inte-attraherad-av-partner

4 tips för bättre sex utomhus

Nu när sommaren sjunger på sista versen är det mycket man vill hinna med att göra för ”sista” gången innan höstrusket glider in över vårt avlånga land. Grilla en sista fläskfilé och ta ett sista dopp i sjön har jag satt prio på, men att hinna ha sex utomhus en gång till innan vädret blir för kallt står absolut högst upp på listan! Att ha sex utomhus är en underbar upplevelse och verkligen något som alla borde prova på minst en gång enligt mitt tycke. Det kan kännas väldigt otryggt och lite för vågat för många par kanske, därför tänkte jag i denna artikel ge just er 4 tips för bättre utomhussex!

Tips för att ha bra sex utomhus

  • Hitta ett bra ställe att älska på
  • Ta det stegvis i början
  • Var förberedd
  • Våga testa nya saker när du har chansen

Hitta ett bra ställe att älska på

Självklart finns det par som tänder mer på att ha det där spontana och impulsiva sexet utomhus. Den där typen av sex där man bara får feeling och tänker på konsekvenserna efteråt, eller inte alls. Jag gillar dock att njuta mer av sexet och låta det ta lite tid. Det ska även kännas bekvämt och skönt efteråt. Då behövs det dock lite mer planering! Det första är att hitta en bra plats att ha sex på. Fundera lite nästa gång ni är ute och tar en promenad tillsammans kanske? Hittar ni en bra plats så tänk på vart ni kan ligga/stå. Är det nära till hus eller andra ställen där människor ofta passerar? Kan man se er hålla på om man kommer gående från ett visst håll? Kan ni märka om någon kommer gående mot er så ni hinner avbryta innan personen upptäcker er? Kanske framstår jag som värsta kontrollfreaket nu, men för att jag ska kunna slappna av vill jag känna till platsen en aning. Som sagt, hur viktig planeringen är beror väl på om man föredrar spänning eller kvalité när man har sex.

Ta det stegvis i början

Om du aldrig har haft sex ute i det fira tidigare men lockas av tanken kan du få en känsla för hur det är genom att ha sex på en plats som inte är så exponerad. Jag har personligen haft sex på min balkong ett par gånger och det gav mig verkligen mersmak! Jag kan tänka mig att en altan eller bakgård kan ge en liknande känsla. Det är spännande, men om man vill avbryta är det lätt att göra det också. Man kan också förbereda lite mer genom att till exempel bära ut en tjock filt på balkongen där man kan ligga och mysa ett tag innan man tar det längre.

Var förberedd

Här är också en punkt som jag tycker är viktig eftersom jag gillar att ha lite koll på saker. Återigen inget du behöver bry dig om, om du är ute efter det där spontana och impulsiva upplevelsen med allt gott och mindre gott det för med sig! Det är inte alltid jag kommer när jag har sex ute. Orgasm behöver verkligen inte vara målet med sex och speciellt när man gör det utomhus finns det andra saker än orgasm som gör sexet speciellt och härligt. Men! Om man känner på sig att det vankas en orgasm som kille kan det vara bra att veta hur man städar upp efter sig. En kondom är lätt den bästa lösningen, bara att dra av, rulla ihop och slänga i närmaste papperskorg när allt är klart. Vill du verkligen köra på naturligt och komma inuti din partner kan utomhusknullet bli smidigare om du har med servetter eller papper av något slag. En eller två stora handdukar är bra att ha med sig också, en att ligga på och en att snabbt skyla sig med om någon förbipasserande skulle se er. Just att ha något att ligga på är extra viktigt tycker jag. Marken är sällan inbjudande! Grus, sand, pinnar och kottar är inte skönt att ha på sig överallt efteråt.

Våga testa nya saker när du har chansen

Den sista punkten för att få en skönare sexupplevelse utomhus är att våga prova nya saker! Detta kanske är en punkt som gör sig bäst när man testat på utomhussex ett par gånger och känner sig mer bekväm med omgivningen. Olikt sex i hemmamiljö finns det inget du behöver vara rädd om ute i naturen (förutom miljön, skräpa inte ner!).  Det finns inget som kan gå sönder ute i naturen och om ni mot förmodan skulle ha sönder något gör det inget! Våga därför använda er av omgivningen för att hitta nya ställningar och speciella vinklar där ni ser och känner varandra mer än vanligt. Sätt upp ena foten på en sten eller stubbe. Lyft upp dig eller din partner genom att greppa ett hårt tag om en trädgren. Om ni har lugnt sex så ta er tid att lyssna på alla ljud omkring er och känn hur vinden smeker er nakna hud. Att känna hur grässtrån och annat smeker ens kropp samtidigt som man har sex är en höjdare![irp]Ut och njut i naturen nu och glöm för allt i världen inte att följa Lustfyllt via Facebook eller Twitter!