inte-attraherad-av-partner

Glöm sovrummet, här är 5 spännande platser att ha sex på!

Jag läste precis Arvids artikel om hur man har bra sex utomhus! Väldigt bra skrivet. Om du inte läst hans artikel kan jag varmt rekommendera den. Själv är jag inte så mycket för sex utomhus i skog och mark. Jag är mer av en urban girl. Jag älskar dock att förflytta sexet utanför sovrummet. Att ha sex i sovrummet i all ära, men det blir ofta roligare sex om jag har det någon annan stans. Nu när jag har några minuter över tänkte jag skriva en liten artikel för dig som undrar vilka ställen som är bra för sex. Det finns ju faktiskt bättre och sämre ställen att älska på. Så håll i hatten, nu kör vi!

Ha sex i bilen

Kroppsvärme kan få rutorna i bilen att ånga igen efter mer än 7 minuter, så innan ni släpper lös lustarna i baksätet skulle jag rekommendera att rulla ner rutorna, sticka ut ändan av en handduk genom den lilla springan och rulla upp rutorna igen så ni har fyra små gardiner för rutorna. Ett annat bra tips är att inte parkera bilen i solen under en varm sommardag. Det kommer vara hett nog när ni har sex, ni behöver inte ha solens hjälp! Ha sex i bilen under kvällen eller under hösten kanske?

Ha sex på stranden

Om ni bestämmer er för att ha sex på stranden finns det två saker att tänka på; sand och insyn. Av egen erfarenhet vet jag att sand tar sig in överallt, jag menar verkligen överallt! Gör detta problem mindre genom att alltid ha sex på en handduk eller filt när ni befinner er på stranden. Ta gärna skydd bakom ett par stora stenar eller bakom några sanddynor. Bär gärna kläder som ni snabbt kan dölja er med utifall någon skulle komma gående. Bikini och badbyxor är nog bäst tror jag!

Ha sex i en park

När det kommer till parker spelar storleken roll! Större parker är bättre eftersom det finns fler platser för er att älska på och framförallt fler platser där ni får vara ifred under älskandet. Förlita er inte enbart på att naturen ska skyla er, precis som med sex på stranden är det bra att ha med kläder och handdukar som ni kan dölja er med om det skulle komma någon gående. Jag kan rekommendera att ni skedar när ni har sex. Är ni ett heteropar som är ute är det bäst om tjejen bär en kjol eller klänning utan trosor under för att killen ska komma åt lättare. Killen bör inte heller ha några kallingar på sig, då blir det lättare att dra ner gylfen och ta sig ut genom glipan.

Att ha sex på ett flygplan

Förvänta dig inte att sex på ett flygplan kommer vara bekvämt eller enkelt, att ha sex under en flygresa är ett riktigt meritknull och inget annat. Det bästa sättet att lyckas med konstverket är att befinna er på en lång flygtur och vänta tills ljuset dämpas. När alla sover blir det lättare att slinka in på toaletten. Först den ena av er, sedan den andra. Sök er alltid till toaletten som är längst bak i planet. Ett guldtips är att ta med en spypåse! Då kan ni skylla på att en av er mådde dåligt ifall någon knackar på dörren och undrar vad som försiggår.

Ha sex i en pool

Kondomer funderar inte så bra under vatten, så det är värt att ha i tanken innan man har sex i en pool. I övrigt finns det inte så mycket att säga om den här spännande sexplatsen! Det är en häftig sensation att känna vattnet smeka kroppen samtidigt som man har sex. Det finns mängder med små vibratorer som är helt vattentäta. Jag skulle rekommendera alla tjejer att ha med en sådan om de planerar att ha sex i en pool. Eftersom allt blir lättare i vatten kan ni båda slappna av rätt så mycket, även om ni står upp.

Precis som Arvid skrev i sin artikel om att ha sex utomhus handlar allt om att ha kul och våga ta för sig av omgivningen. Utnyttja saker som finns och tänk inte så mycket på om saker går sönder, sådant kan ni oroa er för hemma i sovrummet istället!

Ut och lusta i naturen nu och glöm för allt i världen inte att följa Lustfyllt.se via Facebook eller Twitter! Har du fler tips på platser som lämpar sig för sex utomhus kan du lämna en kommentar nedan!
[irp]