inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

We-Vibe Sync

Okej – så, för snart två år sedan (tiden går galet fort) fick jag äran att testa och recensera We-Vibe 4 Plus – en helt otrolig sexleksak som tar mig på sköna åkturer än idag! Nu – tack vare er läsare som tipsat oss och Sexleksakeroutlett som sponsrat oss – har jag nu haft ännu en ära, nämligen att testa den ”uppgraderade” och något förbättrade versionen av We Vibe 4 Plus – We-Vibe Sync. Den här sexleksaken gör mig så galet taggad – i den här recensionen får du veta varför du borde vara det med!

Utformning

90

För dig som inte läst min recension av We-Vibe 4 Plus kan jag kort berätta om själva iden med modellen. We-Vibe Sync är designad som en trådlös parvibrator, men fungerar såklart lika bra som sololeksak. Formad som ett liggande ”U” har We-Vibe Sync två vibratorer i vardera ände som stimulerar både klitoris och G-punkten samtidigt (om du så önskar, mer om det sedan).

We-Vibe Sync är en permium-leksak, en top of the line –pryl full av njutning. Något som anas på prislappen, sexleksaken i sig och på förpackningen den kommer i. Förpackningen är smakfullt utformad som en kub i hårdpapp med mängder av beskrivande texter runt om. Man blir verkligen sugen på att öppna upp förpackningen och se vad som döljer sig däri! Det som möter en när man skjuter ut förpackningens insida som en låda är We-Vibe Sync, smakfullt och stilrent liggandes försjunken i skumgummi. Under själva leksaken finns – förutom en utförlig manual och en engångsförpackning av glidmedel – ett stilrent etui i vitt högblankt hårdplast.

Etuit är en högintressant komponent i paketet eftersom den agerar vrålsnygg och diskret förvaringsask, men också som laddningsstation för We-Vibe Sync.

Material

100

Att hålla We-Vibe Sync i sin hand är att hålla i lyx och kvalitét. På riktigt! Jag menar det. We-Vibe Sync har en viss tyngd i sin lilla böjda kropp som vitnar om att den här leksaken sannerligen är utstuderat designad för att ge så mycket njutning som möjligt på ett så smidigt sätt som möjligt. We-Vibe Sync är gjord i BPA och kroppssäkert silikon som självklart är helt fritt från ftalater. Den är helt fri från doft. Själva ytan är len som en barnrumpa. We-Vibe Sync kommer i två färger – turkos och mörklila.

We-Vibe Sync är anpassningsbar

Under huden av silikon döljer sig – förutom vibratorerna – ett ställbart ”skelett” som gör det möjligt att anpassa formen på We-Vibe Sync så den sitter på exakt rätt plats oavsett vilken kroppsform du har.

We-Vibe Sync är 100% vattentät, vilket känns självklart när man ser på den. Något som är värt att nämna är att kontrollen som följer med We-Vibe Sync (mer om den sedan) är splash proof men inte vattentät.

Användning

97

Okej, hur använder man We-Vibe Sync då? Ja, alltså, det sätter bara fantasin gränser för egentligen. Man kan kontrollera We-Vibe Syncs vibrationer genom knappen på leksaken, genom den medföljande kontrollen eller (bästa valet) genom We-Vibes app som finns till både iOS och Android. We-Vibe Sync är en sexleksak som är fullspäckad med funktioner, men ändå lyckas bibehålla sin användarvänlighet. We-Vibe Sync är ingen komplicerad sexleksak att använda.

We-Vibe Sync laddas trådlöst

Innan användning måste dock We-Vibe Sync laddas och detta görs – som sagt – via det snygga etuit som har en USB-anslutning. Den går med andra ord att ladda via datorn, mobilladdare eller annan valfri USB-port. När etuit är inkopplad i en strömkälla ställer man We-Vibe Sync i skåran. Med ett ”klick” sitter We-Vibe Sync fast via magneter och laddar trådlöst! Det tar två timmar att ladda batteriet i We-Vibe Sync fullt och det räcker sedan till hela 9 timmars vibrerande! Hörde ni det alla sexleksakstillverkare där ute? Take some notes, det är såhär man utformar en sexleksak – med USB-anslutning och trådlös laddning!

Nåja, det är värt att nämnas att man måste vara noga med hur man ”klickar” i We-Vibe Sync i sin lilla laddningsskåra för att den ska ladda riktigt bra. En liten diod på framsidan av etuit berättar när We-Vibe Sync är korrekt ansluten till laddaren och inte. Ibland hamnar den lite snett och laddar inte alls.

Vibratorn kontrolleras via en app

När We-Vibe Sync laddar har du ett perfekt läge att ladda hem appen We-Connect som används för att ansluta till We-Vibe Sync och sedan kontrollera den genom ett antal spännande funktioner! Det skulle behövas ett helt kapitel om alla häftiga funktioner som finns i appen. Förutom att bläddra mellan 12 olika förinprogrammerade vibrationsmönster kan du skapa ditt eget mönster. De två vibratorerna går att kontrollera oberoende av varandra, precis hur du vill i realtid. Vill du minska vibrationerna på klitoris men göra dem kraftigare mot G-punkter? Inga problem. Dra bara fingret upp och ner på displayen.

Du kan också kontrollera We-Vibe Sync genom låta den vibrera i takt till musik, eller varför inte genom att dra fingret över displayen olika fort. Man kan ha kul i timmar med de här funktionerna!

Det som gör We-Vibe Sync helt unik är dock möjligheten att kontrollera vibrationerna på väldigt långa avstånd. Låt oss säga att din mobil är kopplad till We-Vibe Sync (detta sker via Bluetooth) och samtidigt uppkopplad till internet (via 4G eller WiFi). I så fall kan din pojkvän (som också har appen) koppla upp sig till dig och sedan kontrollera vibrationerna vart som helst ifrån i världen! Perfekt om ni av någon anledning inte kan träffa varandra på ett tag men ändå vill ha lite sexuell kontakt. Långdistansförhållandet räddat? Ni kan dessutom chatta och ha video-samtal med varandra samtidigt som ni leker, så han verkligen kan se vilken effekt hans kontroll har över dig.

Det ska dock sägas att den här funktionen har en bit kvar innan den är fulländad. Det är väldigt vanligt att någon anslutning (antingen Bluetooth eller internetuppkopplingen) avbryts och då fungerar inget. Att man kan kontrollera sin We-Vibe Sync från vart som helst i världen ser jag som en potentiell funktion som kan fungera, men absolut inte så smidigt som det borde.

We-Vibe är en bluetooth vibrator

Att kontrollera We-Vibe Sync direkt via Bluetooth går dock fin fint! Om din pojkvän anslutit direkt till We-Vibe Sync från sin mobil via Bluetooth och befinner sig närmare dig än 7 meter fungerar det i princip felfritt. Visst, ibland kan appen tappa kontakten med We-Vibe Sync, men då går det ofta att ansluta till den igen om man bara är tillräckligt nära.

I korthet är appen We-Connect fullspäckad med funktioner samtidigt som den är väldigt lätt att förstå sig på. Efter 20 minuter av utforskande har du koll på hur allt fungerar. Appen uppdateras dessutom regelbundet, vilket är extremt viktigt och bra!

Känsla

98

Aja, nog om appen och alla funktioner. Hur blir resultatet då? Back to basics, kan den ge en skön orgasm?! Det är väl ändå det själva poängen med en sexleksak är? Jodå, We-Vibe Sync kan ge orgasmer och mer därtill. Vibratorn som ligger mot klitoris är inte likadan som den som ligger mot G-punkten. Den mot klitoris är mullrande kraftfull, samtidigt som den mot G-punkten är surrande ytlig. Om man gillar detta beror såklart på. Jag tycker att vibratorn mot G-punkten borde varit minst lika kraftfull eftersom G-punkten behöver rätt hård stimulans för att ge njutning. Jag vågar faktiskt säga att den är ganska värdelös. Vibratorn mot klitoris gör dock det den ska! Den tillfredsställer förmodligen den mest kräsna användaren. Mig tillfredsställde den utan problem flera gånger på rad!

Jag älskar att använda We-Vibe Sync själv för att få en orgasm, till det fungerar den väldigt bra! Det är också en fantastiskt rolig leksak att leka tillsammans med din kille utanför sängen. Att ge honom kontrollen (bokstavligt talat) och sedan ge er ut på en konsert eller en runda i ett köpcentrum bland massa folk är spännande och galet upphetsande. Jag har aldrig sett ett så fånigt leende på min pojkväns läppar som när han fick överraska mig med vibrationer under en eftermiddag på stan. Hans lycka gjorde vibrationerna ännu skönare. Nej, jag föll inte ihop på marken och hade en ofrivillig orgasm (som många kanske tror att man får av en sånhär sexleksak), men den eftermiddagen tillsammans med min pojkvän – snabba och utdragna vibrationer mot fiffi då och då när jag minst anade det – och hans leende var förmodligen det bästa förspelet jag någonsin haft i hela mitt liv. Jag var så galet kåt när vi kom hem på kvällen att jag hoppade på honom så fort vi kom innanför lägenhetsdörren!

We-Vibe Sync är en helt okej parvibrator

We-Vibe Sync är utformad så att man ska kunna ha sex med den i sig. I mitt fall var dock detta en mindre lyckad upplevelse. Min pojkvän och jag har provar att ha sex flera gånger med We-Vibe Sync i mig och det känns bättre och bättre, men första gången var inte bekväm alls. Allt blev för trångt, även med glidmedel hade min pojkvän svårt att komma in i mig. Juckandet gjorde att We-Vibe Sync flyttade sig till sidan av klittan ibland, vilket inte är ett jätteproblem men ändå lite störande på något vis. Missförstå mig inte, jag har lyckats få ett par riktigt sköna orgasmer på det här sättet men det krävs lite jobb för att få allt att fungera. Kanske ger övning färdighet, oavsett så har vi alltid galet roligt när vi använder We-Vibe Sync ihop!

Rengöringen

97

Rengöringen är väldigt enkel – precis i min lata smak. Skölj av den under varmt vatten, låt den torka – färdigt!

lustfyllt rekommenderar we vibe sync

Är We Vibe en bra vibrator?

Kanske kan We-Vibe jobba på att få anslutningarna över internet att fungera bättre. Kanske kan den sitta lite bättre på plats när man har sex. Kanske kan vibratorn mot G-punkten vara starkare. Men, alla dessa nackdelar är så obetydligt små när de ställs jämte alla enorma fördelar med We-Vibe Sync. We-Vibe Sync har givit både mig ensam och tillsammans med min pojkvän så otroligt många roliga stunder att det inte går att säga något annat än att jag verkligen hoppas att du som läser detta just nu springer iväg och köper en. När du köper en We-Vibe får du inte bara en sexleksak i världsklass som ger sköna orgasmer, du får oändligt många roliga stunder som ibland kan vara ännu skönare än orgasmerna!

We-Vibe Sync är den första sexleksaken som belönas med Lustfyllts ”rekommenderar” emblem för sin exceptionella byggkvalité och lyxkänsla. Trots sina innovativa funktioner är We-Vibe Sync bland de mest användarvänliga sexleksakerna vi testat!

We-Vibe Sync
We Vibe Sync
När du köper en We-Vibe får du inte bara en sexleksak i världsklass som ger sköna orgasmer, du får oändligt många roliga stunder som ibland kan vara ännu skönare än orgasmerna!
Utformning
90
Material
100
Användning
97
Känsla
98
Rengöring
97
Passar dig som
Är ute efter roliga stunder med din partner
Vill ha spänning i vardagen
Älskar känslan av lyx
Gillar avancerade funktioner
Gillar vibrationer
Passar inte dig som
Är priskänslig
Har en väldigt trång slidöppning
Vill ha starka vibrationer mot G-punkten
96
Lustfyllt
Är du också sugen på en We Vibe Sync?