inte-attraherad-av-partner

Min pojkvän vill inte ha analsex, vad ska jag göra?

Hej! Jag tycker om analsex, bondage, att bli smiskad osv. Jag och min partner har varit i lag i 8 månader och har pratat om dessa grejer och att testa det, han har varit intresserad till det. När vi väl har gjort dessa grejer har han inte tyckt det vart nå speciellt och tycker inte om att smiska mig, samt föredrar fiffi framför analsex så det visar han inget fortsatt intresse för när jag börjar på med det, och han har bett mig ta ut mitt finger ur analen när vi haft sex. Men jag gillar det och blir tänd på det, men det förstör stämningen och humöret så för mig när han gör så. Och jag vet liksom inte hur jag ska göra? Kan jag få honom att tycka om dessa grejer ändå? Menar för alla andra män/kvinnor jag varit med är detta typ en dröm att få vara med om? Känns som vårt sexliv redan blivit tråkigt, då vi har sex typ 1 gång/v och det är ”vanligt” sex. WHAT TO DO???


Jag tycker om analsex, men det gör inte min pojkvän. Vad ska jag göra?


Inget är mer frustrerande än att älska en underbar person som gör en lycklig och kåt, men har andra sexuella intressen än en själv. Man känner sig lustfylld av kåthet och vill ha sin partner så otroligt mycket, men får aldrig riktigt det man vill ha. När sexet är över känner man sig inte tillfredsställd, något saknades. Men, det finns ett par saker som kanske kan rädda situationen, och föra era viljor närmare varandra i sängen.

Prata, prata, prata

Det absolut viktigaste när man upplever frustration under sex eller i relationen i övrigt är att kommunicera med varandra. Det låter så himla lätt, men kan vara väldigt svårt. Man vill ju inte såra sin partner genom att berätta om sin frustration. Att man inte känner sig helt tillfredsställd. Men inget är värre än att bära på frustrationen i tysthet. Prata med din pojkvän och berätta exakt det du skrev till oss i ditt mail. Berätta hur du känner när han ber dig att ta bort ditt finger. Berätta att du behöver känna av hårdare tag från honom. Framförallt, berätta för honom att du vill hitta en lösning så ni båda blir tillfredsställa av sexet ni har. Är han inte villig att kommunicera med dig, om han inte vill höra hur du känner, om han inte vill hitta en lösning är läget tyvärr dött. Man kan aldrig tvinga någon till något.

Fråga honom varför han inte tycker om analsex

Kanske finns det en väldigt enkel anledning till varför han inte tycker om analsex, men ändå är för blyg för att berätta? Kanske handlar det om att han tycker analsex är lite ofräscht, det kan ju faktiskt lukta rätt illa om man inte förberett sig på rätt sätt innan sex. Kanske är han nervös över att han ska skada dig, eller för att du ska få ont? Få honom att berätta exakt vad som är problemet. Varför han inte tycker om analsex. Lösningen kanske är enkel.

Använd sexleksaker

Bevisligen njuter du av analsex, men fundera över varför. Är det känslan av att han glider in och ut ur dig? Är det känslan av att känna dig fylld i analen? Är det själva tanken på att ni gör något lite ”smutsigt” och ”förbjudet” som får dig kåt? Kanske kan ni framkalla dessa känslorna hos dig genom att använda olika sexleksaker? En butt plug är perfekt om du är ute efter att känna dig uppfylld i baken. Om du vill ha en extra intensiv känsla kan du låta din pojkvän fylla upp fiffi samtidigt som du har en butt plug i dig, då kanske ni båda får det ni vill? Om det är själva känslan av att något glider in och ut ur din bak kan du kanske låta honom använda en dildo på dig? Även om din pojkvän inte vill stoppa sina fingrar eller kuk i din bak kanske han inte har något emot att föra in andra saker i dig?

Fråga vad han har för kinks

Kanske går din pojkvän och bär på hemliga sexuella fantasier också? Låt honom berätta om dem. Kanske visar det sig att ni har andra gemensamma sexuella intressen som ni kan fokusera på tillsammans. Kinks som ni båda går igång på? Du skriver att du tänder på att bli bunden och smiskad, så fråga om han kan binda fast dig med något. ”Hårt sex” kan handla om så mycket mer än enbart analsex, något lär ni fatta tycke för båda två.

Ge honom lite tid och pressa honom inte

8 månader är inte lång tid i ett förhållande. Kanske kommer han känna sig mer bekväm och mer öppen med att prova på anala lekar med dig i och med att tiden går och ni kommer närmare varandra på ett känslomässigt sätt. Kanske är det så enkelt att din pojkvän inte vill stoppa sin käraste ägodel i din rumpa. Det är trots allt inte alla killars fantasi att ha fri tillgång till analsex, även om många killar som läser detta just nu säkert känner sig avundsjuka på din pojkvän. Det är viktigt att du inte pressar din pojkvän eller tvingar honom att göra något mot sin vilja. Kanske har hans ointresse av analt och hårt sex mörkare orsaker som han inte vågar berätta om. Vem vet?

Jag tycker verkligen att du ska testa på att ha en butt plug i dig samtidigt som ni har sex. När jag läser ditt mail känns det som den mest ultimata lösningen för er båda.