inte-attraherad-av-partner

Vad ska man skriva till tjejer på Tinder?

Killar – rätta mig om jag har fel, men det verkar som många av er har stora problem med att få tjejer att skriva med er på Tinder? Kanske googlade du dig fram till den här artikeln av just den anledningen? Nästa regelbundet hör jag killar klaga över att tjejer aldrig svarar på deras Tindermedelanden, oavsett hur de går tillväga för att få tjejens uppmärksamhet förblir hon tyst. Jag har till och med hört teorier om att tjejer bara använder Tinder för att få matchningar, inte för att faktiskt få kontakt med killar. Här kommer sanningen; tjejer använder Tinder av samma anledning som killar – för att träffa folk. Jag snackar själv med flertalet killar på Tinder och jag har flera väninnor som gör det samma.

Istället för att skapa dig en konstig konspirationsteori om att alla tjejer som använder Tinder har gått samman och enats om att dissa just dig till varje pris borde du inse att det felet ligger hos dig. Du använder Tinder på fel sätt, men misströsta inte! Jag ska berätta en liten hemlighet för dig som garanterat kommer göra att fler tjejer skriver med dig på Tinder. Hemligheten är att skriva med tjejer på Tinder precis som du hade pratat med dem i verkligheten. Om du inte hade gått upp till en tjej och sagt din replik på stan borde du inte skriva den till henne på Tinder heller. Här får du fler tips och råd om hur man blir mer attraktiv på Tinder.

Bra saker att skriva till henne på Tinder

Börja med att hitta någonting på hennes Tinderprofil som ni har gemensamt, eller något som du tyckte var intressant. Detta är ett väldigt säkert sätt att få svar på. Även om hon inte är intresserad av dig (till en början), kommer hon bli smickrad och smått imponerad av att du faktiskt tog dig tiden att läsa igenom hennes Tinderprofil istället för att bara svepa åt höger. Skicka henne ett meddelande som är skräddarsytt till just henne så ökar dina chanser att få ett svar från henne. Om du verkligen gått igenom hennes profil på Tinder och inte hittat en enda sak som ni har gemensamt kanske ni helt enkelt inte passar för varandra – gå vidare.

Skicka henne en komplimang. Ta en titt bland hennes Tinderbilder och känn efter vad som gör henne attraktiv för dig. Är det hennes hår? Hennes leende kanske? Berätta vad du tycker är vackert hos henne så kommer hon absolut uppskatta att du skrev till henne och hon kommer förmodligen svara dig också.

Fråga henne något om henne som du faktiskt undrar. Alla älskar att prata om sig själva, lobba upp en lätt boll åt henne så kommer hon garanterat spela med dig. Om du inte faktiskt, genuint, helt ärligt undrar vad hon har för sig just nu så fråga henne inte. Har du hört uttrycket som man frågar får man svar någon gång? Det innebär att om du skickar henne en tom meningslös fråga på Tinder kommer du få ett tomt svar – enkelt.

Dåliga saker att skriva till henne på Tinder

Innan vi går in på dåliga saker att skriva måste jag berätta för dig om det största misstaget killar gör på Tinder – de sveper alltid åt höger! Killar sveper 46% av alla tjejbilder på Tinder åt höger, medans tjejer bara sveper höger på 14% av bilderna. Sluta svepa alla tjejer åt höger! Sluta tråla på Tinder i hopp om att få något fint på kroken. Det sabbar läget för dig, för henne och för alla andra killar på Tinder. Våga vara kräsen när du sveper bland bilderna, även mot bimbotjejen med de tjocka läpparna och de sköna brösten som hon mer än gärna visar upp. Fråga dig själv vad ni faktiskt har gemensamt. Då blir det enormt mycket lättare för dig att komma på något bra att skriva till henne om ni Matchar.

Smeknamn. Kalla henne inte för saker som ”sötnos” eller ”gumman”. Det får dig att framstå som sliskig översittare. Frågor på det? Nej, jag tänkte väl det.

”Läget?” Tror du verkligen att du kommer få en tjejs uppmärksamhet genom att skriva Läget? eller Vad händer? eller kanske värst av allt Hej. Alla dessa opersonliga hälsningsfraserna bör du lägga åt sidan. De skapar inget underlag för en konversation och får dig att framstå som tråkig. Återigen, om det inte hade fungerat som en öppningsreplik på krogen kommer det förmodligen inte fungera på Tinder heller.

”Ska vi ligga?” Om du är en kille som använder Tinder för att få ligga så är det såklart en fördel att vara ärlig. Kanske är tjejen du skriver till ute efter samma sak som du. Oavsett så är det en bra idé att visa henne lite genuint intresse innan du går all in. Det ökar dina chanser att få till det på Tinder.

Skicka inte spam. Begrav inte alla tjejer du matchar med i en hög av meddelanden. Avvakta och ha lite tålamod. Att skicka ett meddelande räcker gott och väl. Du är förmodligen inte den enda killen hon har fått Matchning med, hon sitter redan med meddelanden upp till knäna och vill säkerligen inte ha fler. Kvalité före kvantitet!

I slutändan är det omöjligt att svara på varför en tjej inte svarar dig på Tinder, men det fina i kråksången är att du inte behöver grunna på varför. Tinder är en mötesplats med väldigt många människor som söker efter väldigt olika saker och svarar inte en tjej kommer förmodligen en annan att göra det. Sitt inte och fråga dig själv Varför svarar hon inte på Tinder? Fortsätt svepa höger och vänster och var genuin i dina meddelanden så kommer det gör bra!