inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Pipedream King Cock Dildo

Tack vare butiken med sexleksaker – sexleksakeroutlet.se – kommer här vår absolut första produktrecension på Lustfyllt! Vår skribent Victoria har haft en härlig helg tillsammans med världens kanske mest verklighetstrogna dildo.

Det är en kåt och glad tjej som skriver idag för jag har precis fått en ny favorit bland mina sexleksaker! Jag fick nyligen hem en King Cock dildo från sexleksakeroutlet.se och jag är så jävla nöjd. Personligen är jag inget fan av barbierosa dildos med kaninöron och dylikt. För mig är det the real deal som gäller och King Cock är nog så nära man kan komma verkligheten utan en sexpartner!

Recension av världens mest verklighetstrogna dildo

King Cock är en dildokollektion som tillverkas av företaget Pipedream i USA. Deras dildos är kända för att vara oerhört verklighetstrogna och nu när jag har fått känna och prova en själv kan jag bekräfta att det inte är någon överdrift. Den är så otroligt snyggt gjord med allt från vener, veck, skåran i ollonet och pungens utseende. Känslan är det verkligen inget fel på heller. När man greppar en King Cock dildo har den en perfekt kombo av hård kärna och lite mjukare yttre. Den är inte stel men skulle inte direkt böja sig på mitten heller. Så högsta betyg för känsla och utseende. Bästa beskrivningen jag kan ge är nog att den gör mig kåt bara jag tittar och tar på den. Så himla coolt att färgen på ”huden” och venerna som skymtar fram under och ollonet – ja allt egentligen, ser så himla verkligt ut.

Tyvärr har dildon en baksida och det är smaken och lukten. Dildon är gjord i PVC och skall bland annat vara ftalat-fri, men tyvärr luktar den väldigt plastigt ändå. Jag har inte haft den så länge än så jag vet inte om lukten avtar men den har inte gjort det ännu trots ett par tvättar. Man börjar dessutom direkt lukta om fingrarna om man håller i den. Den smakar som tur är inte som den luktar utan mycket mindre men det finns ändå lite smak så jag hade verkligen föredragit om den varit mer neutral. Trots detta skulle jag säga att den är väl värd sitt pris och utseendet väger mer än väl upp för doften.


King Cock dildos finns i många olika varianter och flera olika hudfärger. Den variant som jag har fått testa är en King Cock 7 inch dildo som mäter 18cm i längd och 4,5cm i diameter – något för stor för min smak. Jag gillar dock att denna varianten har en pung då jag tycker det är skönt att stöta emot den när jag rider dildon. Den har en bra sugpropp under som jag har testat på olika ytor som glas, linoleum och badrumsvägg med plastmatta. Om man rider dildon fram och tillbaka istället för upp och ner kan den lossna från underlaget, då kan det vara bra att hålla fast den. Annars funkar den väldigt bra. Den är vattentät vilket är ett måste enligt mig då jag tycker dildos med sugpropp är bäst i duschen. Jag provade att sätta upp den på badrumsväggen i lagom höjd och lekte sedan med den bakifrån vilket vad väldigt skönt! De flesta King Cock dildos är strap on kompatibla, vilket innebär att de går att fästa i de flesta selar. Om den verklighetstrogna looken inte räcker kan man få den sista verklighetstrogna känslan genom att låta dildon ligga i lagom varmt vatten en stund. Då bibehåller materialet värmen vilket gör den ännu mer inbjudande! Jag har dock inte hunnit testa tricket med varmvattnet än så länge.

En dildo värd att köpa

Jag hade lätt givit dildon full betygspott om det inte varit för plastlukten som tyvärr drar ner betyget en del. Jag rekommenderar dock den här dildon varmt, alla borde ha en sån här bland sina sexleksaker. Materialet gör att den skapar väldigt mycket friktion mot hud så jag använder den alltid med vattenbaserat glidmedel vilket funkar utmärkt, ett litet tips bara!

Pipedream King Cock Dildo
Pipedream King Cock Dildo
Jag hade lätt givit dildon full betygspott om det inte varit för plastlukten som tyvärr drar ner betyget en del. Jag rekommenderar dock den här dildon varmt, alla borde ha en sån här bland sina sexleksaker.
Utformning
100
Känsla
60
Material
40
Användning
90
Rengöring
80
Passar dig som
Passar inte dig som
74
Lustfyllt