inte-attraherad-av-partner

Berätta om gången du hade sex på ett udda ställe

Under en nattågsresa genom Vietnam hade jag och min resekamrat sex i en kupé med två våningssängar – tre sängar på varje sida av rummet. Om du inte åkt nattåg i Vietnam någon gång kan jag berätta att det enda som är trängre än kupéerna är sängarna själva. 80 centimeter breda är de knappast utformade för att man ska ligga två i samma säng. Varken jag eller min resekamrat fick orgasm, men det var ett av de mest lustfyllda och underbara sexminnen jag har. Otroligt mysigt och spännande. Jag tror säkert att hela kupén visste exakt vad vi höll på med i sängen längst upp.

Det var mitt svar på vår månadsfråga som vi ställde till er läsare; berätta om gången du hade sex på ett udda ställe, vart och hur gick det till? Ni har haft Augusti på er att svara, såhär blev resultatet.


Berätta om gången du hade sex på ett udda ställe. Vart och hur gick det till?


Whynot: Det var med min nuvarande pojkvän, vi skulle bila ner till Holland och körde hela natten. På morgonkvisten sov jag i framsätet medan han körde, i Tyskland svängde han in på en rastplats och väckte mig. Sömndrucken o lagom förvirrad gick vi ur bilen och hade sex mot en parkbänk, det började precis bli ljust ute så det kändes väldigt spännande och lagom förbjudet. Det stod lastbilar runt omkring med (förhoppningsvis) sovande chaufförer. En morgonsnabbis som gav härligt mycket energi för resten av resan.

Duvetvem98: Jag och min nuvarande skull3 ha sex på mitt studentboende. Men .. Vi tänkte ha det ute på balkongen klovkan var ungefär 5 på morgonen så ingen var vaken. Han gick ut naken och jag med mitt täcke. Jag ställde mig på ett bord och han skulle precis stoppa in den så hör vi ett skratt ifrån grannen som ser oss och pekar för fullt med en öl i handen .. Han kom precis hem från krogen. Så vänder sig min kill3 om med stånd och vinkar! Så himla pinsamt och man får höra detta än ..

Baarbie: Hejsan lustfyllt! Jag har haft sex på många udda ställen! Men jag har fångat många oskulder, bland annat en i skolans musiksal, en på byns kyrkogård och en på stans ungdomsgård! Jag har även haft sex på flygplan, i en hundkoja, på olika kinkyklubbar! Men det mest annorlunda tror jag va i Thailand, när jag följde med en tysk turist till hans hotell och vi hade sex på balkongen medans min lillebror hade sex med en prostituerad i sängen innanför som jag dessutom fick betala för efteråt!

Ha en skön helg! / Barbie

c: Jag & killen var ute och geocacha och blev självklart lite sugna mot kvällskvisten, det bästa stället vi hittade var under ett vattentorn, på en kulle. Opraktiskt, men skönt.

Stargazie: Jag hade träffat en kadett tidigare under sommaren. Han ringde en sen kväll när jag var ute med en väninna. Han sa att han jobbade men ville hämta upp mig och jag sa ja. Jag blev hämtad utanför klubben där vi var men han bad mig sätta mig i baksätet. Vid kontrollposten till försvarets område sa han åt mig att gömma mig på golvet och under en filt. Jag blev så exalterad. Vi smög sedan in i den båt som han hade till uppgift att vakta. Där hade vi SEX med stora bokstäver.

Trafikfaran: Smekte varandra medans jag körde bil på en landsväg. Vi blev så upphetsande att vi stannade av på en parkerings ficka och fällde bak framsätet. Så vi hade sex på parkeringen längs efter en stor väg , konstigaste stället jag haft sex på efter stranden

katten: jag hade sex med en reseledare i poolen på ett uteställe i bulgarien. Vakter kom och slängde ut oss men jag var full och glad ändå.. (idag skäms jag ihjäl)

Ivar: Första gången var med min pojkvän endast ca två veckor efter jag hade haft sex för första gången. Vi hade gjort en lista med udda ställen som vi ville ha sex på och en av de var i provrummet på en affär. Så när vi hade varit på stan en gång så kände vi för att vara lite spontana och gick in på Kappahl och hade sex i en halvtimme.. det var stelt att gå ut sen men jag tror inte det hördes… haha

Mille93: Jag och min pojkvän var på fest hos en kompis, jag skulle gå på toa och min pojkvän följde med in. Väl där inne va vi båda lite lulliga och blev sugna så jag ställde mig doggy på kompisens marmorbadkar, Sedan råkade pojkvännen spruta på marmorgolvet, vi såg dock inte vart så kunde inge torka upp det. Kändes lite pinsamt dagen efter när vi träffa kompisen igen ?

Mini:Va ute och gick en runda med en killkompis. Hade inget intresse alls av honom men han såg bra ut. Gick mest o prata om skolan och intressen o familj.. Kom till en golfbana och rätt vad det va så tog han mig på rumpan och sen hade vi lite roligt. Efteråt så låg vi kvar och bara skrattade åt det hela. Hörde en bil o gick därifrån sedan. Detta va på vårterminen och efter skolan sluta sågs vi aldrig igen.

Lelle: Jag och mitt ex satt på tåget och blev ja.. lite småsugna helt enkelt haha! Ingen satt vid oss och värden hade redan gått förbi, så jag sa okej. Jag red honom först framifrån men sedan även bakifrån. Vi var så inne i det och även fast jag verkligen försökte att hålla koll och inte blunda och inte låta så kom det en unga och ropade: MAMMA KOLLA DEM GÖR DET!! Så mamma pappa syster bror kommer och där sitter vi. Vi kastade oss upp och ut ur tåget

Issa: Jag åkte med min partner ute på Ekerö och bara gled runt med bilen. Det va fint väder så vi stannade vid en sjö, vi båda va kåta sen innan så vi började hålla på vid stranden. Men det varande inte länge utan det kom folk som skulle fiska.. fan tänkte vi och åkte vidare. Tillslut stannade vi mitt på en väg mitt ute i ingenstans på landet typ och kollade på varandra och båda vara nickade. Jag började suga av honom och tillslut började vi älska mitt på vägen. Detta va riktigt spännande och närsomhelst skulle någon kunna komma men vi hade tur. Det är nog det knäppaste stället jag gjort det på om man inte bortser från sexklubbar, mitt på dansgolv, eller kanske i en taxi ?

HcNation: Vi gick på en internatskola i södra Sverige. Som alla vet innebär det en hel del festande under veckorna. Detta var 2008 mitt i festens höjdpunkt så fick jag ett meddelande från min dåvarande kk ”behöver dig nu, vi ses på baksidan” fick ursäkta mig från mina vänner och gick de 3 trapporna ner från lägenheten runt huset och där i mörkret stod han Mr V. ”Skynda dig jag är så vansinnigt kåt” sa han medans han tog min hand och förde mig runt lägenhetshuset. Vi började grovhångla och händerna var överallt när vi hör röster som närmar sig oss. I panik och kåthetens hetta så kryper vi in under en av balkongerna och fortsätter. Eftersom musiken dånade från lägenheten ovanför var de ingen som hörde våra stön och nästan skrik när orgasmen kom över oss. Vad vi inte vet var att rösterna vi hört hade ställt sig och kissat precis intill oss men de hörde vi senare. ” jisses vad grannarna under gick loss i sänghalmen”

am: Jag och min pojkvän har rest en del och alltid skämtat om att ta vara på långa flygtiderna och gå med i 10.000 meters klubben och äntligen ha sex på ett flygplan! Men jag har backat ur varje gång för jag är alldeles för feg och tänkte bara på om någon skulle märka någonting… När vi sen åkte vår längsta resa som bestod på 20h så satt vi själva i våra special säten för endast 2 personer och blev trötta och fnissiga så vi började ta smått på varandra och retas.. när jag sedan skulle resa mig för att gå på toa (då hade dem även släkt ner planet då de va ”natt”) så följde min pojkvän efter mig och snabbt puttade in mig på toaletten där vi trängdes, skrattade, kysstes och det ledde till sex! Det är den konstigaste och roligaste platsen vi någonsin haft sex på och jag tycker att alla ska testa för att gå med i klubben haha! Det ger roliga minnen och vi blev faktiskt inte påkomna vad jag vet iallafall! Kraaaam

Adam: Det mest udda stället jag nuppat på är nog inne på Pekings Nationalstadion. Jag och min flickvän var på resa i Kina och stannade till där en kväll. Extra ”risky” när man tänker på att porr är olagligt i Kina och sex på offentliga platser kan ge långa fängelsestraff.

Utforskaren: Var på en hemmafest i helgen med min kille. Efter ett antal timmars festande visste jag inte vart jag skulle ta vägen så kåt jag var, så jag tog min pojkvän i handen och drog in han i en garderob där vi började strula. Min kille bad mig gå ner på honom, vilket jag gjorde. Kan även tillägga att garderobsdörren öppnades av dem andra som befann sig på festen varje minut. Jag ville såklart också få ut något av akten så jag fick nog och tog han i handen ännu en gång för att gå ut till en skola som låg granne med huset där festen var. Det hela slutade med att vi stod mitt uppe på en kulle och knullade i en rutschkana så att våra stön ekade över hela området. Men det tog inte slut där, efteråt slickade han mig även i rutschkanan tills jag kom. Kan inte annat än skratta åt denna händelsen idag.

Stort grattis till HcNation som skrev det mest lustfyllda svaret den här månaden. Om jag ska vara ärlig var det inget lätt jobb att kora en vinnare denna månaden. Alla era svar var fantastiska. Därför kände vi oss tvungna att dela ut ett par tröstpris också. Dessa gick till Duvetvem98, Issa och am. Stort tack till alla er som skickade in svar. Om du inte gick vinnande ur denna månadstävligen har du en ny chans redan nu. Navigera dig till vår startsida för att delta i vår nya månadsfråga!

Om du har haft sex på ett udda ställe vill vi väldigt gärna höra om hur det gick till! Lämna en kommentar nedan. Komihåg, det är alltid 100% anonymt att bidra med svar.