inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Womanizer W500

Tack vare sexbutiken Mshop har jag fått glädjen att testa den konstigaste, men också roligaste, sexleksaken hittills – Womanizer W500! Den här sexleksaken lät jättekonstig när jag först hörde talas om den men sedan blev jag mer och mer nyfiken. Womanizern är en helt ny slags klitorisstimulerare som inte ens behöver röra vid klitoris! Med sina sugande rörelser istället för vibrationer har den skapat en helt ny genre på sexleksaksmarknaden. Den modell jag har testat heter W500 och förutom smidigare design och snyggare utseende så skall den också vara mycket tystare än sin föregångare W100. Womanizern kom ut på marknaden så nyligen som förra året och har redan kammat hem priser. Den här leksaken ligger bra i handen och har ett slags ”munstycke” som man lägger runt om klitoris. Att munstycket inte ligger direkt emot klitoris skall göra den här leksaken särskilt bra för de som är väldigt känsliga. Leksaken kommer hem i en snygg och kvalitativ förpackning. Man får med laddningssladd både för USB- och vägguttag, en sidenpåse, en tydlig manual och ett extra munstycke som är lite större.

Womanizer W500

Womanizer-W500 test
Womanizer är den första stimulatorn i sitt slag, istället för att stimulera med vibrationer arbetar Womanizer med luftvågor som skänker sköna sensationer som är extremt svåra att stå emot.

Mitt första intrycka av Womanizern blev väldigt bra, dels för att förpackningen var så pass snygg och kvalitativ (jag älskar när det verkligen känns som en present trots att den inte ens är inslagen) och dels på grund av leksaken i sig. Det märks att det har lagts mycket omtanke på designen då leksaken passar bra i handen och den bara har två enkla knappar att hålla reda på. Av- och påknappen är en Swarowskikristall och den avlånga trycker man i vardera änden av beroende på om man vill ha starkare eller mjukare stimulans. Själva munstycket är i silikon vilket jag personligen tycker är det absolut bästa materialet i sexleksaker.

När jag först skulle testa den blev det dock inte vid klittan utan jag satte den runt min bröstvårta till följd av fnissiga och förvånade gapskratt. Det pirrade så himla skönt och det fortsatte att pirra en stund efteråt. Jag har då inte heller de mest känsliga bröstvårtorna i världen. Min partner som var med sa med en gång att han tyckte den lät som en purrande katt och den har ett väldigt speciellt, nästan lustigt ljud. Inte alls så mekaniskt som vibratorer och inte heller lika kraftigt vilket var väldigt skönt. Känslan av leksaken är så svår att beskriva men det är verkligen som en sugande rörelse som går rätt så fort och nästan upplevs vibrerande också.

Tack vare att jag använt den på bröstvårtorna först så hade jag redan hunnit bli upphetsad och brydde mig inte om något glidmedel som manualen rekommenderade. Numera brukar jag däremot använda det till och tycker det blir lite extra bra. Womanizern är superenkel och bekväm att använda. Det enda man behöver göra är att sära på blygdläpparna och blotta klittan så att man kan sätta munstycket runt om. Jag tycker det är enklast att redan ha leksaken igång på lägsta intensiteten då för att direkt känna när den träffar rätt. Det är nämligen viktigt att det inte kommer in någon luft på sidorna för då kan den inte suga ordentligt. Detta är inte svårt, bara att lägga den emot huden och sedan röra den någon millimeter åt olika håll tills det känns bra. I manualen står det att man inte får flytta på sexleksaken när man väl hittat rätt position och jag förstår vad de menar. Det kan lätt komma in luft om man råkar vicka lite på den, däremot tycker jag att det kan teasa lite och höja intensiteten en del om man rör den lite fram och tillbaka i sidled så att den kommer åt klitoris.


Womanizern har åtta intensitetslägen och den går från riktigt mjuk och försiktig till väldigt intensiv stimulering. Jag kommer inte i närheten av det åttonde steget vid klitorisstimulans men då jag är en av de med väldigt känslig klitoris. Jag brukar inte tycka om klitorisvibratorer då det blir på tok för intensivt och nästan smärtsamt för mig. De lägre nivåerna fungerar problemfritt för mig och är väldigt sköna, men om jag skall kunna gå upp mer i nivå för ytterligare njutning kommer det krävas en hel del övning. Jag skulle säga att om man är riktigt överkänslig så kommer lägsta nivåerna vara skönast men för total njutning kommer man nog sakna annan stimulans utöver klitoris. Även om Womanizer riktar sig till tjejer med känsliga kärleksdelar tror jag absolut att den passar ”normalkänsliga” tjejer också, just på grund av de högre intensitetsnivåerna! Det är riktigt bra att det finns så många lägen då alla kan hitta det som passar en själv. Jag älskar verkligen att det har kommit ut en ny känsla på marknaden. Den här leksaken är så bekväm, det är bara att ligga och ta emot. Den är perfekt för lata morgnar i sängen och riktigt rolig variation för den som tröttnat på vanliga vibrationer.

Womanizer W500 med en partner

Som jag nämnde innan så brukar jag inte vara så förtjust i klitorisvibratorer och även fast jag tycker den här leksaken är riktigt skön så saknar jag ändå penetrationen. Därför provade jag den genast med en partner där jag låg på rygg och han lekte med en vibrerande dildo i mig. Den njutningen var något extra! Womanizern är ju framförallt en leksak för kvinnan och är enklast att använda på egen hand men det finns många varianter där ens partner kan vara med.

Sexleksak med sugfunktion

Womanizer bra
Med hjälp av luftvågor i olika mönster stimuleras klitoris utan beröring. Pulserande med olika frekvenser, som är justerbara med en knapptryckning,
Womanizern har flera fördelar. Den största för mig är såklart att jag tycker den är så himla skön, trots att jag har en känslig klitoris. Vibrationerna från sexleksak till sexleksak ofta känns likadana, så att den här har en sugande rörelse istället är verkligen en skön skillnad! Att den är så pass enkel som den är har både för- och nackdelar. Den är som sagt superhärlig på morgonen när man är lat men har egentligen bara ett syfte vilket kan kännas lite enahanda om man är van vid penetration. Men klitorisvibratorer är inte en stor del av marknaden för intet, älskar man klitorisstimulans så måste man bara testa den här! Förövrigt älskar jag när jag kan ladda en sexleksak med min mobilladdare vilket går bra i det här fallet om du har en sladd med micro-USB. En laddning räcker dessutom väldigt länge. Rengöringen är också superenkel. Man drar bara av munstycket och tvättar av det med rengöring som är anpassad för sexleksaker i silikon som inte torkar ut materialet.

För min del saknar jag lite mer variation. Det går bra att använda den här leksaken i kombination med en dildo men att ha sex med sin partner är svårare då man lätt ruckar på leksaken och suget förstörs. Jag skulle säga att det främst är en leksak att använda på egen hand. På grund av att detta är en så revolutionerande produkt med nytänkande stimulans finns det inga direkta konkurrenter på marknaden för tillfället. Detta gör att Womanizerns prislapp är lite väl tilltagen i många sexbutiker, i min mening är den dock värd sitt pris! Älskar man klitorisstimulans och vill ha en ny upplevelse så är det här definitivt nästa produkt att testa.

Är Womanizer W500 bra?

Womanizern har absolut givit mig en av de roligaste upplevelserna jag haft med en sexleksak. Det är så härligt att få testa en helt ny stimulansmetod efter alla vibrationer. Suget är helt klockrent och superskönt. Jag håller med om att den här leksaken passar klitoriskänsliga. Har man dock superkänslig klitoris så kanske man inte kan höja intensiteten så att man kommer förbi vad som ”bara” känns skönt. Jag tycker det skall bli väldigt spännande att se om jag kommer kunna höja nivån ytterligare efter hand! Om man köper en Womanizer W500 så får man definitivt kvalitet för pengarna men är man osäker på om man verkligen gillar klitorisstimulering så skall man nog börja med något annat. Likaså om man vill ha mycket variation i en produkt eller använda den med en partner. Vill man ha en häftig klitorisleksak som gör jobbet åt en, kräver minimal efterhållning och som man kan njuta av på egen hand så är det här helt rätt produkt för dig!

Womanizer W500
Womanizer W500
Womanizern har absolut givit mig en av de roligaste upplevelserna jag haft med en sexleksak.
Utformning
60
Känsla
80
Material
70
Användning
80
Rengöring
100
Passar dig som
Passar inte dig som
78
Lustfyllt
Vill du köpa Womanizer W500 till ett bra pris?