inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Womanizer 2GO

Penetrerande och vibrerande sexleksaker har funnits på marknaden sedan din mormor var liten. Alla känner till att det finns dildos och vibratorer (och ibland en kombination av de båda) att köpa nästan vart som helst. På senare tid har det dock tillkommit en kategori av lustgivande intimprodukter som inte riktigt har nått allmänhetens medvetande än – sugande sexleksaker!

Än så länge domineras den här kategorin av två tyska sexleksakstillverkare – Womanizer och Satisfyer. Vem av de två som producerar de skönaste produkterna är en evig fråga som alla verkar ha olika åsikter om. Lite som valet mellan Coke och Pepsi. Tillverkarna släpper regelbundet nya modeller för att ligga steget före sin konkurrent och tack vare Intima.se har vi på Lustfyllt nu fått chansen att testa den senaste produkten från Womanizers’ lustlaboratorium – Womanizer 2GO!

Womanizer 2GO är en läppstiftsformad sexleksak

Utformning
62

Womanizer 2GOUtformningen av Womanizer 2GO är något alldeles extra, något som faktiskt fick mig att skratta både högt och länge när jag vecklade ut den eleganta förpackningen (som jag snart ska berätta mer om). Womanizer 2GO är nämligen utformad som ett läppstift. Okej, vad är så märkvärdigt med det? tänker du säkert. Jo, Womanizer har inte riktigt lyckats så bra med det. I alla fall inte i min mening. Den ser ut som ett läppstift gjort för en jätte! Det är helt enormt. Större än min hand. Womanizer 2GO ser nästan ut som något en clown skulle dra fram ur sin väska tillsammans med sina enorma skor och jättestora hårkam för att locka skratt från publiken. Det känns helt galet.

Nåja, om jag inte hade tittat på så många bilder av Womanizer 2GO innan jag fick den i min hand hade storleken kanske inte varit så slående. Sexleksaken i sig är inte stor alls. Womanizer 2GO är faktiskt väldigt kompakt och får plats i vilken liten necessär som helst. Hade inte leksaken haft formen av ett läppstift hade jag förmodligen inte förväntat mig att den skulle hålla samma storlek som ett. Kort sagt; Womanizer 2GO är ett enormt läppstift, men en relativt liten sexleksak.
Womanizer 2GO sexleksak
Förpackningen till Womanizer 2GO är elegant och följer samma färgschema som själva sexleksaken. Womanizer 2GO kommer i tre olika färgkombinationer; svart/guld, benvit/guld och vattenmelon/guld. Exemplaret som vi fick av Intima är den vita (den mest eleganta i mina ögon). Således är förpackningen även guldig och vit – väldigt snyggt. Inte helt olikt en förpackning mascara eller läppstift. Man vecklar ut förpackningens framsida för att komma åt produkten. I förpackningen finns en USB-sladd som används för att ladda produkten, ett extra silikonmunstycke, en mycket lättförståelig manual och självklart Womanizer 2GO.

Womanizer 2GO känns helt okej

Material
83

Womanizer 2GO är tillverkad i ABS-plast och silikon. Lyxkänslan man får av att se på produkten och förpackningen avtar när jag håller Womanizer 2GO i min hand. Den är väldigt lätt, vilket jag tycker är illavarslande på något sätt.

Konstruktionen är IPX7 certifierad, vilket innebär att Womanizer 2GO är 100% vattentät (till skillnad mot Womanizers tidigare modell W100). Du kan med andra ord använda den i duschen och tvätta den grundligt utan oro.

Att använda en Womanizer

Användning
90

Womanizer 2GO är en väldigt användarvänlig sexleksak, men om du inte använt en ”sugande” sexleksak tidigare kan det ta ett par försök innan du helt vänjer dig vid den nya sensationen.  Kontrollen är dock enkel då den styrs av en enda knapp på undersidan av leksaken.

För dig som är helt grön när det kommer till sugande sexleksaker är det inte svårare än att sära på dina blygdläppar, säga tjohoo! till din lilla klitta och sedan omsluta henne med silikonmunstycket. Om du är en kvinna som tycker om att punktmarkera din klitta med stimulans kommer snart orgasmen rusa genom din kropp, förmodligen på rekordtid. Så effektiv är Womanizers sexleksaker!

är wimonizer bra?Womanizer 2GO kommer med två olika munstycken vi olika storlekar vilket gör att den kommer sitta perfekt oavsett hur ”välutrustad” du är.

Eftersom Womanizer 2GO använder ”pleasure air technology” (ett finare ord för sugkraft) för att stimulera klitoris är det viktigt att munstycket sluter tätt runt om din lilla pärla. Gör det inte det kommer öeksaken brumma väldigt högt och sensationen kommer inte bli lika skön. Lite glidmedel eller saliv gör att munstycket sluter tätt enklare.

Med sex olika intensiteter hittar du enkelt ett läge som känns perfekt. Jag som använt ett par sugande klitorisleksaker tidigare kan säga att Womanizer 2GO är bland de kraftfullare på marknaden. Min klitta brukar klara av förhållandevis kraftig stimulans, men när jag kom upp på nivå fem med Womanizer 2GO låg jag och vred mig som en besatt människa. Det blev på tok för intensivt för mig! Samtidigt kändes inte den lägsta nivån alls, så intensitetsregistret är brett och garanterar i princip att alla användare kan hitta en nivå som passar just henne.

Hur känns Womanizer 2GO?

Känsla
96

I vanliga fall behöver jag ett par minuter på mig att hitta rätt känsla och fokus för att orgasmen långsamt ska smyga sig på mig. Med Womanizer 2GO sugandes på bäret är det raka motsatsen som gäller! Den kastar nästan en orgasm på mig innan jag riktigt fattat vad som händer. Jag går från 0 till 100 på ett par sekunder och sedan är orgasmen över mig. Det är omöjligt att stå emot – womanizer levererar vare sig du vill eller inte. Womanizer 2GO är en helt galet effektiv liten orgasmmaskin!

[irp]Man kan lätt tro att den sugande metoden liknar vibrationer, och det gör den väl till viss del, men samtidigt är det en helt ny sensation. Det känns som att något studsar mot klittan väldigt fort och mjukt, en helt egen sensation som är väldigt svår att beskriva – men skön som attan!

Om du använt en vibrator tidigare och är van vid att få orgasmer av den kommer du rätt snart hitta hem med en Womanizer 2GO. Om du däremot inte haft någon sexleksak tidigare kommer det förmodligen ta ett par försök och lite vilja innan Womanizer 2GO ger dig effekten jag pratar om.

Är det jobbigt att rengöra en Womanizer?

Rengöring
95

Rengöringsmöjligheterna är stora med Womanizer 2GO eftersom den är vattentät. Om du vill rengöra den grundligt kan du sätta på den, sänka ner den i ljummet vatten och låta den cirkulera runt vattnet i munstycket ett par minuter. Om du är mer som jag (dvs. lat) räcker det att plocka av munstycket och skölja det under kranen innan du torkar av det.

Sexleksaker som använder sugande rörelser istället för vibrationer blir mer och mer populära och du kommer förstå varför om du lägger händerna på en Womanizer 2GO, eller någon av Womanizers’ modeller för den delen! Unna din en helt ny orgasm, det är du värd!

Womanizer 2GO
Womanizer 2GO
Womanizer 2GO är en helt galet effektiv liten orgasmmaskin som levererar vare sig du vill eller inte!
Utformning
62
Material
83
Användning
90
Känsla
96
Rengöring
95
Passar dig som
Söker efter en ny orgasmkänsla
Gillar klitorisstimulans
Passar inte dig som
Är priskänslig
85
Lustfyllt
Vill du också uppleva en helt ny typ av orgasm?