det var masken som gav honom extra självförtroende att vara aningen mer dominant och kontrollerande än vad han brukar vara när vi älskar. Missförstå mig inte, min pojkvän är aldrig passiv i sängen, men denna gången var han ”grov” på något vis. Han var mer handlingskraftig och styrde min kropp med en beslutsamhet som var väldigt upphetsande! När han greppade om mina handleder vid ett fåtal tillfällen kändes det som att jag var helt utelämnad till hans styrka. Även om jag velat komma loss ur hans grepp hade jag inte kunnat. Hans blick genom maskens hål kändes mörk och maskulin – väldigt upphetsande.

Ha sex med masker på

Under en stund befann jag mig ovanpå honom. Återigen, jag vet inte riktigt om det var maskens förtjänst, men jag kände mig mer kontrollerande och mer bossig än vad jag brukar göra. När jag red honom vill jag minnas att jag gjorde det med ett starkt fokus på min egen njutning. I vanliga fall brukar han få hjälpa mig att rida honom fram och tillbaka genom att greppa min rumpa och det känns såklart underbart. Det brukar kännas som vi gör något underbart tillsammans. Under denna kväll red jag honom på ett helt annat sätt, som att han var min leksak. Jag red honom som att hans enda syfte var att ge mig njutning. Aggressivt! Jag brukar få orgasm när jag rider honom, men denna gång gick det väldigt snabbt. Efter knappt en minut kom jag ovanpå honom. En sekund efter att min orgasm exploderat vände jag mer mitt ansikte ner mot honom och fick då se honom ligga där på rygg med sin mask på. Här vill jag minnas en väldigt speciell känsla. Jag är så van vid att möta hans blick och bekanta ansikte efter en orgasm, men denna gång var det som att jag glömt av att han bar en mask och då kändes det verkligen som att jag möttes av en främling för en kort stund innan mitt logiska tänkande återvände.

Jag kände mig trygg, men äventyrlig på samma gång. Jag brukar vilja mysa en kort stund efter att jag kommit, men denna gång var det tvärt om. Jag började nästan rida honom med en gång igen. Denna gång ännu hårdare. Jag har aldrig ridit någon kille som jag red honom den kvällen med masken på. Jag kände hans kuk i mig på ett sätt som jag inte känt när jag ridit honom långsamt. Det var som att den rörde omkring i mig och gned sig mot massor av sköna punkter. Efteråt berättade min kille att jag gjorde ljud och stön som jag aldrig gjort tidigare. Att jag nästan frustat! Jag tror honom. Jag kände att jag skulle kunna komma en gång till riktigt fort om jag bara fortsatte. Örngottet började kännas som sandpapper under mina knän för jag red honom så hårt och snart exploderade jag i en väldigt långdragen och kraftig orgasm ovanpå honom. När jag senare stod i duschen kände jag hur det sved när såren på mina knän kom i kontakt med vattnet.
Det är väldigt svårt att beskriva – och framförallt avgöra – om Fifty Shades of Grey Maskerna hade något med vår fantastiska kväll att göra. Det sitter ju i huvudet. Men om jag ställer mig själv frågan hade sexet varit likadant om vi inte burit masker är svaret solklart nej för min del. Maskerna gav oss något nytt, inte bara för en kväll. Vi har använt dem flera gånger sedan dess och till och med haft dem på oss när vi gått på maskerad en kväll.

Köpa Fifty Shades of Grey masker

Fifty Shades of Grey Maskerna gjorde något med oss båda, exakt vad går inte riktigt att beskriva. Det spelar heller inte så stor roll eftersom alla säkert reagerar olika på att möta en blick som är dold under en förförisk mask under sexet. Vår teori om maskerna som ett verktyg för att stimulera fantasierna stämde mycket väl för vår del.

Jag rekommenderar verkligen Fifty Shades of Grey Maskerna starkt till alla par som vill testa på något helt nytt i sängkammaren. Jag rekommenderar Fifty Shades of Grey Maskerna främst till par som söker efter något nytt och spännande som kan slå en gnista i sexlivet. Man glömmer inte bara vem man älskar med för en kort stund, man glömmer även hur man själv brukar vara i sängen!

Fifty Shades of Grey Masker
Fifty Shades of Grey Masker
Man glömmer inte bara vem man älskar med för en kort stund, man glömmer även hur man själv brukar vara i sängen!
Utformning
80
Rengöring
100
Material
75
Användning
50
Känsla
84
Passar dig som
Befinner dig i ett långt förhållande
Vill uppleva något nytt med din partner
Söker efter en billig krydda till sexlivet
Passar inte dig som
Inte är så mycket för sexfantasier
78
Lustfyllt
Vill du köpa Fifty Shades of Grey Masker till ett bra pris?