inte-attraherad-av-partner

6 starka tecken på att din flickvän är otrogen

Att inte lita på varandra gör det svårt att ha ett givande och kärleksfullt förhållande, men man får inte vara för naiv heller. Om du märker att förhållandet med din flickvän har förändrats den senaste tiden och att något som du inte kan sätta fingret på känns fel är det viktigt att ta vara på de känslorna för att minimera smärtan, utifall det skulle handla om otrohet. Men! att anklaga din andra hälft för att vara otrogen är ju ingen höjdare eftersom mycket i förhållandet kan gå sönder om anklagelserna visar sig vara helt ogrundade. Det finns dock vissa tecken som du kan kolla efter för att komma så nära sanningen som möjligt innan du ställer henne mot väggen. Jag har själv varit offer för en otrohetsaffär och det jag önskar allra mest såhär i efterhand, förutom att det inte hade hänt över huvud taget, är att jag vetat om hennes affär tidigare! Jag vill inte att du ska hamna i samma sits som jag, därför kommer här 6 tecken som du ska hålla utkik efter som du misstänker att din flickvän är otrogen.


Är min flickvän otrogen?


Plötslig utseendefixering kan vara tecken på otrohet

Om innehållet i din flickväns garderob med festkläder har tripplats under de senaste två månaderna kan det innebära att hon gör sig fin för någon annan än dig, speciellt om du sällan ser henne i festkläder. Har hon börjat sminka sig fin och fixa håret vackert i en timme när hon säger att hon ska åka och handla eller ta en snabb kopp kaffe med en vän är det dags att bli en aning misstänksam. Här vill jag vara tydlig med att det kan vara så att din flickvän bestämt sig för att helt plötsligt komma i form och klä sig snyggare för att det får henne att må bra, men om den här punkten och flera andra stämmer in på din flickväns beteende kan det vara tecken på otrohet.

Avståndstagande kan vara tecken på hon är otrogen

Kanske har hon tidigare älskat att hälsa på din mamma för en kopp kaffe och lite prat, men tackat nej till just det de senaste gångerna utan någon egentlig anledning? Kanske brukade din flickvän se fram emot fester och middagar med era gemensamma vänner, men totalt tappat suget efter det den senaste tiden? Om din flickvän är otrogen kommer synen av din familj och vänner påminna henne om hennes otrohet och ge henne dåligt samvete. Därför kommer hon naturligt vis undvika människor som står dig nära. Om din flickvän helt plötsligt börjar spendera mindre tid med dig och era gemensamma vänner och familjer kan det vara ett tecken på att hon är otrogen, men det kan också vara ett tecken på att hon funderar på att göra slut utan att ha varit otrogen.

Min flickvän vill inte ha sex med mig längre. Är hon otrogen?

När män är otrogna brukar det resultera i att de har mer sex med sin kärlekspartner, men tjejer handlar inte på samma sätt när de är otrogna. Om hon har börjat ha sex med någon annan kanske hon har dåligt samvete och det leder till att hon inte känner för att ha sex med dig längre. Det kan också vara så att hon blir sexuellt tillfredsställd av någon annan och helt enkelt inte behöver ha sex med dig längre. Om hon är otrogen kan det också leda till att hon inte är lika öppen med nakenhet som hon var tidigare. Hon vill kanske inte att du ser henne klä av sig längre, eller så vill hon inte sova naken med dig längre. Självklart kan bristande sexlust vara ett resultat av 1000 olika saker. Återigen, om denna punkt stämmer i kombination med andra punkter på den här listan blir dina misstankar om otrohet mer och mer berättigade.

Varför bryr hon sig inte? Har hon hittat någon annan?

Vad är värre än en flickvän som tjatar på dig om allt? Jo, en flickvän som inte bryr sig om dig alls. Om du kommer på dig själv med att sakna hennes tjat om att du aldrig diskar eller hennes ständiga frågor om hur det går på jobbet / i skolan är det dags att ställa henne ett par frågor om hennes känslor för dig. En person som inte bryr sig kan man inte ha en kärleksrelation med – så enkelt är det.

Varför är hon så hemlighetsfull?

Om du tidigare fått lov att använda hennes dator eller bläddra bland bilderna i hennes mobiltelefon, men detta blivit belagt med förbud den senaste tiden utan synbar anledning, kan det innebära att hon har något att dölja. Något innehåll på sin dator eller telefon som hon inte vill att du ska se, kanske bevis på hennes otrohet. Om din flickvän helt plötsligt börjar bygga ett eget privatliv som hon döljer för dig, trots att era privatliv har varit nära sammanflätade tidigare, finns det skäl till misstanke om otrohet i min mening. Kanske blir hon till och med arg när du frågar om vem hon messar med?

Har din flickvän en ny killkompis eller kollega?

Har din flickvän fått en ny arbetskollega eller killkompis som dyker upp i samtal lite då och då? Då kanske det vara killen som din flickvän är otrogen med. Försök ställa lite frågor om vad hon känner för honom. Får du neutrala svar eller rodnar hon och byter samtalsämne? Det senare skulle jag ta som en varningssignal och ett klart tecken på att hon är eller har tankar om att vara otrogen mot dig.

Så! Nu har du fått mina 6 tydligaste tecken på att din flickvän är otrogen mot dig. Självklart är det viktigaste att prata med henne om du misstänker otrohet, men som jag skrev i början kan det vara ”skönt” att ha lite mer kött på benen innan man kommer med anklagelser. Dessa tecken är heller inte en exakt vetenskap. Om din flickvän förändras och börjar göra saker som hon tidigare inte gjort kan det bero på att något hänt i hennes liv, något som inte har med dig att göra.

Nu kanske du tänker något i stil med Meh, killar kan väl också vara otrogna? Hur vet man om ens pojkvän är otrogen då? Det är helt sant, killar är också otrogna mot sina flickvänner ibland. Därför har Victoria lovat mig att hon ska skriva en liknande lista med tecken på att din pojkvän är otrogen mot dig.
[irp]