inte-attraherad-av-partner

5 anledningar till varför heterokillar bör ha mer analsex – med sig själva!

Det sägs att de tre mest överskattade sakerna i livet är; hummer, pickniks och analsex. Trots det står analsex ofta högst upp på killars sexuella önskelistor. Porrstreamingsajten Pornhub rapporterar att kategorin Anal är den 5:e mest populära bland manliga besökare! Jag säger inte att det är något konstigt med att de flesta heterokillar verkar älska analsex, det finns många anledningar att hysa kärlek till analsex. Det som är konstigt är att många killar – ofta samma killar som inte har några problem med att påta omkring med snoppen i tjejers rumpor – ställer sig så tveksamma och näst intill vägrande till att genomgå en liknande behandling. Det är helt otänkbart för många heterokillar att stimulera sina egna bakdelar, ännu mer otänkbart att låta tjejer utforska deras rumpor lika grundligt som de själva gärna gör på tjejerna.

Varför många hetero killar ställer sig tveksamma till rumplekar med sig själva eller med en kvinnlig partner är såklart omöjligt att svara på rakt av. Anledningarna är nog för många. Personligen tror jag att en av anledningarna är en väldigt avtrubbad och ofarlig form av homofobi. Man är rädd för att bli avmaskuliniserad, att ses som en mindre manlig man om en tjej fingrar en i rumpan. Måna heterokillar är nog till och med oroliga för deras sexuella läggning på något sätt skulle förändras av att de utforskade anal njutning på sig själva. Precis som att de gör sig sårbara för någon form av ”bögbakterie” som bara väntar på att angripa dem. Barnsligt!

Det finns många anledningar för killar – både hetero och homo – att utforska sina bakdelar i jakten på sexuell njutning! Nedan kan du läsa de fem främsta anledningarna till varför du som heterokille ska mer analsex med dig själv, eller med en partner.. som låter dig ta emot alltså!


Heterokillar och analsex


Det är hälsosamt att utforska sin sexualitet. Att utforska sin sexualitet är lika viktigt som att utforska resten av sin personlighet. Genom att veta vad man själv tycker om och inte gillar kommer man närmare sig själv och får bättre självförtroende. Det låter flummigt, men jag menar allvar! Kanske upptäcker du att analstimulans inte är din grej alls, vilket är helt okej och ypperligt bra. Då kan du bocka av det sexuella experimentet från din lista och lägga det åt sidan. Kanske upptäcker du att det finns ett helt nytt område på din kropp som gör dig kåt. Kanske upptäcker du att dina orgasmer blir dubbelt så sköna när din prostata stimuleras? Kanske växer det fram underbar gåshud över din kropp när din tjej slickar din i rumpan? Vem vet, det är själva poängen med att utforska.

Du kan inte förvänta dig att din flickvän ska testa analt om inte du gör det. Som sagt, många heterokillar vill väldigt gärna ha analsex med sina flickvänner. Det är nästan en bragd för många killar att ha fått gå så långt med en tjej. De tänker inte på att det i praktiken inte är en särskilt stor bragd att lyckas få någon annan att göra något som man själv aldrig skulle våga. Om du verkligen vill vara en manlig man så lev som du lär och sluta gnäll! Be inte om att få utsätta en annan person för något du aldrig skulle acceptera att någon gjorde med dig, det säger sig självt. Förmodligen delar både du och din kvinnliga partner många av orosmomenten som kommer med analsex.

Det minskar risken för prostatacancer. Många män drabbas av prostatacancer i Sverige och risken ökar med åldern. Åldern medför även vissa andra sexuella åkommor som erektionsproblem och problem med utlösningen. Risken för nämnda åkommor kan minskas genom att stimulera – och där igenom öga blodflödet till prostatan – regelbundet [1]. Det finns otaliga studier som visar på att regelbundna utlösningar kan minska risken för att drabbas av prostatacancer. Om du vill veta mer om onani kan du klicka på länken och läsa mer om vilka fördelar den underbara handlingen för med sig! Att ägna dig åt anala lekar som kille kan alltså förlänga ditt liv, behöver jag säga något mer?

Du blir grym på analsex! Genom att testa analsex på dig själv, eller genom att låta din flickvän fingra dig, får du en förståelse för hur det känns att bli stimulerad eller påsatt i baken. Den kunskapen kan du sedan använda för att bli riktigt grym på analsex. Visst kan man läsa många guider om analsex på nätet, men det räcker inte för att räknas som pro. Du skulle aldrig kunna lära dig köra bil genom att enbart läsa i en bok, eller hur? När du känner analstimulans lär du dig first hand varför det är så viktigt att använda rikligt med glidmedel och hur det känns om man struntar i det. Du förstår varför man inte kan tänka som Rocco Siffredi när det kommer till hastighet, du kommer uppskatta försiktiga och långsamma rörelser om hon fingrar dig i rumpan eller om du använder en prostatadildo. Framförallt kommer du lära dig något som väldigt, väldigt få killar någonsin kommer lära sig; hur utsatt och sårbar man känner sig när någon leker med fingrarna mellan ens skinkor. Att stå naken på alla fyra med rumpan vänd mot någon man tycker om känns väldigt pinsamt och genant! Alla dessa läxor kommer göra dig till en grym älskare! Du vet vad som känns bra och vad som känns dåligt när det kommer till anala lekar. Du vet vad man vill höra för att känna sig tryggare i situationen. Allt detta gör att du kan ge din partner en bättre analsexupplevelse än många andra.

Prostataorgasmer är fantastiska! Den sista anledningen till varför du som kille bör prova analsex med dig själv är väldigt enkel – det är väldigt skönt! Oavsett om du använder en prostatadildo eller låter din flickvän sätta på dig med en strap on finns en stor chans för att du kommer uppleva kraftigare orgasmer än någonsin. Prostatan kallas ibland för p-punkten och ger en njutning som liknar den som tjejer får när deras g-punkt stimuleras. Prostatan kan stimuleras både externt, genom tryck eller lätt beröring av mellangården (mellan kulorna och anus), eller internt genom ett finger eller sexleksak i röven. Att stimulera prostatan genom att föra in något i rumpan ger en mer direkt kontakt och känns därför skönare för de flesta killar! Du hittar prostatan 2 – 2,5cm in i ändtarmen. Du kan känna den genom att föra in ett finger och vinkla det uppåt mot magen. P-punkten känns ungefär som en bula, stor som en valnöt. Det känns ofta väldigt skönt att trycka mot p-punkten, så du kommer nog märka när du träffar rätt! Det kan vara rätt så svårt att nå prostatan med ett finger. Lyckligtvis finns det en uppsjö av bra sexleksaker utformade just för att nå p-punkten så bra som möjligt. Prostatastimulator, prostatadildo och butt plugs är bara några typer av sexleksaker som fungerar för killar som vill leka analt. Att stimulera p-punkten och onanera samtidigt ger väldigt kraftiga orgasmer och ibland en något större mängd utlösning, men man behöver inte ha penetration för att det ska vara skönt. Om du vill experimentera med din flickvän kan du låta henne smeka några fingerar över ditt anus eller låta henne slicka dig samtidigt som du runkar. Jag tycker absolut du ska ge det ett försök!

Ta min kille med en strapon

På allvar killar, det är dags att vi tänker om när det kommer till analsex. Det finns inget omanligt eller töntigt med att vilja njuta så mycket som möjligt. Jag hoppas att denna artikeln har gjort dig en gnutta nyfiken på att utforska din egen bakdel! Om du är en heterokille som känner att anallekar är din grej, men tycker det är pinsamt att berätta för tjejen du har sex med, så kom ihåg en sak. Det är inte bara killar som tycker om att testa något nytt och spännande i sängen! Precis som att somliga killar inte tycker om att ge sin tjej anal stimulans finns det såklart tjejer som inte kan tänka sig att leka mellan sin killes skinkor, men jag skulle tippa på att hon tycker det är roligt och spännande att testa något helt nytt. Något hon kanske aldrig gjort med en annan kille. Kanske kommer det få henne att känna sig väldigt speciell?
[irp]

Källor

[1] http://science.naturalnews.com/prostate_cancer.html