inte-attraherad-av-partner

6 tydliga tecken på att din pojkvän bedrar dig

För ett tag sedan skrev Arvid en artikel om vilka tecken som kan avslöja en otrogen flickvän. Nu är det min tur, för visst kan pojkvänner vara otrogna också! Som tur är har jag själv aldrig fallit offer för en otrogen pojkvän, där emot kan jag erkänna att jag själv varit otrogen mot en kärlekspartner som jag hade för ett par år sedan. När jag tänker tillbaka på det har jag inte så mycket skuldkänslor för mitt beteende som jag kanske borde ha. Självklart blev han helt förkrossad när jag tillslut berättade för honom hur det låg till, men vårat förhållande var inte som det skulle. Det borde tagit slut tidigare, men jag var för feg för att göra slut. Jag tror att jag lämnat honom och gått vidare mentalt innan det faktiskt tog slut mellan oss i verkligheten.


Hur vet jag om han är otrogen?


Nu är det dock inte mig det ska handla om. Detta är en artikel för dig som har en pojkvän som har börjat bete sig konstigt, för dig som får en känsla av ett växande gap i förhållandet. En artikel för dig som misstänker att din pojkvän kanske är otrogen! Många av tipsen som Arvid skrev om i sin artikel om att upptäcka en otrogen flickvän går att applicera på otrogna pojkvänner också, för det handlar väldigt mycket om att upptäcka förändringar i sin partners beteende. Förändringar som känns främmande och omotiverade för dig. Jag ska dock försöka beskriva nya tips som Arvid inte nämnde.

En otrogen pojkvän kan städa ovanligt ofta

Om din pojkvän börjar spendera mer och mer tid på att hålla rent i sin bil och dammsuga hemmet utan något större anledning skulle jag misstänksam. Vi tjejer har mycket tingeltangel omkring och på oss som kan trilla av. Jag vet själv hur jag då och då kan sakna ett örhänge utan att ens veta vart det försvann och hårnålar tappar jag precis som en katt fäller hår. Långa hårstrån fäller jag också för den delen. Om din pojkvän är otrogen med en annan tjej kommer han vara noga med att städa och plocka undan efter älskarinnan så att du inte hittar några främmande örhängen eller långa blonda hårstrån i sängen när du själv är korthårig brunett. Han vill ju inte bli påkommen.

Är din pojkvän hemlighetsfull kanske han är otrogen

Om ni bor ihop är det lätt att märka en förändring i hans telefon- och datorvanor. Sitter han och messar med någon okänd person de kvällar ni brukar se på paradise hotel? Sitter han uppe och skriver vid datorn långt efter att du gått och lagt dig? Om svaret är ja skulle jag bli bra misstänksam, speciellt om han vägrar svara på vad han gör vid datorn eller vem han messar med hela tiden. Jag hade nog också lagt märke till hans ansiktsuttryck när han sitter och messar med sin hemliga vän. Har han ett uttråkat ansiktsuttryck eller ser han ut som en nykär liten skolpojke?

En otrogen pojkvän vill ofta ha mer sex

Ett intressant faktum som vår sexpert berättade för mig är att otrogna pojkvänner blir mer benägna att ha sex med sina flickvänner – till skillnad mot otrogna flickvänner som ofta har mindre sex med sina pojkvänner. Känn därför efter om ni har mer sex nu än vad ni hade tidigare. Självklart finns det skäl till att bli misstänksam om hans sexlust stendör helt utan anledning också.

Om din pojkvän plötsligt är mer kärleksfull kan det vara tecken på otrohet

På samma sätt som otrogna pojkvänner bli mer benägna att ha sex med sina flickvänner kan de också bli mer kärleksfulla helt utan synbar anledning. Om han aldrig köpt dig rosor eller lagat dig middag tidigare känns det som ett tydligt tecken på otrohet om han helt plötsligt gör de sakerna mitt i veckan utan anledning. Han vill helt enkelt bli av med sitt dåliga samvete genom att behandla dig bra och respektfullt, något han inte gjort när han varit otrogen. Återigen kan raka motsatsen också antyda om otrohet, det vill säga om din pojkvän tidigare varit den mest romantiska killen på jorden och helt plötsligt slutat vara det.

Lukt och utseende kan vara tecken på otrohet

Detta tecken på otrohet är så tydligt att det inte borde stå med på denna listan, men jag skriver det i alla fall. Vi tjejer har inte bara smycken och hårnålar som kan tappas, utan också smink och parfym som sprider sig. Håll därför utkik efter den där klassiska läppstiftsfläcken på hans vita krage eller doften av en främmande parfym. Är det där spåret av ett sugmärke på hans hals? Bara för att din pojkvän är mån om att inte bli avslöjad betyder det inte att hans älskarinna är lika försiktig.

Vill din pojkvän inte visa kärlek öppet kan det handla om otrohet

Detta är en punkt som jag kan relatera till från den tid jag var otrogen, att jag visade min pojkvän kärlek hemma när det bara var vi två, men att jag slutade visa honom kärlek så fort vi kom ut bland folk. Anledningen till det var att jag inte ville att min älskare skulle råka se mig och min pojkvän stå och kyssas på stan. Lägg därför märke till om din pojkvän gör samma sak. Vill han inte hålla handen bland folk längre? Vill han inte kyssa dig när det finns folkmassor omkring er? Då är det nog dags att ta en litet snack.

[irp]Dela gärna artikeln nedan och följ Lustfyllt via Facebook eller Twitter!