inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Mshop Virgo

VIRGO är det sjätte tecknet i zodiaken. Jungfrur är födda till att hjälpa andra. De är satta till världen för att tjäna, och de gör det med glädje. De besitter ett unikt sinne för detaljer, som endast överträffas av deras pliktkänsla. Jungfrur sätter sig själva sist i sin strävan att vara andra till lags.

Mshop – tidigare Martinshop – är idag Sveriges största butikskedja för sexleksaker. Via sin webbutik som existerat på nätet sedan 90-talet och sina fysiska butiker i Ullared och Göteborg har Mshop betjänat över en miljon kunder under sina 30 verksamhetsår.  Tillsammans med LELOs grundare – Eric Kalén – expanderar nu Mshop sin verksamhet och sitt produktutbud ytterligare genom att lansera sin alldeles egna kollektion av högkvalitativa sexleksaker – Mshop Private Collection! Kollektionen är utformad för att täcka av dina sexuella basbehov och sägs nå alla njutningsfulla punkter på din kropp. Mshop lovar dessutom att produkterna är lättmanövrerade och kan kombineras med varandra på flera olika sätt.

Vi på Lustfyllt har fått da del av Mshops rykande färska produktlinje och kommer självklart granska ett par av sexleksakerna under lupp för att se vad de verkligen går för. Av de sju olika sexleksakerna som ingår i Mshop Private Collection har vi valt ut tre för djupgående testning på ett äkta Lustfyllt sätt – först ut är Mshop Virgo!


Mshop Virgo


Virgo är en klassiskt utformad g-punktsvibrator som är tillverkad i ABS-plast och kroppssäkert silikon. Vigro kommer i ett färgval – svart. Mshop lovar att denna lilla g-punktsvibrator även fungerar bra till klitorisstimulans och att man enkelt kommer åt sin g-punkt med det lätt böjda och rundade huvudet.

bra-g-punktsvibratorJag vet att vi kanske använder uttrycket ”lilla julafton” väldigt ofta när vi beskriver känslan som uppstår när sexleksaker trillar in på vårt lilla kontor för testning. Denna gången kändes det dock lite extra mycket som julafton eftersom produkterna från Mshop kom fint inslagna i vitt rispapper som hölls samman av deras silvriga klisterlappar – väldigt smakfullt och kul! Eftersom vi inte visste vilka sexleksaker som gömde sig i vilket paket tog vi bara varsitt på måfå och började genast riva av omslaget. Jag blev förtjust när jag upptäckte att den lilla g-punktsvibrator Virgo hade hamnat i händerna på mig. Jag har aldrig testat en g-punktsvibrator tidigare, men jag har alltid undrat hur det känns! Nu fick jag äntligen en chans att ta reda på det – perfekt!

Lådan som Virgo kommer i håller samma grafiska profil som resten av Mshops Private-kollektion. De skyltar med att sexleksakerna är av Svensk design, vilket faktiskt syns på förpackningen. En enkel men elegant vit förpackning med en genomskinlig ruta igenom vilken man kan se den lilla vibratorn ligga i profil. Förpackningen ser nästan ut som ett tittskåp, som ett fönster in i ett svenskt kök eller vardagsrum med gul/vit-randiga tapeter. Väldigt smakfullt och Svenskt.

När man öppnar förpackningen för att ta ut vibratorn ligger den i ett plasthölje som förhindrar att sexleksaken far omkring i lådan under transporten. I lådan finner jag inget mer än själva g-punktsvibratorn. Efter ett tag ser jag att det finns en liten manual nedstoppad i botten av förpackningen, men inget ytterligare. Det känns tomt. Jag är van vid att det finns något mer i lådan, som en uppladdningssladd eller sidenpåse för transport. Å andra sidan behövs det ingen sladd eftersom Virgo inte är en uppladdningsbar vibrator, såvida du inte stoppar i ett uppladdningsbart batteri på eget bevåg. Man kunde förväntat sig att ett batteri skulle vara inkluderat i lådan, nu fick jag istället offra min fjärrkontroll till dvdspelaren för att få liv i vibratorn #prioriteringar.

G-punktsvibrator

Med batteri inuti känns Virgo gedigen och bra byggd. Jag gillar tyngden, tyngd förmedlar pålitlighet och kvalité för mig. Vibratorn känns väldigt liten och händig. När jag sneglat på g-punktsvibratorer tidigare har de alltid haft en lång hals med en rätt stor vinklad äggformad kula på toppen, Virgo är väldigt mycket mindre och ryms lätt i en ficka eller liten väska. Jag tycker den påminner lite om en ficklampa från Maglite! Silikonmaterialet är verkligen silkeslent, precis som Mshop själva beskriver. Spontant känns det inte som att den drar åt sig damm på samma vis som många andra silikonprodukter gör. Den förblev svart även efter att ha rullat omkring i min handväska på vägen hem – bra. Mshops logotyp återfinns längst ner – också bra.

Gräfenberg Spot eller G-spot (G-punkten), är en erogen zon som ligger mellan urinröret och den övre delen av slidans främre vägg. Om den stimuleras via slidväggen får kvinnan en känsla av att vilja urinera, eftersom urinröret utsätts för press, och hon kan få orgasm. G-punktens betydelse för den kvinnliga orgasmen är delvis omtvistad, liksom även dess existens. G-punkten kan kännas lite skrovlig på ytan. Om du är upphetsad så svullnar hårdnar området, vilket gör det lättare att hitta.

Väl hemma inspekterade jag Virgo lite närmare. Den enda kontrollen som finns på vibratorn är en rund knapp i ändan. Genom att hålla inne den i två sekunder startar man vibrationerna, sedan klickar man fram mellan 10 olika vibrationsmönster. För att stänga av Virgo håller man inne knappen i någon sekund igen. Här blir jag lite fundersam. Som jag säkert nämnt tidigare är vibrationernas styrka och intensitet mycket viktigare för mig än olika vibrationsmönster, Mshop verkar dock tycka tvärt om. Vilket som är rätt och fel finns det såklart inget svar på, alla gillar olika. Personligen hade jag dock föredragit att kunna kontrollera intensiteten på vibrationen i 5 steg istället för att få 10 olika mönster. När jag säger ”vibrationsmönster” menar jag att vibrationerna kommer och går i olika sekvenser och kombinationer. Detta kan vara lite kul under förspel om man vill bli retad och teasad, men om man – som jag – ofta använder sin vibrator på egen hand för att få orgasm så fort som möjligt blir vibrationsmönster ofta en överflödig funktion som aldrig används.

Med Netflix på i bakgrunden och ishagel smattrande mot fönsterrutan satte jag upp hälarna i soffan och särade lätt på benen. Den vibrerade Virgo la jag utanför trosorna vilket gav en retsamt skön effekt. Jag har som sagt aldrig använt en g-punktsvibrator innan, men jag vet var g-punkten sitter och jag vet hur det känns när den blir stimulerad på rätt sätt. Jag vet också vilka blöta konsekvenser som kan komma av korrekt g-punktsstimulans, vilket fick mig att hämta en handduk innan jag fortsatte mitt lilla test.

Vibrator för g-punktenTrosorna på golvet och en handduk mellan soffan och min bara rumpa fortsatte jag mitt lilla förspel med mig själv. Det vibrerande huvudet på Virgo är perfekt för klitorisstimulans. Vinkeln på huvudet gör att en stor yta av klitoris täcks av vibratorn utan att man behöver vinkla den på ett speciellt sätt. Den är förmodligen lysande att använda tillsammans med en partner i ställningar som annars kan vara lite för tighta för att en vibrator ska få plats. Men, nu marknadsförs ju Virgo som en g-punktsvibrator så när jag kände mig redo lät jag den glida in och hitta rätt plats. Vibrationerna kändes sköna, men för att jag ska få en riktig g-punktsorgasm behövs en hel del tryck också. Även om Virgo ligger rätt mot punkten är det svårt att uppnå något hårdare tryck tack vare det korta skaftet. Hade den varit lite längre hade nog hävstångseffekten skapat bättre tryck mot g-punkten. Kanske är jag bara klen, vem vet. Det kändes som att den stimulerade g-punkten på helt rätt plats och känslan var väldigt skön, dock inte ”orgasmskön”. Mitt under den sköna lekstunden kunde jag inte låta bli att återkoppla till det Mshop skriver på sin webbplats om Virgo, att den med fördel kan kombineras med andra leksaker. Efter ett tag bestämde jag mig för att testa just detta, så jag reste mig från den fuktiga handduken för att plocka fram en till vibrerande leksak som jag tidigare testat och recenserat här på Lustfyllt. Tillbaka i samma position på handduken i soffan lät jag Virgo glida fram och tillbaka mot min g-punkt samtidigt som vibrationerna från den andra leksaken stimulerade min klitta. Detta var en vinnande kombination! Det kändes helt underbart och orgasmen som följde var ännu bättre. Första gången med en g-punktsvibrator och första gången med två sexleksaker samtidigt, min första sexleksakstrekant var lyckad! Så lyckad att jag bestämde mig för att kanske få en skön stund till. Denna gången använde jag bara Virgo och la den mot min klitta där den passade perfekt. Orgasmen smög sig närmare och tog lång tid på sig när den väl slog ut.

Jag skulle inte säga att vibrationerna från Virgo är djupgående eller kraftiga på något vis, mer retsamma och ytliga. Intensiteten på vibrationerna var tillräckliga för att ge mig en skön klitorisorgasm, men inte tillräckligt kraftiga för en g-punktsorgasm. Vibrationerna är relativt tysta. Visst surrar den end del, men inte så högt att man stör sig på surrandet. Virgo är utan tvekan den minsta vibratorn i min egna ”kollektion” av sexleksaker, det är inte omöjligt att den får ha sin egna plats i min handväska för framtida äventyr.

Provat G-punktsvibrator

Själva rengöringen av Vrigo är väldigt enkel. Eftersom den är vattentålig sköljde jag bara av den under en forsande stråle av ljummet vatten, sedan lät jag den torka på en ren handduk. Vill man vara extra renlig krävs det bara ett spray med ett bra rengöringsmedel för sexleksaker.

Sammanfattningsvis kan jag konstatera att Virgo är en gedigen och bra sexleksak. När återförsäljare introducerar sina egna produkter på marknaden kan resultatet bli allt ifrån jättebra till billigt skräp, men Mshop har verkligen lyckats träffa rätt med Virgo. Kvalitetskänslan finns där hela tiden, från förpackning till njutning. Den är inte avancerad och säljs inte med hjälp av komplicerade tekniska funktioner, den gör vad den ska utan överflödigheter helt enkelt.

Mshop Virgo
Mshop Virgo
Kvalitetskänslan finns där hela tiden, från förpackning till njutning.
Utformning
80
Känsla
71
Material
90
Användning
65
Rengöring
90
Passar dig som
Vill ha en liten vibrator
Vill ha mycket njutning för pengarna
Söker bra kvalitet
Passar inte dig som
Kräver kraftiga vibrationer
Vill kontrollera vibrationsintensiteten
79
Lustfyllt
Vill du köpa Mshop Virgo till ett bra pris?