inte-attraherad-av-partner

Tips på roligt förspel med en kortlek

I helgen träffade jag en kille som jag haft lite sköna stunder med de senaste månaderna. Det är inget seriöst, vi ger varandra det vi behöver då och då. Det känns riktigt bra och avslappnat. Faktum är att det är första gången i mitt liv jag har en okomplicerad KK-relation utan osäkra känslor och svartsjuka. Vi träffade i alla fall i lördags och frågade om jag ville spela ett spel för att få det att pirra lite i kroppen. Jag har spelat förspelsspel tidigare för att komma in i rätt stämning, men hittills har de alla varit en besvikelse. Antingen drar de ut för mycket på tiden eller så gör de mig inte kåt helt enkelt. Den största besvikelsen och mest värdelösa investeringen i mitt liv kom genom att jag spenderade 99:- på ett par sextärningar när jag gick i gymnasiet. Jag och min dåvarande pojkvän ville testa allt nytt, sådär som man ofta vill när sex är nytt och spännande. Sextärningarna verkade som en kul grej, de lyste till och med i mörkret! Men när vi började rulla dem över golvet för att få snuskiga uppdrag att utföra på varandra märkte vi snart att sextärningarna inte gjorde vårt förspel lättare. Bilden nedan till höger sammanfattar problemet vi fick, jag tror du fattar.

Tips på kul förspel

Anyway! I helgen föreslog min KK att vi skulle spela ett spel som han gillade. Jag brukar vara positiv till nya saker, speciellt när det kommer till sex, så jag gick med på det. Han frågade efter en vanlgi enkel kortlek som han blandade medans han förklarade reglerna för mig. Såhär fungerar förspelet med en vanlig enkel kortlek!

Förspelets regler

 • Ingen beröring så länge inte förspelet tillåter det!
 • Ni måste börja spelet med lika många klädesplagg på er. Fler än två, men färre än 12 plagg ska det vara!
 • Om du inte har några fler klädesplagg på dig när spelet säger åt dig att ta av ett plagg ska du bara ta ett nytt kort.
 • Du får inte hoppa över ett kort eller fuska med uppgifterna!

Såhär fungerar förspelet

Placera den blandade kortleken i mitten av sängen eller golvet och sitt bredvid varandra. Turas om med att dra varsitt kort från toppen av kortleken. Beroende på vilket värde ditt kort har ska du utföra en specifik uppgift. Du får ta så lång tid du vill på dig att utföra uppgiften. Dessa uppgifter kommer med de olika korten:

 • A – Solo – Onanera och lek med dig själv samtidigt som din partner ser på.
 • 2 – Du – Din partner måste ta av ett klädesplagg
 • 3 – Jag – Du måste ta av dig ett klädesplagg
 • 4 – Tjej – Tjejen måste ta av sig ett klädesplagg
 • 5 – Kille – Killen måste ta av sig ett klädesplagg
 • 6 – Slick – Du måste ge din partners hud ett riktigt härligt slick med tungan
 • 7 – Kyss – Du måste ge din partner en kyss
 • 8 – Pryl – Välj en sak som finns i rummet ni befinner er i och lek sedan med den samtidigt som din partner ser på. Saken måste beröra antingen skrevet, bröstvårtorna eller rumpan.
 • 9 – Gnid – Närma dig din partner och gnid dig mot honom / henne
 • 10 – Beröring – Rör vid valfritt ställe på din partners kropp
 • J – Smisk – Ge din partner lite smisk
 • Q – Gissa – Drar du en dam ska du gissa! Du ska gissa något som du och din partner inte provat, men som du tror att din partner skulle gilla om ni provade! Till exempel; Jag tror att du skulle älska att bli knullad utomhus. Bakifrån, lutad mot ett träd. Eller varför inte; Jag tror att du skulle tycka om att ha mitt finger i din rumpa samtidigt som jag suger dig.
 • K – Kung – Kungakorten betyder inget förrän det sista kungakortet dras från kortleken. Den av er som drar den sista kungen får i uppgift att bestämma vad som ska ske när spelet är över. Gå och diska tillsammans eller bind upp din partner med läderband. Drar du sista kungen är det du som tar initiativ!

Jag tycker att det här kortspelet fungerade riktigt bra! Jag kände mig lite sugen redan innan vi började spela och det hjälpte nog till en aning. Jag visste lixom att vi skulle ha sex, men spelet gjorde att vi drog ut på det lite vilket gjorde mig väldigt upphetsad. Det var avslappnat och kul också, vilket jag tycker är viktigt när det kommer till sex. Vi drack lite cider, småpratade lite och jag kunde inte hålla mig för skratt när han fick i uppgift att leka med fjärrkontrollen till TVn. När han smekte den mot sina bröstvårtor och stönade överdrivet som i en porrfilm blev jag helt till mig och kunde inte sluta le under resten av kvällen.

Detta spel fungerar såklart lika bra om man är två killar som spelar eller två tjejer. Man kan också lägga sig på en nivå som man tycker är bekväm. Beröring behöver inte alltid betyda att man tar varandra på skrevet. Lika så med slick! På samma vis kan man göra leken mer extrem också. Man måste ju inte ge ens partner smisk på rumpan. Vet man vad ens partner är okej med så finns det ju andra delar av kroppen man kan ge en lavett?

Hoppas att du provar detta spel! Jag har inte kommit på ett bra namn för detta sexspel, så låt oss kalla det för Victorias förspel framöver. Klicka på den stora på Gilla-knappen nedan du också och följ gärna Lustfyllt via Facebook eller Twitter!