inte-attraherad-av-partner

3 överskattade platser att ha sex på

Ett bra sätt att variera ditt sexliv på är att variera ställena du har sex på. Att strula runt i en ny omgivning kan både höja spänningen och ge möjligheter att testa på sexställningar som annars kan vara svåra att få till i sovrummets platta säng. Om du söker spännande platser att ha sex på han du klicka på länken och läsa våra artiklar om utomhussex, de är faktiskt några av våra mest lästa artiklar här på Lustfyllt!

Att ha sex på olika platser kan dock kräva lite förberedelser och är inte alltid lika smidigt som att mysa hemma i sängen. Vissa platser är till och med helt värdelösa att ha sex på, även om det inte känns så till en början. Jag pratar om ställen som lämpar sig för sex i fantasin, inte på riktigt. Jag ska berätta för dig om de mest överskattade ställena att ha sex på – så läs vidare! Kanske räddar jag dig från ett riktigt dåligt strul som annars hade slutat med att du brutit lilltån.. eller nått.


Ha sex på stranden


Stranden kommer absolut högst upp på listan över överskattade sexställen. I fantasin föreställer man sig att man ligger där på en varm filt med en lagom vältränad kille. Ljudet från vågorna som sköljer mot sanden som glittrar i solnedgångens glödande färger. En perfekt ljummen bris smeker dig samtidigt som han gör det. I verkligheten är stranden ett helt värdelöst ställe att ha sex på! Vi kan börja med sand. Om du någonsin varit på en strand vet du att sand tar sig in överallt – överallt! Till och med på ställen man inte trodde fanns.

Att ligga och smågnida sig mot någon på en filt känns snabbt som att någon gnider ett sandpapper mot dig. Allt skaver och känns obekvämt kort sagt. Sedan kommer vi till det faktum att du förmodligen inte är miljonär och äger din egen strandtomt. Det innebär att det i princip är omöjligt att få vara ifred på stranden. Kanske är du ute efter spänningen som kommer med att kanske bli upptäckt, men personligen vill jag vara ifred med honom för att kunna slappna av och njuta. Sista anledningen till varför stranden är ett dåligt ställe att ha sex på är *trumvirvel* lukten! Låt oss vara ärliga, stranden stinker. All tång som sköljts upp på stranden och ligger och ruttnar i solen – fruktansvärt avtändande. Sex on the beach – nej tack!


Ha sex i duschen eller badkaret


Att ha sex i duschen eller badkaret är inte riktigt lika illa som att ha sex på stranden, men det är inte mycket bättre heller. I fantasin ser man levande ljus, bubblor och hör ljuva toner spela ur datorns högtalare. I verkligheten är det dock något helt annat! Vi kan börja med att vatten är ett fruktansvärt dåligt glidmedel. Jag vet inte hur det är möjligt, men vatten tar bort effekten av kroppens egna glidmedel. Det känns inte längre mjukt och skönt när något glider in och ut. Vatten skapar en sträv och ironiskt nog en väldigt torr känsla i mig.

Att ha sex i duschen eller badkaret skapar dessutom en enormt stor risk för skador. Att ställa sig i onaturliga positioner på ett blött och halt underlag garanterar i princip näsblod, eller i alla fall ett och annat blåmärke. Till sist, det är kallt! Visst är vattnet varmt och skönt ett tag i ett badkar, men ställer man sig upp eller väntar tillräckligt länge blir det väldigt kyligt. Står man i duschen med ett duschmunstycke och en partner är det nästan omöjligt att få båda kropparna under det varma vattenstrålarna samtidigt. Sex i duschen – nja..


Ha sex i bilen


Okej, jag är lite tudelad till att ha sex i bilen. På flera sätt kan det vara rätt sexigt att åka till olika ställen, parkera och strula tillsammans. På andra sätt kan bilen absolut vara ett av de mest överskattade ställena att ha sex på. Jag tror det hela beror helt på vad man kör för bil, för det enda och största problemet med bilsex är just utrymmet. Det är allt för ofta trångt och bökigt. När man väl har hittat en sexställning som fungerar okej får man hålla sig till den, att byta lite då och då är verkligen inte på fråga om man inte befinner sig i baksätet av en mini van. Jag är rätt så högljudd när jag har sex, så bilen måste vara väl förseglad för att inte förbipasserande ska märka vad som försiggår. Sex i bilen – kanske.

[irp]Smaken är som baken – olika. Kanske är dessa tre ställen de bästa att ha sex på enligt några läsare, andra kanske håller med mig. Har du inte testat att ha sex i en bil, på en strand eller i duschen tycker jag att du ska göra det för att bilda dig en egen uppfattning. Jag tycker dock inte du ska ha för höga förväntningar.