inte-attraherad-av-partner

Konsten att ragga på killar – hur gör man?

Visst är det bekvämt att lämna över raggningsansvaret till killar? Visst är det skönt att bara sitta eller stå vid baren och se het ut och låta herrarna sköta resten? Fel! Att bara vänta på att en kille ska fatta mod nog att gå fram till dig ragga är drygt och väldigt gammalmodigt. Jag tror starkt på att man ska ta det man vill ha. Vill man att något speciellt ska ske måste man kliva fram och se till att det sker utan att förlita sig på andra. Att ragga på killar är inte bara roligare än att sitta och vänta som en jäkla panelhöna, det får dig också att känna dig som boss! Så här får du några enkla tips på hur du tar kontrollen över raggandet som den gudinna du faktiskt är. Såhär raggar du upp en kille på riktigt!


Hur raggar man upp en kille?


1.

Var förberedd!

Det viktigaste för att lyckas med ditt raggande är självförtroende! Dansa naken till din låt och ge dig själv ett riktigt pep talk i spegeln. Du kan till och med låsas att vara någon annan än dig själv! Huvudsaken är att du förbereder dig hemma innan du går ut i skarpt läge. När du raggar på en kille kan du inte tveka och bli osäker i mitten av konversationen. Det kommer bara göra att du tappar bort dig själv och innan du vet ordet av står killen och blänger på blondinen bakom dig istället. Du är mycket bättre än blondinen bakom dig – DU FÖRTJÄNAR DETTA! Tagga till ordentligt!

2.

Låt honom se dig först

Du har två val när det kommer till att ragga på killar. Antingen går du direkt in och avbryter hans samtal med killkompisarna med ett Hej, hur är läget här då? eller så håller du dig på avstånd ett litet tag så han får en chans att se vilken pudding du faktiskt är innan du raggar! Jag skulle rekommendera det sistnämnda alternativet. Det finns två fördelar med att låta honom lägga märke till dig innan du går fram och raggar skiten ur honom; du får en liten aning om han är intresserad över huvud taget och när du inser att han faktiskt är intresserad stärker det ditt självförtroende. Att bara gå direkt in kräver att du är väldigt snabbtänkt och beredd på allt! Han kanske redan är gift och står vid baren för att vänta på sin fru som är på damernas en sväng. Nej, lämna det snabba överfallsragget till en annan kväll. För att han ska lägga märke till dig kan du göra en liten walk by och ge honom lite glittrande ögonkontakt. Kan du få lite ögonkontakt med honom från där du sitter är det ännu bättre! Om han inte märker att du spanar in honom så försök igen, men misslyckas andra försöket är det bäst att gå vidare. Han är antingen gay, upptagen eller helt enkelt inte intresserad av dig – gå vidare!

3.

Gör slag i saken

När du vet att han har dig på hans radar är det dags att göra slag i saken och gå fram till honom! När du tar dig fram till honom är det väldigt stor chans att han ser på dig, så samla all sexig pondus du har och låt det skina om dig när du går fram till honom! Stirra honom inte i ögonen när du tar dig fram, det skulle få dig att se aningen hotfull ut. Få ögonkontakt, men bryt också kontakten för att titta ner och le eller för att hålla lite koll på den där glasplockaren du håller på att gå in i. Han vet att du kommer över för att prata med honom, så överarbeta inte ögonkontakten. Med det sagt, stirra inte ner i golvet och spela blyg. Du går över för att sätta hans lilla värld i gungning, inget annat!

4.

Inget bullshit

Jag vet att det kommer vara väldigt frestande att hitta på en ursäkt till varför du gick fram till honom – gör inte det! Lita på mig, du kommer lyckas mycket bättre med raggandet om du är rak och ärlig. Prata till killar på killars språk. Hej! [sträck ut handen och presentera dig], är allt du behöver göra. Om du vill leva lite farligt kan du kanske blanda in lite humor i presentationen. Det är lätt att använda sig av humor för att lätta upp en stel stämning, men det kan också gå helt fel. Du känner inte den här killen, så du vet inte vilken typ av humor han har eller om han ens har någon! Ge honom en komplimang eller säg något lagom spydigt, men kom ihåg att du inte vet hur kan kommer reagera på skämt. Skapa kontakt med honom, men var inte arrogant.

5.

Lämna honom när han vill ha mer

Den här artikeln heter inte Såhär hittar du din framtida drömkille och pratar med honom i timmar om framtiden. Du ska ragga på honom, så ragga på! Taktiken du ska använda dig av är att få honom att vilja ha mer av dig, men att inte ge honom mer. Flörta med honom, ragga på honom och gör sedan en snygg exit när du märker att du har honom i ditt våld. Behåll ögonkontakten, le och säg Du ska få mitt nummer om du vill träffa honom i framtiden – återigen, rakt på sak fungerar bäst när du raggar på killar. Om du inte vill ge ut ditt nummer i slutet av konversationen, utan bara njuta av att ha lindat honom runt ditt finger, så avsluta på ett litet kaxigt vis. Säg något i stil med att Du och jag skulle bli en för farlig kombination. Köp en öl, ge den till honom och önska honom en fortsatt bra kväll. Lämna honom med ett leende på läpparna, se dig inte om när du går iväg och var riktigt nöjd över din prestation!

6.

Var en bra förlorare

Att låta ditt självförtroende sköta allt kommer att fungera nästan varje gång. Det är viktigt att komma ihåg att det inte spelar någon roll hur kaxig eller självsäker du är om han helt enkelt inte är intresserad av dig. Om du raggar upp killar ett par gånger kommer du stöta på ursäkter som att han snart ska gå eller att han har flickvän. Då finns det inte mycket annat du kan göra än att lämna med en bra kommentar som att Din flickvän är lyckligt lottad hon. Om han säger att han inte är intresserad så är det inget du ska ta får hårt. Se det från den ljusa sidan; bättre att du får reda på det nu än att han behandlar dig som skit i framtiden. Det finns en väldigt liten risk för att han dissar dig genom att vara spydig, men då ska du bara gå iväg med ditt huvud högt. Kom ihåg att det är hans förlust inte din om han väljer bort dig. Dessutom är han förmodligen en riktigt tragisk typ om han måste dissa tjejer för att må bra. Du är vinnaren för att du vågade gå fram, så våga vara en vinnare nästa gång med!

Målet med att ragga på en kille är att få honom att se vilket jävla kap du är och sedan knocka honom med din charm. Du vet vad som skulle funka om en kille raggade på dig, så använd dig av den kunskapen!

Så, detta var mitt exempel på en perfekt raggningssituation. Självklart kommer du att uppleva en helt annan situation när du gör din raggningsdebut. Det jag har velat framföra i denna artikeln är det mind set du måste ha när du ger dig in i leken. Nedan kommer en liten sammanfattning av allt jag gått igenom ovan. Nu hoppas jag verkligen du ger dig ut och visar killarna vad du går för!
[irp]