inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Sinful Magic Wand

Sinful Magic Wand är en kraftfull och läcker vibrator ut över det vanliga. Magic Wand vibratorn är bland de absolut mest kraftfulla vibratorer på marknaden och den stimulerar med en intensitet som stort sett inga andra vibratorer kan.” Detta är en del av beskrivningen som sexbutiken Sinful själva lagt ut för deras egna Magic Wand, men stämmer det? Precis det har jag tagit reda på.

Magic Wand är tillverkad av hård kvalitetsplast med ett flexibelt huvud och drivs med en strömkabel som är ca 188 cm lång. På grund utav att vibratorn drivs med strömkabel är den inte vattentät, men tack vare strömkabeln har Magic Wand väldigt kraftfulla vibrationer. Vibrationernas intensitet regleras med ett snurrhjul på handtaget och det är den enda som sätter på/av vibratorn. Magic Wand finns i en färg – svart. Vibratorn riktas främst till tjejer men också till par då den lätt går att använda både intimt och för kroppsmassage.

Sinful Magic Wand

Mitt första intryck av Sinful Magic Wand var ”oj vad stor! och vad tung!” Det är en vibrator med strömkabel och eftersom Sinful själva utlovar kraftfulla vibrationer förstår jag att det måste vara en stark motor, men jag trodde ändå inte riktigt att den skulle vara så stor och tung som jag först upplevde den. Uppfattningen ändras dock ju mer jag känner på Magic Wand och i slutändan var den inte så tung eller klumpigt stor, utan känns mer robust och verkar hålla en bra kvalité. Kartongen är inget märkvärdigt alls. En vanlig kartong med en bild av produkten, den känns varken speciellt lyxig eller budget. Det som däremot imponerar lite på mig är att själva produkten är inplastad inuti kartongen, för mig ger det ett rent intryck och just sexleksaker tycker jag är viktigt är det är rent. Även den svarta färgen gör att produkten känns ren och även stilfull. Av någon anledning har alltid de något färgstarkare vibratorerna, så som rosa eller lila gett mig en tacky känsla. Kanske är det bara så att mina favoritfärger inte är rosa och lila, men just svart tilltalar mig när det gäller sexleksaker.

Det enda som finns i kartongen är vibratorn, inte ens en manual? Nej, ingen manual. Det är inte så att Magic Wand kräver någon manual för den är otroligt lätt att förstå sig på och med ett enda snurrhjul som kontroll finns det inte många alternativ för användningen. Men, upplysningar som att vibratorn inte är vattentät borde ändå stå med någonstans. Hur jag än vänder och vrider på kartongen så kan jag inte hitta detta någonstans. Jag fick läsa mig till det på tillverkarens hemsida.

Så för att gå in på de smaskiga detaljerna och det som ni egentligen vill veta, användningen! Jag laddar upp och tänker ”nu jävlar, här ska testas!” Det är ju trots allt min första gång med en Wand. Tyvärr blev det pannkaka av alltihop. Rekommendationerna säger att man bör använda Wanden tillsammans med glidmedel och första gången tänkte jag ”varför inte”. Det blev dock för mycket och kletades överallt. Sladd i uttaget, glidmedel på, block och penna vid sidan och så igång. Jag kände efter varje liten vibration och lyssnade på ljudet. Det slog mig ganska fort att Magic Wand är högljudd. Inte så att grannarna skulle höra, men det tog bort en del av känslan. Njutningen infann sig inte alls! Jag var nog för fokuserad på att få orgasm. Som du säkert vet blir det nästan omöjligt att få en orgasm genom att tvinga fram en.

Orgasm av en Wand vibrator

Så, jag stängde av och tog en paus för att känna den där nyfikna och roliga känslan som man ska känna när man får hem en ny leksak. Det tog faktiskt några dagar innan det blev just så roligt som det ska vara. Jag började undersöka vad vibratorn faktiskt var kapabel till, då den både lämpar sig för kroppsmassage och intimt. Jag bestämde mig för att testa Magic Wand på låren och magen först. Detta gjorde att jag kunde känna hur kraftfulla vibrationerna egentligen var. Sinful håller definitivt vad de lovar! Vibrationerna är starka! Och då menar jag väldigt starka! När jag testade hela vibrationsskalan på mina muskler klarade jag inte mer än halva intensiteten. Det blev lite för mycket för mig. Alla är självklart olika och det finns säkert de som söker efter just väldigt kraftfulla och intensiva vibrationer, men det är inget för mig.

På dom lägre nivåerna fungerade Magic Wand riktigt bra för intimmassage! Det var lätt att anpassa vibrationerna precis så som jag ville ha dem i stunden. Jag valde själv att dra ut på orgasmen genom att öka och minska vibrationerna med snurrhjulet. Det gick väldigt lätt att styra vibratorn och få den intensitet som jag ville ha. Att minska och höja vibrationerna med ett snurrhjul som på Magic Wand är en fantastisk idé! Det går snabbt och enkelt att nå den intensitet man vill ha utan att behöva tänka! Super! När jag tillslut släppte orgasmen lös var den mer intensiv än vad jag har upplevt med andra vibratorer. Jag blev minst sagt nöjd!

Hur använder man en Wand

Jag blev lite förvånad över alla användningsområden jag kunde komma på för den här vibratorn. Man kan lika gärna använda den på egen hand som tillsammans med en partner. Mitt första intryck av vibratorn som stor och tung var fel. Jag tänkte inte alls på vikt eller storlek vid användningen och sladdens längd är tillräcklig, i alla fall tillräcklig för mina lekar! Att använda den för kroppsmassage tror jag definitivt på. De kraftigaste vibrationsnivåerna passar bättre till kroppsmassage än intimt enligt mig. Varför inte börja en mysig stund med sin partner tillsammans med Magic Wand och kroppsmassage för att sen använda den intimt? Praktiskt!

När jag använde Magic Wand första gången använde jag även glidmedel, men inte andra gången. Jag tror inte att glidmedlet i sig gjorde att mitt första möte med Magic Wand blev mindre lyckat, men jag har ändå valt bort glidmedel under de andra sköna stunderna med Wanden och det har känts bättre. Mindre förberedelser och framförallt mindre kladd.

Rengöring av Wand vibrator

Rengöringen är enkel. Vatten var det enda som behövdes. Det enda man bör tänka på är att Magic Wand inte är vattentät och att det flexibla huvudet har räfflor som måste göras rent.

Något jag tänkte på med själva utformningen av Magic Wand är det flexibla huvudet som jag själv inte riktigt tyckte var så flexibelt som jag hade önskat. Det kommer inte riktigt till sin rätt när det inte går att vinkla mer och delar av kroppen blir tyvärr bortglömd. Huvudet är även utformat med räfflor som går i cirklar runt huvudet, jag förstår inte riktigt varför de är där. Räfflorna kändes inte under användningen och kändes lite i vägen när jag tvättade Magic Wand. Slopa räfflorna tycker jag!

Det jag uppskattar mest med Magic Wand är snurrhjulet som ökar och minskar vibrationerna! Alla vibratorer borde ha ett snurrhjul. Bort med alla knappar som ökar och minskar vibrationerna stegvis, man får ändå aldrig någon riktig ordning på vad som är upp, ner, hit eller dit! Jag rekommenderar den här produkten till de som vill ha kraftfulla vibrationer utan att vibratorn blir för stor och tung vid användning. Par eller själv spelar ingen roll men varför inte krydda sexlivet lite extra med en leksak som ni båda skulle få nytta av. Mysig massage och sexuell njutning.

Sinful Magic Wand
Sinful Magic Wand
Jag rekommenderar den här produkten till de som vill ha kraftfulla vibrationer utan att vibratorn blir för stor och tung vid användning.
Utformning
70
Känsla
90
Material
90
Användning
90
Rengöring
90
Passar för dig som
Kräver väldigt kraftiga vibrationer
Vill ha mycket sexleksak för pengarna
Passar inte för dig som
Vill ha penetration
Vill ha en liten och nätt leksak
86
Lustfyllt
Vill du köpa Sinful Magic Wand till ett bra pris?