inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Tenga Flip Hole Black

Flip Hole är en manlig onaniprodukt från den Japanska sexleksakstillverkaren Tenga. Den kommer i fyra varianter – white, silver, red och black. Det som skiljer varianterna åt är den interna silikonstrukturen som levererar olika grader av stimulans beroende på vilken variant av Flip Hole man väljer. Tenga Flip Hole Black är den tightaste av de olika varianterna och ska – enligt tillverkaren – leverera den mest realistiska och intensiva sexkänslan av alla onaniprodukter för män på marknaden idag. På den amerikanska sexleksaksmarknaden har Tegna Flip Hole kammat hem en rad priser som den bästa onaniprodukten för män. Insidan och en del av utsidan av Tenga Flip Hole är tillverkad i medicinskt silikon, resterande del av det yttre höljet är tillverkad i svart hårdplast. Tillverkaren Tenga säger själva att produkten är återanvändningsbar, men bara upp till 50 gånger. Om Tenga Flip Hole Black lever upp till ryktet den förtjänat genom sina många priser har vi tagit reda på!


Tenga Flip Hole Black


Efter ett bra tag som skribent – och där med även testare och recenserare av produkter – på Lustfyllt har jag kommit att se mig själv som lite av en expert på onaniprodukter för män (om detta är något smickrande eller udda låter jag dig som läsare avgöra). Jag har testat och recenserat produkter från Fleshlight och senast Tenga Egg som blev en stor snackis på kontoret. Med min tidigare erfarenhet i bakfickan föll det sig naturligt att jag var den av oss skribenter som anmälde mig som frivillig till att testa och recensera en av de mest omtalade och beryktade onaniprodukterna för män på marknaden idag – Tenga Flip Hole Black.

kop-en-tenga-flip-holeJag har som sagt en tidigare erfarenhet av Tengas produkter, så jag blev inte särskilt överraskad när öppnade upp den bruna fraktlådan från sexbutiken Sinful och lyfte ur den anonyma – men ändå eleganta – förpackningen som Tenga Flip Hole Black kommer i. Sexleksaken kommer i något som liknar ett display case eller uppvisningsförpackning som man ser att butiker använder när de verkligen vill framhäva en viss produkt. Förpackningen är en stor genomskinlig cylinder med produktnamnet väl synligt i nederkanten. På ”baksidan” återfinns en liten japansk beskrivning om hur man öppnar förpackningen (?). Förpackningen fyller sin funktion som transportmedel men åkte snabbt i soporna efter att jag lyft ut sexleksaken och de tre små provrörsliknande förpackningarna med glidmedel man får med Tenga Flip Hole Black.

Som jag beskriv i min recension av Tenga Egg är Tenga en japansk sexleksakstillverkare vars produkter får sin mycket anonyma och diskreta karaktär av de lagar och regler som omger sexleksaker i Japan. Det är olagligt att sälja sexleksaker som ser ut som könsorgan i Japan, inga realistiska lösfittor eller veniga dildos får förekomma på den Japanska marknaden! Tenga Flip Hole Black är alltså en väldigt diskret sexleksak som absolut inte ser ut som en onaniprodukt, snarare som någon form av högtalare eller kanske en futuristisk matlåda? Som namnet hintar om är denna modellen av Flip Hole svart. Den har tre icke-mekaniska knappar på sidorna, genom att pressa på dessa ska man tydligen kunna kontrollera mängden luft inuit sexleksaken. Man ska också kunna öka stimulansen genom att pressa in knapparna.

Köpa en Tenga Flip Hole Black

Tenga Flip Hole Black har en konstruktion som skiljer sig en hel del ifrån andra onaniprodukter, den går nämligen att öppna upp och vika isär. Detta ska underlätta rengöringen, men också underlätta själva appliceringen av glidmedel som man behöver för att få en skön upplevelse. Det finns inget lås eller hasp som håller ihop Tenga Flip Hole Black, istället hålls konstruktionen samman av ett svart fodral som löper längs långsidorna av sexleksaken. När man packar upp Tenga Flip Hole Black sitter fodralet som skydd över öppningen, när man applicerat glidmedlet och ska till att använda leksaken sätter man på fodralet åt andra hållet vilket håller ihop leksaken under användningen – det är inte så komplicerat som det låter. Om du vill se hur jag menar kan du klicka på den stora playknappen längst upp och se en demovideo av hur jag menar.
[irp]Det första som slår mig när jag handskas med Tenga Flip Hole Black är att konstruktionen är väldigt ranglig. Det finns inte mycket som talar för hög kvalitet alls. Samtidigt får man komma ihåg att Tenga Flip Hole Black inte är en produkt som är gjord att vara i flera år. Tenga rekommenderar själva att man bör byta ut sin Tenga Flip Hole efter ungefär 50 omgångar, vilket känns rimligt då den förmodligen inte håller längre än så om man använder den flitigt. Jag kan inte låta bli att förtrollas av den interna silikonstrukturen som blir fullt synlig när man viker isär Tenga Flip Hole. Silikonet är extremt mjukt, nästan som ätbar gelé! Klara genomskinliga kanter och knottriga bollar av olika slag fyller insidan av sexleksaken – väldigt inbjudande! Efter att ha sett insidorna på både Fleshlights och Tenga Eggs kan jag lätt konstatera att detta är den mest komplexa silikonstrukturen jag någonsin sett på insidan av en manlig onaniprodukt!

glidmedel tengaDet är värt att nämna de tre olika ”provrören” med vattenbaserat glidmedel man får med sin Tenga Flip Hole Black, för jag har aldrig testat glidmedel som beter sig som Tengas egna. De tre varianterna har namnen Wild, Real och Mild vilket ska vara korta beskrivningar av den sensation som varje glidmedel ger – inte jättebeskrivande kanske. Det jag upplevde när jag provade alla tre var att Real är det mest trögflytande och snabbt förlorar sin glidförmåga. Mild var inte ljusår ifrån Real, snabbt försvann glidförmågan och det krävdes en hel del för att hålla friktionen på en bekväm nivå. Wild var min absoluta favorit! Mer lättflytande än de andra två sorterna och bättre glidförmåga. Dessutom har Wild en hint av mentol i sig, vilket gör kuken något känsligare och mer mottaglig för stimulans. Alla gillar säkert olika – jag gillade Wild bäst.

Så hur gick själva användandet till? Jag ska blygsamt medge att jag inte förväntade mig något speciellt från Tenga Flip Hole Black. Jag har som sagt testat en hel del onaniprodukter tidigare och hittills har de alla varit rätt likvärdiga. Jag hade inga direkta förväntningar eller förhoppningar när jag applicerade glidmedlet och fipplade på det rangliga fodralet. Det tog mig ett par försök för att få fodralets skenor att passa i de skenor som löper längs sidan på Flip Hole, inte jättekul. När jag förde in mig själv i Tenga Flip Hole Black insåg jag dock att denna sexleksak faktiskt inte är som alla andra. Känslan var mycket mer intensiv och påtaglig än hos någon annan lösvagina jag tidigare testat. Varde drag upp och ner skickar sköna rysningar längs hela kukens längd – galet bra! Knapparna på sidorna är lätta att komma åt och förändrar faktiskt den stimulans man får en hel del. Jag tror verkligen att man måste hitta sin egen metod att använda Tenga Flip Hole Black på, framförallt när det kommer till knapparna på sidan. Personligen kände jag att det blev för intensivt när jag höll inne den översta knappen som ökar stimulansen mot ollonet. Den nedre knappen gjorde inte så mycket för mig. Att pressa in knappen i mitten från båda sidor var dock en höjdare! Med knappen i mitten intryckt fördelas trycket över hela kukens längd, vilket var mycket skönare än att rikta all stimulans mot ett specifikt område.  Jag ville nästan inte nå orgasm på grund av att den redan kändes så skön att använda.

Använda en Tenga Flip Hole Black

Orgasmen kom dock, även om jag försökte att hålla ut så länge som möjligt. Under orgasmen märker man verkligen att Tenga Flip Hole Black är utformad för att vara så tight som möjligt. Jag är normalt utrustad mellan benen, men jag kunde knappt röra den upp och ner när jag kom eftersom känslan blev alltför intensiv. Även om jag ville fortsätta att föra sexleksaken upp och ner under själva orgasmen gick det lixom inte, kroppen förbjöd mig för att känslan blev smärtsamt intensiv. Tenga Flip Hole Black gav mig riktigt bra orgasmer oavsett, mycket bättre än de jag får på ”egen hand” och några nivåer bättre än de orgasmer jag upplevt med andra onaniprodukter såhär långt.
Rengöringen kan både anses som lätt och krånglig, beroende på vad man jämför med. Tenga Egg är helt klart lättare eftersom man bara kastar den i soporna när man är klar. Tenga Flip Hole Black måste man som sagt vika isär och skölja ur grundligt för att få helt ren. Eftersom det finns så många väck och skrymslen på insidan finns det en hel del yta att rengöra. Det vattenbaserade glidmedlet försvinner dock lätt under ljummet vatten och det hela tar inte mer än någon minut. Tenga Flip Hole Black är definitivt lättare att rengöra än en Fleshlight.

När man rengjort sin Tenga Flip Hole Black använder man fodralet som en liten ställning varpå man sätter sin Tenga Flip Hole Black halvt utvikt för att torka i luften.

Tenga Flip Hole Black
Tenga Flip Hole Black
Är definitivt den produkt du ska välja om du är intresserad av en lösvagina! Den ger dig absolut mest stimulans för pengarna och även om den känns lite ranglig i konstruktionen gör den exakt vad den ska och lite till.
Utformning
45
Känsla
95
Material
85
Användning
70
Rengöring
76
Passar dig som
Vill ha mycket stimulans
Vill ha en diskret sexkelsak
Inte tycker om penisvibratorer
Passar inte dig som
Är väldigt känslig
Ogillar glidmedel
74
Lustfyllt
Vill du köpa Tenga Flip Hole Black till ett bra pris?