inte-attraherad-av-partner

3 sköna sexleksaker du inte känner till

Sexleksaker – fantastiska för att krydda sexlivet du har med dig själv och med din partner. Aldrig har det funnits så många möjligheter till njutning som det gör idag. Vibratorer, butt plugs, fleshlights och dildos kommer i allt fler färger och former och sexbutiker ploppar upp på nätet likt klöver på en sommaräng. Samtidigt som priset sakta sjunker på sexleksaker stiger vårt intresse för dem. Enligt RFSU äger hälften av alla svenskar i åldern 20-45 minst en sexleksak. Allt detta är såklart fantastiskt, men det är också viktigt att inte följa med strömmen och köpa exakt samma sexleksaker som alla andra. Att våga utforska djungeln av leksaker på egen hand tills du finner de som passar dig bäst är både spännande och nödvändigt om du vill njuta så mycket som möjligt. Därför ska jag nu tipsa dig om tre fenomenala sexleksaker som har hamnat i skymundan!

Sexmöbler

Sexmöbler är det bästa sexredskapet för dig som vill komma åt helt nya vinklar i ditt sexliv! Självklart behöver du inte kasta ut din nya skinnsoffa för att få plats med detta sextillbehör, vanligast och billigast är den såkallade sexrampen eller sexkilen som är en enkel trekantig puff. Precis som med bondagetejpen är det bara fantasin som sätter gränserna med sexmöbler. Vänd och vrid på din partner så lovar jag att ni hittar mängder med nya vinklar som ger njutning på ett nytt och spännande vis. Om ni investerar i en sexramp rekommenderar jag en ställning som du inte kan se på bilderna här. Den är väldigt enkel och går ut på att du som tjej ligger på rygg med huvudet nedåt och svanken ända upp på kuddens kant. I denna ställningen blir det mycket mer bekvämt för din kille att slicka dig vilket innebär att kan han hålla på längre. Om han tar dig framifrån när du ligger på det här viset kommer han åt din g-punkt extremt lätt vilket kan leda till både kraftiga och våta orgasmer om magin finns där. Här kommer den sista bonusen dig som ligger med rumpan i vädret på kudden; blodet rusar ner till huvudet efter ett tag vilket kan göra dig aningen yr och förvandla din orgasm till något helt extremt som du inte trodde vara möjligt tidigare. Ge det ett försök, ni kommer inte ångra er!

Sexiga peruker

Helt plötsligt har din sköna blondin förvandlats till en het brunett! Peruker kanske låter lite töntigt, men faktum är att det finns inget bättre sexredskap för att skapa en drastisk förändring i sexlivet. En bra peruk ger illusionen om att din partner är någon annan för en kväll, vilket kan vara en välbehövlig illusion om ni varit tillsammans länge – inget fel med det! Peruker går dessutom bra ihop med rollspel. Om du är parten som bär peruken kan det vara en kul idé att bära den som en överraskning. Lås in dig i sovrummet, tänd några ljus och ta på dig peruken så den sitter snyggt och stadigt. Stadigt är extra viktigt, för jag kan lova att det kommer gå hett till när du äntligen öppnar dörren och din partner får syn på dig. Här är det upp till dig hur långt du vill gå med rollspelet. Kanske vill du byta namn för en kväll? Kanske vill du spela en dominant roll nu när du känner dig som någon annan? Våga testa och välj en peruk som är så olik din valiga hårfärg som möjligt. Jag skulle rekommendera dig att undvika pastellfärgerna eftersom det kan ge en liten komisk effekt, men om det är vad du är ute efter så kör på!

Bondagetejp

Bondagetejp är ett sexredskap som borde vara populärare än vad det är. Möjligheterna är ändlösa och det är billigare än de flesta andra sexredskap. Du kan använda det för att enkelt och smärtfritt binda upp din partner eller så kan du använda det på dig själv som en sexigt sätt att dölja dina privata delar. Till skillnad från vanlig silvertejp har bondagetejp inget klister, den fäster vid sig själv på ett sätt som gör den enkelt att vira upp så länge man hittar ändan, men sitter tillräckligt hårt för att göra din partner sexigt försvarslös. Bondagetejp finns i alla möjliga färger och passar perfekt till par som är lite nyfikna på bondage, dvs. att binda upp varandra på olika vis under sex. Kedjor och handbojor i all ära, men bondagetejp ger mycket större frihet och kräver inte lika mycket planering.

Det finns fler sexleksaker som hamnar i skuggan av alla dildos och massagestavar, kanske kommer jag tipsa om några fler om du klickar på den stora blå gilla-knappen nedan!