inte-attraherad-av-partner

Tjejer – vad hade ni gjort om ni fick ha en penis under en hel vecka?

April månad är över för länge sedan, det innebär att det är hög tid att publicera alla fantastiska svar på månadens lustfyllda läsarfråga som vi fått av er läsare! Läsarfrågan som vi ville ha svar på valde vi att rikta till våra kvinnliga läsare och löd; vad hade du gjort om du hade en penis under en veckas tid?

Svaren vi fick in var såklart väldigt underhållande att läsa, vilket du snart kommer att märka själv. Många av svaren överraskade oss med olika politiska poänger istället för sexuella eller kanske vardagliga, vilket såklart är jättespännande! Det vi på Lustfyllt tycker är roligast med att ställa månadens läsarfråga till er besökare är just att man aldrig kan veta i förväg vad svaren kommer innehålla. Vi är oerhört glada över att ha så kreativa och lustfyllda läsare som du!

Nu har jag ordbajsat klart, här kommer svaren. Detta hade våra kvinnliga läsare gjort om de fick ha en penis under en veckas tid!


Vad hade du gjort om du fick ha en penis under en hel vecka?


Smurfelisa: Druckit öl i parken och inte bekymrat mig om att bli kissnödig. Runkat. Helikoptern. Haft sex såklart!

Monni26: Jag skulle testa allt möjligt; ståkissa, kissa åttor i snön (om jag fick den under vintern), se hur långt det är möjligt att spruta sperman, göra helikoptern, känna hur det känns att få stånd, ha sex, runka på alla kända sätt och kanske uppfinna några hittills okända och jag skulle stoppa den i ställen som det ser ut som att den skulle passa.

Rose: Om jag fick ha en penis istället för slida under en veckas tid hade jag först gjort alla klassiska killgrejer som att runka (massor) och testa olika sexleksaker för killar ? Jag hade kissat stående varje gång jag behövde gå på toaletten, bara för att jag inte skulle kunna göra det när veckan var över. När helgen kommer skulle jag ta hem alla mina närmaste väninnor, dricka massa vin och låta dem undersöka penisen hur mycket de ville. De hade fått ställa mig massa frågor om hur det är!

Tantan: Skulle ta min kille bakifrån – lätt!

Lizzy: Om jag hade en snopp under en begränsad tid hade jag försökt ha så mycket sex jag bara kunnat, med både killar och tjejer. Jag är nyfiken på hur det känns att faktiskt vara inne i någon annan, till skillnad från att ha någon inne i mig. Utforska om det ena är skönare än det andra.

Tina: Jag hade provat att tillfredsställa mig med en lösvagina för att kunna veta om det känns ”äkta” alltså lika skönt som för en kvinna att onanera m en dildo ? Tycker att fler män borde ha en ”lösmus” och att dras kvinnor borde gilla läget ?

Krysantemum: Växlat in den mot en slida ?

Acapella: Om jag vaknade med en kuk mellan benen skulle jag skrika av förskräckelse till jag svimmade av. Om den var kvar när jag vaknade upp hade jag ringt 112 och tagit ambulansen in till södersjukhuset illa kvickt!!

UI211: Som tjej med en snopp hade jag definitivt provat på att ge min kille analsex. Alla killar tar förr eller senare upp analsex och vill gärna testa det, det måste finnas en anledning till det. Är det verkligen så skönt undrar jag! DET hade jag tagit reda på ?

Elsa: Hade sportat mycket. Det gör jag redan, men jag hade velat veta hur det känns för killar att cykla, simma naken och springa med ett ”paket” mellan benen.

Miriam: Någon av mina vänner hade fått sparka mig mellan benen så jag fick känna om det verkligen gör så ont som killar påstår!!

Chloé: Skulle gå raka vägen in till chefen på måndag morgon, visa upp mitt paket och be om 20:- mer i timmen!

Taraa: Haft sex såklart. Kissat stående svarar säkert alla på denna frågan, men det hade jag också gjort. Sedan hade jag testat lite udda saker som vad som händer när man häller iskallt vatten över snoppen, om den verkligen krymper ihop och blir jätteliten.

Melodi: Hade nog utforskat det sexuellt och testat om det är skillnad mellan hur killar gör saker och hur tjejer gör.

Isabelle29e: Stått upp och kissat är vad jag hade gjort.

921212: Hahah! Vilken sjuk fråga! Alltså.. jag hade nog gjort de där vanliga grejerna tror jag. Vet inte riktigt. Hade nog kommit på fler saker när jag väl hade penisen mellan benen! Kissa med stånd kanske? ?

Miaa: suttit och skrevat på bussen…

Sannasanning: Med en penis för en vecka hade jag skickat överaskningsdickpics till alla mina killkompisar – oavbrutet!

Moveit: Kommer penisen med en prostata? I så fall hade jag givit mig själv prostatamassage på alla möjliga sätt. Hört att det är typ lättast för killar att komma så.

Tora23: Om jag fick en balla för bara en vecka hade jag såklart haft sex, onanerat och alla de där självklara sakerna. När jag fick tråkigt skulle jag vrida mina höfter från sida till sida så paketet daskade mot min kropp. Jag skulle nog också försöka suga av mig själv – haha!! ??

Ihmad: Hahaha när chocken lagt sig hade jag nog gjort helikoptern! ?

JS: Kissa på allt, precis som en varg som märker sitt revir!.. och runka såklart. Jag skulle också lagt min pung på alla saker som tillhör min pojkvän och skickat bilder på det till honom, som hämnd för att han gör det mot mig ibland!

Sventonnnn: Okej, i början tycke jag att denna fråga var väldigt töntig… vilket den är.. men den fick mig också att tänka. Det mest avancerade jag kom på var att göra en avgjutning av mitt paket.. typ clone a willy.. sedan hade jag haft sex med den avgjutningen när jag fick tillbaka mitt eget kön efter en vecka. Ha sex med mig själv typ.. sexseption!

Lilly: På min arbetsplats tjänar män och kvinnor exakt lika mycket, men om jag jobbade på en annan arbetsplats hade jag bett om en löneförhöjning!

Guldlocken: Nu tänker jag mer ”om jag var kille för en vecka” istället för enbart könsorganet och då hade jag nog velat veta hur det är att ragga på tjejer. Jag hade velat veta hur svårt/lätt det är att ”få ligga” som kille. Känns som det är jobbigt för de flesta!

Detta var månadens svar på vår läsarfråga! Stort tack till dig som tog dig tiden att svara, det betyder ofantligt mycket för oss alla på redaktionen. Alla svar är såklart fantastiska, men jag älskar de galet ärliga svaren allra mest. Vilket svar tyckte du om mest och vad hade du gjort om du hade en penis under en veckas tid? Lämna ditt svar i en kommentar nedan, det är 100% anonymt – som alltid!