inte-attraherad-av-partner

Borde jag slänga min samling av trosor?

Hej Lustfyllt! Tänkte att jag skulle ge er en annorlunda fråga att bita i, en fråga jag kämpat med ett tag nu. Frågan handlar om min rådande relation, fast innan jag kommer till den måste jag ge er lite bakgrundsstory. Fram tills nyligen har jag levt ett riktigt ungkarlsliv på hög nivå. Jag vet att det kommer låta som skryt, men jag var en riktigt lättfotad kille som charmade en hel del brudar. Jag har haft sex med fler tjejer än jag kommer ihåg, haft flera trekanter och till och med lyckats bli älskare till två gifta kvinnor. Under mitt fartfyllda ungkarlsliv började jag någon gång lägga trosor som blivit kvarglömda på mitt sovrumsgolv i en låda. Av någon anledning kändes det dumt att bara slänga dem i soporna. Nu sitter jag på en rätt stor samling av trosor från nästan alla tjejer jag älskat med och samlingen börjar betyda en hel del för mig.

Kanske låter det som en sjuk samling att ha – jag har inte berättat för någon att jag har den – men på något vis har den kommit att betyda rätt mycket för mig. Min samling av trosor påminner mig om många underbara stunder och vissa tjejer som betytt väldigt mycket för mig. Jag kan inte hjälpa att jag blir glad när jag plockar fram min samling, även om det inte händer så ofta. Jag blir lika glad av att veta att den ligger där i min byrå.

Nu till min fråga. För sex månader sedan träffade jag en underbar tjej, en tjej som skiljer sig från alla andra tjejer jag träffat. Det kanske låter som värsta konstiga grejen att säga, men hon får mig inte bara att älska henne, utan den jag är som person. Jag blir en fantastisk kille när jag är med henne och det fyller mig med livsglädje varje dag. Jag är jätteförälskad. Jag funderar till och med på att fria till henne. Jag undrar dock hur jag ska göra med min samling. Ska jag göra mig av med alla trosor i hemlighet eller vara ärlig och berätta för henne om mitt förflutna? Tack på förhand!

/Daniel


Jag sparar på trosor från tjejer jag haft sex med


Tack för din ärliga och intressanta fråga! Den stod verkligen ut i mängden av läsarfrågor vi får till redaktionen, jag kunde inte låta bli att svara på den.

Först av allt vill jag säga grattis till ditt vilda ungkarlsliv och grattis till att du äntligen funnit riktigt kärlek! Jag föreslår att du ger erat förhållande några månader till innan du friar. I min mening är det klokast att vänta med stora och omvälvande beslut tills den nykära fasen av förhållandet har passerat och ni lärt känna varandra på riktigt.

Om du känner lika starkt för din nyfunna kärlekslycka om ett halvår som du gör nu tycker jag att du ska lägga korten på bordet. Kanske behöver du inte dumpa din samling av underkläder för henne, men om du verkligen vill kunna leva i ett stabilt förhållande så måste ditt samvete vara rent när du ber henne att leva sitt liv med dig. Hon har en rätt att veta vad det är för man hon eventuellt gifter sig med.

Eftersom du själv säger att du levt ett väldig promiskuöst liv de senaste åren är det stor risk att delar av ditt förflutna kan råka sig in i ditt liv igen. Kanske inte imorgon och kanske inte nästa år, men någon gång. Om din andra hälft inte vet något om det liv du levt tidigare kan det komma som en chock för henne den dagen du blir tvungen att berätta.

Du skriver att du inte behöver plocka fram och känna på din samling av underkläder för att få känslor av lycka och självförtroende, så kanske är det inte så viktigt att den finns kvar hos dig? Kanske kan du känna samma positiva känslor även om du blir tvungen att göra dig av med den?

Om allt går din väg Daniel – vilket jag verkligen hoppas att det gör – tycker jag inte att du ska fokusera på förlusten av ditt förflutna. Fokusera istället på det du vinner genom att starta ett helt nytt kapitel av ditt liv tillsammans med en person som gör dig lycklig och – som du själv uttryckte det – till en fantastik man.

Jag vill passa på att ställa en öppen fråga till dig som läser detta och är man; har du också en samling med ”erövrade” trosor hemma? Vad hade du givit Daniel för råd? Berätta i anonym kommentar nedan!