inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

4 skäl till varför buttplugs är den hetaste sexleksaken just nu

Buttplugs är den hetaste sexleksaken just nu och intresset för dem bara växer. Det verkar som att de fullkomligt flyger av lagerhyllorna i sexbutiker runt om i landet. Innan jag satte mig för att skriva den här artikeln tog jag en snabb koll på fem av Sveriges största sexleksaksbutiker och fann att buttplugs av olika modell låg under rubriken ”mest sålda” på fyra av dem! Men vad har man egentligen en buttplug till? ”Fyller” den någon större funktion (förlåt, jag kunde inte låta bli) under sex? Lugn, jag kommer strax berätta för dig om varför buttplugs är så galet heta och varför alla borde äga minst en!

hur-anvander-man-buttplugButtplugs kommer i alla tänkbara former och färger men har vissa gemensamma karaktärsdrag som är nödvändiga för att den ska sitta stabilt på plats i analen under sex eller vardagliga bestyr. För att du ska känna dig säker med att bära din plug och slippa oroa dig för att den ska glida för långt in i dig bör den vara droppformad med en tunnare hals och en bred bas. Kolla alltid efter detta när du köper en buttplug, så slipper du pinsamma resor till akuten!

buttplugs kommer även formade i trä eller ABS-plats. Det gör att du lätt hittar en leksak som du faktiskt tycker är snygg och attraktiv! Även mer avancerade modeller finns i välsorterade sexbutiker. Buttplugs med svans har blivit min personliga favorit.

Varför är buttplugs så galet populära då? Jo…

Buttplugs stimulerar prostatan

Tyvärr har inte vi kvinnor någon prostata, men killar har! Det är en körtel som hjälper till att pressa ut sperma vid utlösning. Den kallas ofta för mannens G-punkt och stimuleras den på rätt sätt kan det utlösa en riktigt kraftig orgasm. Prostatan kan nås via analen med – till exempel – en bra formad buttplug.

Buttplug-tips!
Ibland kan det kännas förbjudet och upphetsande att gå med en buttplug i sig under dagen, kanske bland folk i mataffären eller i föreläsningssalen? Tänk då på att välja en buttplug med smal hals. De är bekvämare att gå med i längre perioder. Buttplugs med bredare hals lämpar sig bättre som uppvärmning inför analsex eller under andra kortare stunder.

När du bär en buttplug under längre stunder passar också ett silikonbaserat glidmedel bättre än ett vattenbaserat som snabbt torkar ut och blir kladdigt.

Buttplugs gör att man känner sig uppfylld…

…men inte för uppfylld. Att vara fylld i två öppningar samtidigt under sex kan vara en galet erotisk och intensiv upplevelse. Alla kvinnor är dock inte skapta för att klara av full dubbel penetrering med något stort i både fiffi och analen samtidigt. Då kan en buttplug vara det perfekta alternativet för att uppnå den där uppfyllda känslan utan att den blir för intensiv.

En bra buttplug gör analsex skönare

Genom att ”värma upp” muskulaturen i analen med något mindre innan man låter sig penetreras av något större minskar risken för smärta och skador där bak. Här är en buttplug det perfekta redskapet! Eftersom de kommer i så många olika storlekar – det finns till och med hela sett med buttplugs att köpa – kan du börja med en väldigt liten storlek och långsamt gå över till grövre och grövre modeller i och med att din kropp vänjer sig.

Även din partner blir stimulerad

En bra buttplug kan kännas igenom den tunna vägg som skiljer slidan och analen åt. Det gör att även din partner kan bli stimulerad av den via vaginalt sex. Om du dessutom har en buttplug med vibrator blir känslan ännu skönare för din partner![irp]Så, vad väntar du på? Spring och köp dig en buttplug innan kön blir för lång. Glöm inte att slänga ner en liten flaska glidmedel i varukorgen innan du checkar ut!