inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Rude-boy är en vibrerande P-punktstimulator från den engelska sexleksakstillverkaren Rocks-off, tillverkad i plast och kroppssäkert silikon. Den är speciellt utformad med en kraftigt böjd kropp för att nå prostatan från analöppningen och sitta fast på plats under sexet eller runkandet. Rude-boy kommer i tre olika färger; Sexy Black, Vivid Red och Luscious Blue. Tillverkaren lovar att Rude-boy ger användaren en ”explosiv upplevelse”, men stämmer det verkligen?

Jag ska erkänna en sak. Jag har länge varit intresserad av prova på lite lättare anal play på mig själv. Men, som många andra killar har jag aldrig talat högt om det. Inte lågt heller för den delen. Det finns ett tabu bland killar när det kommer till att ta något upp i rumpan. Kanske beror det på psykiska kvarlevor från när man var riktigt ung, okunnig och trodde att anal play på sig själv hade något med homosexualitet att göra. Kanske har det med osäkerhet att göra.

Prostatastimulans

Det verkar dock som att detta tabu håller på att lyftas nu! Om man använder sig av tjänsten Google Trends kan man lätt se att sökord som Pegging och Prostataorgasm blivit linjärt vanligare under de senaste fem åren. Om man är en rutinerad porrkonsument kan man också känna av en ökad mängd pegging-klipp.

Jag är helt enkelt galet taggad på att testa Rude-boy och ser verkligen fram emot att förverkliga en långlivad sexfantasi.

Rude-boy är en sexleksak för killar

Rude-boy kommer i en mattsvart låda med ett fönster på framsidan där man kan se leksaken. Standardförpackning, det finns inte mycket att säga om den. På baksidan finner man en kort säljande text och en enkel bild som visar hur Rude-boy bör användas.

Rude-boy känns rätt maffig i handen! Den har en påtaglig tyngd och basen är rätt grov. Silikonet är av samma typ som de flesta andra sexleksaker som hittar vägen till vår redaktion, en lätt sträv yta som lätt samlar på sig ludd och dam.

Rocks-off skickar med ett batteri till Rude-boy – fantastiskt! Speciellt fantastiskt är det eftersom batteriet som ska in i Rude-boy är i N-storlek, en storlek som inte återfinns hemma hos vare sig dig eller mig.

Prostatavibrator

Rude-boy har sju olika vibrationslägen. Efter att ha läst tjejernas tidigare recensioner om olika vibratorer här på Lustfyllt ställer jag mig lite tveksam till hur mycket njutning jag kommer få ut av de olika vibrationsmönstren. Det verkar som att olika vibrationslägen är mer av en skön säljdetalj än en vettig funktion ur ett njutningsperspektiv.

Kroppen på Rude-boy är styv men går att böja lite som man vill om man använder sin greppstyrka en aning. Det känns ganska logiskt eftersom sexleksaken måste kunna anpassa sig till olika kroppsformer. Tjockleken känns överkomlig för min del, med rätt glidmedel har jag inga tvivel om att den kommer glida på plats mot prostatan och ge skön prostatamassage!

Prostataorgasm med en prostataleksak?

Okej, det kanske är värt att berätta att jag har lite tidigare erfarenheter av anala lekar. Jag har haft analsex med ett antal tjejer tidigare, där jag varit den ”påsättande” parten. Den största läxan jag lärt mig om analsex hittills är att det aldrig är enkelt och ofta blir kladdigt på ett eller annat sätt. Så, jag bestämde mig för att testa Rude-boy i duschen en kväll efter jobbet. Vår sexpert föreslog att jag skulle använda mig av ett silikonbaserat glidmedel, så jag haffade en liten flaska och begav mig in i duschen.

När duschen var ångande varm (och jag lika så) satte jag mig ner på duschgolvet. Jag började med att droppa en enorm klick med glidmedel över mina fingrar för att värma upp rumpan lite innan leksaken – det gick väldigt lätt. Glidmedlet fungerade väldigt bra i duschen, vilket överraskade mig. Efter ett tag droppade jag ett par stora klickar glidmedel över Rude-boy och smorde in den helt innan jag förde den mot min öppning.

Gör det ont att massera prostatan?

Det var inga problem att föra in halva sexleksaken. Jag kände absolut ingen smärta eller liknande, men självklart är det en väldigt speciell känsla att föra upp något i sig om man inte gjort det tidigare. Jag vet inte om jag skulle säga att det var skönt, mest udda.

När jag kom till själva kröken på Rude-boy blev det mycket svårare att föra in den. Jag pressade så hårt jag vågade, men jag fick den inte på plats mot prostatan så som bilden visade. Basen av Rude-boy ska ligga mot mellangården, men dit kom jag aldrig hur hårt jag än försökte – tråkigt! Jag lät den vara så långt in den kunde komma och satte sedan på vibrationerna.

Det är väldigt svårt att beskriva känslan, men jag kan inte säga att det var en ”explosiv upplevelse” så som tillverkaren lovade. Det är en udda känsla i kombination med en vagt skön känsla. Jag har läst om killar som kan få prostataorgasm med sexleksaker som denna, helt utan att röra sig själva under tiden. Det känns dock inte som att jag skulle klara det. Det är absolut ingen orgasmisk känsla för mig. Jag blev hård och började leka med mig själv efter några sekunder, under runkandet bidrog inte Rude-boy med någon extra stimulans. Den gjorde inte runkandet nämnvärt skönare.

Prostataorgasm

Jag fick orgasm något snabbare än vad jag brukar. Jag vet inte om detta berodde på Rude-boy eller den extra psykologiska upphetsningen som kom av att använda den. Orgasmen kändes väldigt mycket kraftigare med Rude-boy i mig, något jag inte räknade med efter misslyckandet med att föra in den. Efteråt kände jag mig väldigt uttömd och trött, något jag inte känt tidigare efter en orgasm på egen hand!

Var Rude-boy allt jag hoppats på? Nej. Är den värd att prova? Ja. Alla kroppar reagerar olika på olika stimulans och det finns säkert många killar där ute som skulle ha mycket glädje av en Rude-boy. Är man nyfiken på prostatamassage eller prostataorgasmer genom prostatastimulans är detta absolut en sexleksak som är värd att prova, men man får nog vara beredd på att testa lite andra prostataleksaker också för att hitta en som passar perfekt! Vibrationerna förhöjde känslan en aning, men de olika vibrationsmönstren gav mig inget alls. Rude-boy kommer inte bli en av mina ”standardleksaker” hemma och den gav mig ingen explosiv upplevelse. Den var svår att föra in hela vägen. Det positiva är att Rude-boy gjort mig nyfiken på att testa fler prostataleksaker för att hitta en som passar bättre, för jag känner att det finns en explosiv upplevelse där ute. Jag behöver bara hitta rätt prostataleksak.

Rude-boy
Rude-boy
Var Rude-boy allt jag hoppats på? Nej. Är den värd att prova? Ja.
Utformning
11
Känsla
24
Material
63
Användning
24
Rengöring
57
Passar dig som
Är nyfiken på anal play
Söker efter en ny sensation
Passar inte dig som
Avskyr analsex
36
Lustfyllt
Vill du köpa Rude-boy till ett bra pris?