inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Läsare avslöjar: Detta är våra pinsammaste sexminnen!

När jag gick anda året på Högskolan i Skövde följde jag med en tjej hem efter en väldigt blöt och tung kväll. Vi var både på lyset och det märktes att hon hade en plan för vad som skulle hände. Hon viskade snusk i mitt öra, saker jag aldrig hört från en annan människa tidigare! Det drev mig helt galen. När vi fått av oss kläderna ville hon bli tagen bakifrån, ett förslag jag verkligen inte sa nej till. Men, jag hann inte mer än tränga in i henne innan jag kände hur orgasmen byggdes upp och exploderade. Hon kände bara av att jag slutade, så hon vände sig om och frågade varför. ”Varför slutade du?” För skamsen för att vara ärlig svamlade jag ihop något om att ”jag inte var riktigt bekväm med att ha sex nu när vi båda var så fulla. Tänk om något skulle kännas fel imorgon? Kan vi inte vänta tills dess?” Jag väntade inte på något riktigt svar från henne. Jag bara drog på mig kläderna och vinglade hem. Pinsamt!

Månadsfrågan som vi ställde till er läsare var; vad är det pinsammaste du varit med om under sex? Vi har fått gott om pinsamma sexhistorier och belönat två av dem med ett lustfyllt pris!


Vad är din pinsammaste sexhistoria?


Lisa: Hade en dejt med en kille jag haft kontakt med ett tag.. Hamnade i säng. Efter ett tag säger han att kondomen ramlade av ? inni min grotta ? Sj fick jag inte tag i den så han fick in och ”gräva” ? ?aspinsamt.

Kattis: Jag började gråta för ingen andleding va så pinsamt att jag började skratta efter. Kan säga att han va väldigt förvirrad

AENNIL: Efter en blöt utekväll så bestämde vi oss för att ha lite kul i bilen. Jag var så full så jag somnade mitt i akten, vaknade till av allt guppande och insåg att shit jag måste verkligen kräkas NU! Vänder mig mot dörren som givetvis har barnlås, får veva ner rutan och öppna dörren utifrån i panik och kasta mig ut med trosorna kring fötterna. Precis där och då kommer krogens dörrvakt gående och frågar om kvällen varit fartfylld?, vakten är även min granne…..

IngaFlerOneNightStands: Jag träffade en kille online och vi bestämde oss för att träffas för ett litet snabbt intimt möte. Rundtur hemma hos honom som slutade i sovrummet, såklart. Efter lite spännande kontakt så inleddes själva akten. Efter cirka fem håra stötar så drar han ut och frågar om jag har mens… nej, det har jag inte. Det första som kommer upp i huvudet är ju vafan har han gjort med mig nu då! Det visade sig att hans sträng gick av. Så efter en redig dusch för att få bort allt blod så slutade det med att vi satt på varsitt hörn i hans soffa och spelade Guitar Hero utan konversation tills han kände sig stabil nog att köra hem mig. Det var ganska pinsamt men jag är inte cruel så vi träffades igen men det gick ju inte att ha något intimt så det tog slut ganska fort, tyvärr.

Emil89: Det var min 18-årsdag och klockan var typ 10.30 på morgonen. Min flickvän och jag låg i sängen. Hon vänder huvudet mot mig och säger ”Nu ska du få din födelsedagspresent”. Så vi börjar hångla och tafsa på varandra. Tillslut skedar jag henne. Vi gör inga stora rörelser, bara massa gnidande mot varandra. Jag är så djupt in i henne jag kan. Helt plötsligt märker jag att rummet bli mycket ljusare. Typ naturligt icke-elektriskt ljusare. Jag tittar upp och får se min mamma, pappa och syrra stå över oss med en tårta i famnen. De sjunger ”ja må han leva” åt mig samtidigt som jag var balls deep i min flickvän. Det var det mest pinsammaste och hemska som hänt mig under sex.

Alberta77: Min pojkvän sa ett ex namn mitt i. Pinsamt för honom!

Vinnaren: Gick ner på mitt ex. Hade precis förlorat oskulden så jag var rätt nervös. Satt på knä nedanför sängen och hon låg ovanpå. Jag sträcker ut mitt ena ben bakåt eftersom jag höll på att få kramp. Råkade välta ner en lampa som välte ner hennes dator på golvet. Hon skrattade bara men fan vad jag skämdes och hatade mig själv!

Skämskudde: Mitt pinsammaste sexminne var när det gick rätt hett till och jag råkade pressa in den i fel öppning bakifrån. Hon fick väldigt ont och jag skämdes som en hund efteråt! Visste inte riktigt vad jag skulle göra.

Hemlis: Jag och min dåvarande flickvän låg och gosade lite till en film vilket resulterade i lite mys o sådär. Efter en stund utav rätt hett sex så skall hon gå ner på mig och avsluta och efter ca 20-25 sekunder känner jag hur magen börjar bubbla och jag råkar släppa en fis. Hon fnissar lite medans hon kollar på mig och säger ”Men *mitt namn*” och fortsätter tills det går för mig.

Szlayer: Lekte med en liten vibrator på min tjej en gång. En sådan som man skruvar av botten för att stoppa in batterier. När jag skruvade dildon så åkte ”locket” av och vibratorn fastnade långt upp i henne. Fick hjälpa henne att ta ut den med pinsett. Inte nöjdast ögonblicket i mitt liv precis.

Kotlett Bengt: Att ta en brud i doggy-style ställning är trevligt. Men att lägga av en fis och ha en stor jävla fläkt bakom sig på fullt ös samtidigt i den ställningen är inte så trevligt..

Bumbiazz76: Tror helt ärligt det var när jag på fyllan skulle ha one night stand , och förspelet va GREAT .. och sen så börja vi klä av oss. Och jag märker att han juckar utav helskotta. Och börjar fundera på va i h*lvete har habn stoppat in k*ken. Och mitt i sitt stön säger han . Ooooh babe du e så tight.. så jävla tight. Är det skönt för dig med? ..kliar mig på huvudet och klurar på vad jag ska ge han för svar..och SÄGER till slut,

-STOPPA DÅ IN BALLEN NÅGONSTANS DÄR JAG KAN KÄNNA DEN DÅ!!!!

-Men jag är ju i dig nu..

Tittar ner och nog fan var den inne….men ACK SÅ MINIMAL SNOPP SÅ DEN KÄNDES INGENSTANS..

BockenBruse: En ljummen sommarkväll satt jag och en tjej kvar ute på altanen och snackade efter en skön hemmafest. Alla andra hade gått och lagt sig. Vi sitter i varsin såndär plaststol. Lagom lulliga. Tillslut började hon suga av mig. Det var så jävla skönt. Slappnade av och lutade mig tillbaka i stolen. Så långt att ena stolsbenet gick av och jag trillade handlöst bakåt. Lyckades sparka till henne i ansiktet på vägen ner. Väckte typ halva huset. Hjälpte henne stoppa näsblodet sedan hördes vi inte mer.

88girl: När jag hade förspel med en kille och han ”trodde” att han smekte min mutta men va i själva verket min ljumsken. Och så frågar han om det va skönt ????? pinsamt värre

Mis: Det pinsammaste jag varit med om var ett One night stans och varje gång han tryckte in den så blev de höga fitt fisar och jag tyckte de var så grymt pinsamt ?

Hotspot: Jooo, det skulle väl vara när jag och han.. (som väl inte riktigt var singel då…men är nu ??) stämde träff i ett solarie… Oftast obemannat men just idag var chefen där….oooops. Började med en knackning på dörren..fast vi hade inte riktigt ”tid” att svara… Sen när vi kom ut, stod han där och sa att ”det hördes”…ni behöver inte komma hit mer.. ??‍♀️? Försökte dra den om att jag var ”kusinen från landet” och att vi kittlats..?..gick inte hem ?. Glömmer det aldrig! Och ja vi ses då och då ff.. ❤️

Stort grattis till Hotspot och AENNIL, ni får båda varsin påse med blandade kondomer från Kondomvaruhuset hemskickade till er! Slit dem med lusten. Om du har en pinsam sexhistoria du vill dela med dig av är det inte försent. Du kan alltid lämna ditt svar som en kommentar nedan, det är 100% anonymt! Håll utkik på Lustfyllt för nästa månadsfråga.