inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Moody G5 Vibrator

test vibrator moody g5

Moody är en liten och lustigt utformad vibrator från den tyska sexleksakstillverkaren Fun Factory. Moody kommer i tre klassiska fun-factory-pastellfärger; candy orange, candy violet och anthracite. Enligt tillverkaren ska denna vibrator passa utmärkt till både kvinnlig g-punktsmassage och manlig p-punktsmassage! Moody har dessutom utrustats med en vibrerande krans mellan skaftet och handtaget som ska hjälpa till att sprida vibrationerna över hela vulvan för extra njutning, men också förhindra att vibratorn kommer för långt in i analen om man väljer att använda på det viset. Vibratorn är tillverkad i ett väldigt böjbart kroppssäkert silikon som är hygieniskt och helt fritt från gifter. Konstruktionen är 100% vattentät vilket ska underlätta rengöringen och göra det möjligt att ha en rolig stund med vibratorn i badkaret eller i duschen. Enligt Fun Factory ska Moody vara den enda vibratorn du behöver för att ha en underbar stund tillsammans med din partner eller på egen hand – men hur bra stämmer det?

Den första känslan som infinner sig när jag ser paketet med Moody för första gången är förväntansfullhet. Moody är en av Fun Factorys mer påkostade high end –vibratorer som verkar vara populär världen över, främst bland kvinnor. Många killar har ju fortfarande issues med att stoppa saker i rumpan på sig själva. Förpackningen var väldigt stor, vilket gjorde mig aningen förvirrad. Jag hade fått höra att Moody är en väldigt kompakt och liten vibrator, och lådan på mitt skrivbord var superlång!

Moodys förpackning är väldigt stilren, proffsig och androgyn. Den androgyna utstrålningen ska förmodligen signalera att detta är en sexleksak som fungerar för både män och kvinnor – vilket fungerar bra! Jag är säker på att både män och kvinnor skulle känna sig väldigt bekväma med att sträcka sig efter denna förpackningen i vilken sexleksaksbutik som helst. Det osar kvalitet och lekfullhet om förpackningen.

Vi hat testat Moody G5 från Fun Factory

När jag öppnar förpackningen inser jag (till min stora lättnad) att Moody faktiskt är en väldigt kompakt och liten vibrator. Den införbara delen av vibratorn är drygt 9 centimeter lång och lite över 13 centimeter i omkrets kring basen (vilket känns hanterbart). För min del har storleken verkligen ingen betydelse när det kommer till vibratorer, och med det menar jag att en mindre modell är att föredra. Större är verkligen inte bättre. Jag ser inte poängen med att tillverka en g-punktsvibrator som är 30 centimeter lång när g-punkten bara sitter 5 – 7 centimeter in i slidan. Fun Factory verkar ha tänkt på den faktiska anatomin för både män och kvinnor under designfasen – bra! I övrigt är Moody ingen slät stav-vibrator. Den införbara delen har tjocka men väldigt följsamma vågor ändå ut i toppen som är kraftigt kurvad uppåt.

Moody från Fun Factory är relativt tung att hålla i handen. Jag tycker personligen att detta är bra, tyngd signalerar kvalitet för mig. Handtaget på Moody är speciellt utformat som en ergonomisk ögla för att användaren ska kunna bibehålla ett starkt grepp om vibratorn under hela njutstunden! Utan att tänka på det glider mitt pekfinger in genom öglan och de tre kontrollknapparna hamnar väldigt intuitivt under min tumme – snyggt jobbat Fun Factory. Kontrollknapparna är enkla att förstå sig på. Förutom + och – finns det en ”Fun” knapp som fungerar som strömbrytare. Moody kommer med Fun Factorys egna QuickSTOP –funtion, vilket innebär att vibratorn enkelt och snabbt kan stängas av med ett enda tryck på Fun-knappen, händigt om man skulle bli påkommen eller om njutningen blir för kraftig kanske?

Moody har 6 olika intensitetsnivåer och kommer dessutom med 6 olika vibrationsmönster inprogrammerade. Vibrationsmönstren har väldigt roliga namn och du kan se på ett ungefär hur de fungerar genom bilden nedan som är direkt hämtad från Moodys manual.

moody-vibrator-funfactory

När min initiala fascination för Moody lagt sig satte jag den på laddning och började rota igenom resten av förpackningen. Jag hittade två manualer på olika språk och en röd ladd-sladd. En fin funktion med Moody är att laddaren sitter inuti själva vibratorn vilket gör att du kan plugga in ladd-sladden i din dators USB-port för att ladda den var som helst. Har du en USB-adapter som går att föra in i vägguttaget kan du enkelt ansluta den röda ladd-sladden till adaptern och ladda Moody på det viset också. I och med att Moody är vattentät finns inget uttag på sexleksaken. Istället finns två magnetiska silverprickar som ladd-sladden klickar fast i för laddning. Magneterna är överraskande starka! Moodys kontrollknappar blinkar i olika rytmer för att signalera när batteriet är fulladdat. So far so good!

Är Moody vibratorn bra?

Användningen av Moody gick väldigt bra! Man kan absolut säga att den gjorde mig fullt tillfredsställd. Silikonmaterialet är väldigt ”gummiaktigt” men ger ändå inte för mycket friktion tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Personligen tycker jag att toppen är lite för liten och spetsig, men absolut inte obekväm. Efter lite rörelser ut och in, fram och tillbaka når vibratorn precis det område den lovar och jag känner mig lagom uppfylld av storleken. Det som står ut med Moody är dock inte g-punktsfunktionen, utan den tjocka vibrerande kransen som jag nämnde tidigare. Kransen skickar verkligen ut vibrationer till hela det känsliga området runt slidöppningen och klitoris, vilket är en ny sensation för min del – väldigt positivt! Kransen blockerar ändå inte området runt klitoris, så skulle du vilja använda en extra vibrator mot klitoris samtidigt som du använder Moody skulle det säkert gå utmärkt. Jag behövde dock inte göra det!

Vibrationerna fungerade väldigt bra, men jag höll mig ifrån de olika vibrationsmönstren. De är säkert händiga om man vill ha en lång och mysig stund där man retar sig själv till en orgasm, men jag föredrar att få ”jobbet gjort”. Om du har använt en vibrator från Fun Factory tidigare kommer du känna igen det bussande och brummande ljudet från vibratorn. Fun Factory har en helt egen typ av vibrator i sina produkter som kan vara väldigt kraftig och njutfull, men också väldigt högljudd. Jag vet inte om det beror på den tjocka silikonkransen eller Fun Factorys speciella vibrator, men vibrationerna tränger sig verkligen in och känns på djupet – pluspoäng på det. Ju högre intensitet jag väljer, desto kraftigare blir vibrationerna i handtaget. Vibrationerna kryper sig på sätt och vis uppåt i vibratorn, vilket är ett litet minus.

Rengöringen efteråt var en enkel historia, bara att skölja av under kranen! Eftersom vibratorn har vågor över skaftet och runt kransen behöver man spola lite extra, men det gör inte processen omständlig på något vis. För säkerhetens skull sprayade jag några sprut med rengöringsvätska över Moody innan jag torkade av den med en handduk.

Riktigt bra G-punktsvibrator

Efter rengöringen märker jag rätt fort att det ”gummiaktiga” silikonmaterialet drar till sig mycket ludd. Förvaring i troslådan är därför inget att tänka på! Det hade varit bra om Fun Factory skickat med en liten påse i siden för enklare förvaring och transport.

Moody från Fun Factory är verkligen en high end –vibrator som levererar njutning lite över det vanliga. Fun Factory lägger verkligen fokus på leksaksdelen i sexLEKSAKER. Deras produkter är alltid färggranna och lekfulla, men ändå vuxna och välkonstruerade.

Moody G5 Vibrator
Moody G5 Vibrator
verkligen en high end–vibrator som levererar njutning lite över det vanliga. Fun Factory lägger verkligen fokus på leksaksdelen i sexLEKSAKER. Deras produkter är alltid färggranna och lekfulla, men ändå vuxna och välkonstruerade.
Utformning
86
Känsla
76
Material
87
Användning
78
Rengöring
90
Passar för dig som
Vill stimulera G/P-punkten
Gillar textur och varierande yta
Vill ha hög kvalitet för pengarna
Passar inte för dig som
Vill ha en tyst vibrator
Föredrar en styv sexleksak
Vill ha en slät yta
83
Lustfyllt
Vill du köpa Moody G5 Vibrator till ett bra pris?