inte-attraherad-av-partner

4 julklappstips för dig som har en stygg flickvän

På två effektiva sätt du kan hetta upp den kalla decembermånaden tillsammans med din flickvän. Antingen spenderar du ditt sista korvöre på en resa för två till något varmt land med magsjuka och hela kittet, eller så ger du henne några riktigt sexiga julklappar som kommer hålla er ångande heta även när snön töat bort! Tänk på saken, vilket sätt är att föredra?

Vad ska jag köpa till min tjej i julklapp?

Den stora frågan är då vilka sexiga julklappar man kan köpa till en flickvän som varit mer stygg än snäll under det gångna året? Lugn, bara lugn – precis det kommer jag tipsa om i denna artikeln. Här kommer fyra julklappstips till alla killar med stygga flickvänner.

En snygg läppstiftsvibrator. MIA™ 2 är en kraftfull klitorisvibrator från den svenska sexleksakstillverkaren Lelo som kommer sätta ett leende på din flickväns läppar. Den är smakfullt utformad som ett snyggt läppstift för enkel och diskret användning vart än lusten faller på! Perfekt botemedel för all stress som julen för med sig. Med den lilla vibrerande julklappen i handväskan kommer din flickvän kunna ge sig själv en skön stund på både lämpliga och mindre lämpliga platser utan att väcka uppseende – samtidigt som hon tänker på tomten hon fick den av såklart. En läppstiftsvibrator är en väldigt bra julklapp till flickvännen, en som hon kan njuta av tillsammans med dig eller på egen hand. Denna läppstiftsvibrator kommer dessutom i flera läckra färger, tomten har väl koll på vilken som är hennes favorit?

Ridpiska i läder. Det är svårt att hitta en mer passande julklapp till en flickvän som gillar att vara stygg. En ridpiska i läder kanske inte förhöjer den fysiska njutningen på ett lika direkt sätt som en läppstiftsvibrator, däremot tar en ridpiska den emotionella njutningen till en helt ny nivå. Att bara hålla en ridpiska i händerna och känna doften av lädret gör att man känner sig två steg mäktigare än tidigare. Att höra hur den susar när man svingar den genom luften, att höra lädret knarra när man greppar hårt om handtaget ger en väldigt påtaglig maktkänsla som är enormt upphetsande för många människor. En perfekt julklappsidé för flickvännen med kontrollbehov. Med piskan under din haka kan hon lätt få din uppmärksamhet och göra sina direktiv solklara. Genom att lägga toppen av piskan mot ditt ansikte kan hon lätt kontrollera dig och bestraffa dig om du inte gör exakt vad hon vill, allt som krävs är en liten snärt på kinden för att få dig att lyda. En ridpiska i läder är en sexleksak som främst stimulerar fantasin och känslorna, så låt henne gå in i en totalt dominant roll och se vart det tar er. Kanske leder denna julklappsidé till den bästa sexkvällen på mycket länge för er båda! Vad kan vara en sexigare julklapp än att lägga ditt sexuella öde i hennes händer?

Klona din egen dick. Om din flickvän inte kan få nog av dig i sängkammaren har jag det perfekta julklappstipset – ett clone a willy kitt! För dig som inte känner till clone a willy kan jag berätta att det är ett komplett kitt för att göra en perfekt avgjutning av ditt käraste organ. Clone a willy kitt kommer i olika utföranden, men alla bygger på att du gör en form av din egen pitt och sedan gjuter allt ifrån ljus och tvål till hudliknande gummi i den. På så sätt får din flickvän en helt unik sexleksak i julklapp. En dildo som är helt unik, en julklapp hon kan ha kul med hela året om. Bara era perversa fantasier sätter gränser för hur hon/ni kan använda den här julklappen. Om din flickvän är mer intresserad av choklad än att ha en trekant med dig och din klonade penis finns även clone a willy kitt för att skapa en perfekt chokladkopia av din egen kuk. Själva processen för clone a willy är ytterst slitsam, kladdig och inte alls sexig. Faktiskt rätt jobbig. Förhoppningsvis kommer din flickvän förstå vilken enorm omtanke och möda du lagt ner på julklappen för hennes skull. Ett perfekt julklappstips för dig som vill visa din flickvän hur hårt du är villig att kämpa för att ge henne den njutning hon förtjänar!

Pole dance kurs. Har du en aktiv flickvän som tycker om att träna och hålla igång kroppen? Har du någonsin fantiserat om att ha din alldeles egna strippa hemma, en som du får känna och smeka på hur mycket du vill samtidigt som hon rockar loss till en skön låt? Då tycker jag absolut att du ska ge din flickvän en kurs i Pole dance som julklapp i år. Pole dance är en kul träningsform som blir allt mer populär bland unga tjejer, och det är lätt att förstå varför. Utövarna får starka kroppar, bättre självförtroende och fantastiskt roliga stunder tillsammans med andra. Oftast sträcker sig Pole dace kurser över en hel termin. Allt sammantaget blir det alltså en perfekt julklapp som din flickvän (och du) kan ha glädje av länge! Pole dance är en upplevelse som passar jättebra som julklapp till en aktiv flickvän. Tycker din flickvän det är kul kanske tomten ger henne en egen pole att ha i vardagsrummet nästa jul? Julklappstips måste inte vara så svårt![/column]

Julklappstips flickvän

Sådär ja! Med dessa julklappstips kommer din stygga flickvän få den bästa julen på länge, det är jag övertygad om! Kom ihåg att presentation är 50% av en riktigt bra present (bokstavligt talat). Ger du en speciell present till en flicka som är speciell för dig bör du slå in den i en speciell förpackning! Hitta det lyxigaste pappret och en riktigt fin låda med extra allt på insidan. Det kommer sätta en guldkant på alla dina julklappar till tjejen.[irp]