inte-attraherad-av-partner

5 misstag killar gör när de skriver med tjejer

Hej. Jag undrar hur man skriver med tjejer på typ Tinder eller Facebook. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Tjejer svarar inte när jag skriver och ibland svarar dem fast slutar skriva med en gång. Jag ser okej ut och är en snäll kille. Men det verkar inte som jag fångar tjejers intresse när jag skriver. Har ni några tips på hur man skriver till tjejer? Tipsen får gärna komma direkt från en tjej! Tack för en skön sida!!


Hur skriver man med tjejer?


Har du någonsin blivit uppringd av en telefonförsäljare? Det ringer och du svarar helt ovetande, bara för att mötas av en pigg och övertrevlig mansröst i andra ändan som undrar om du har tid i några minuter. Med en gång sprider sig en känsla av lätt irritation i din kropp. Du känner på dig att han är ute efter något speciellt, men du vet inte exakt vad. Förmodligen vill han att du ska gå med på något, varför skulle han annars ta en övertrevlig kontakt med dig bara sådär? Han är dödsdömd från start. Oavsett vad det är han vill vet du redan nu att du inte är intresserad. Du inser att det var ett misstag att svara över huvud taget och försöker nu rätta till misstaget genom att avsluta samtalet på ett så trevligt sätt som möjligt.

Kan du sätta dig in i scenariot ovan? Bra, då vet du ungefär hur det känns för oss tjejer när killar bestämmer sig för att ta kontakt och skriva med oss på Facebook, Tinder eller Snapchat bara sådär out of the blue. Vi vet inte exakt vad ni har i görningen när ni skriver ert ”Hej 🙂 Vad gör du?”, men vi kan ana vart ni vill komma (bokstavligt talat).  Det är en situation där killar är dödsdömda redan från start utan veta om det och det gör oss aningen trötta inombords.

Men, det finns några saker du kan göra för att minimera dina risker att bli nedskjuten redan 1 sekund efter start när du skriver med en tjej. Killar som skriver med tjejer gör i stort sätt samma fel om och om igen. Genom att veta hur man skriver med tjejer undviker du dessa fel och ökar då chansen att fånga hennes intresse för en stund. Kanske till och med göra henne lite intresserad av det du skriver. Så, här kommer mina tips och råd om hur man skriver till tjejer på Facebook, Tinder, Snapchat osv. – läs noga!

Ha en anledning när du skriver till tjejer

Det absolut vanligaste felet killar gör när de skriver med tjejer på Facebook messenger, WhatsApp eller andra applikationer är de skriver helt utan synbar anledning! De bara dyker upp av ren tristess och har absolut inget vettigt att säga. För att demonstrera vad jag menar kan du se några print screens från min Facebook nedan. Kan du se ett mönster i hur killar alltid startar sina konversationer? Jag publicerar inte självmordstankar på Facebook. Jag publicerar heller inga ledsna dikter eller gråtande smileys, så varför undrar alla killar hur jag mår eller hur läget är? Svaret är att de faktiskt inte undrar hur läget är eller var jag gör. De har helt enkelt inget bättre att skriva. Om du inte har en anledning att skriva till en tjej, vad har hon då för anledning till att svara dig? Mitt bästa råd är att starta konversationen med en annan fråga. Något du faktiskt undrar om just henne. Du kan också starta en konversation med en tjej genom att dela med dig av dina tankar om något hon är intresserad av. Nu kanske du undrar vad du ska skriva till henne om du inte undrar något, eller om du inte har några speciella tankar om hennes intressen? Svaret är enkelt; skriv inte till henne! Sluta fråga hur läget är och vad hon gör.

Ragga på instagram

Skriva med tjejer på Tinder

Tips skriva med tjej

Ragga på Facebook

Skriva med tjejer

Skriva med tjej

Tänk på stavningen när du skriver med en tjej

Okej, detta tips kan vara lite känsligt. Det är inte alla människors starka sida, definitivt inte min starkaste sida – stavning! Det finns dock en gräns för hur dåligt du kan stava innan tjejen blir totalt förvirrad och ger upp hoppet. Nedan har du ett par äkta skräckexempel jag mottagit – read em’ and weep. Hur kan du tro att en tjej ska kunna svara om hon inte ens förstår vad det är du skriver? Vet du hur jobbigt det är att sitta och avkoda din runskrift varje gång det plingar till i mobilen? Kanske behöver du skumma igenom meddelandet en extra gång innan du skickar det till henne. Kanske skulle du lyssnat bättre på Svensklektionerna. Vad du än behöver göra för att fixa till stavningen är en sak glasklar; det finns få saker som är så avtändande för tjejer som killar som inte kan stava.

skriva med en tjej

Skriva till en tjej

Skriva med en tjej på Facebook

Börja inte skriva till henne varje gång

Har du startat den fösta konversationen med henne bör du inte starta nästa konversation också. Om hon tyckte det var kul att skriva med dig första gången kommer hon säkert kontakta dig för en konversation till. Ha lite is i magen och avvakta, då ser du tydligt om hon är intresserad av dig eller inte. Om ni har flera konversationer under någon veckas tid, där ni turas om att starta konversationen så är det ett bra tecken!

Inse när hon inte vill skriva med dig

Jag har många väninnor, och vet du vad ingen av dem någonsin sagt till mig? Detta: ”jo, jag svarade honom inte de första tjugo gångerna han skrev för jag var inte intresserad av honom, men när han sedan skrev ytterligare tjugo gånger till mig utan att jag svarade, och dessutom gillade alla mina facebookbilder, så blev jag lite tänd på honom. Nu är vi knullkompisar!” Min poäng är att du måste inse när en tjej inte är intresserad av att skriva med dig. Kanske har hon inte tid, kanske är hon helt enkelt inte intresserad av dig som person. Vad än anledningen är till att hon inte svarar när du skriver, så bör du lämna henne ifred och gå vidare. Killar gör sig alldeles för tillgängliga och är ofta för klängiga, båda är oattraktiva personlighetsdrag.

Vad ska man skriva till tjejer?

Sist men inte mist kommer här en grej som ingen kille lyckas med när de skriver med tjejer – var ärlig! Nu menar jag verkligen ärlig. Försök inte spela chill snubbe, försök inte att göra dig till. Om du är intresserad av henne så ta mod till dig och skriv det. Berätta för henne vad det är som gör att du vill veta mer om henne. Det kommer få hennes uppmärksamhet, jag lovar. Om hon inte svarar, eller dissar dig för att du var ärlig, så var det förmodligen ingen bra tjej du skrev med.
[irp]