YdYZGhQUyks

I december testade och recenserade jag Womanizer Pro40 – en enastående sexleksak som blev min personliga favorit! Sedan dess har det dykt upp en rad liknande sexleksaker på marknaden. Med liknande menar jag sexleksaker som använder luftvågor istället för vibrationer för att kontaktlöst stimulera klitoris. Många nya modeller har släpps av Womanizer, bland annat en XL-modell som jag hoppas på att få testa framöver.

är Satisfyer Pro 2 bättre än Womanizer?

Som alltid – när det ploppar upp en helt unik produkt på marknaden – ploppar det förr eller senare också upp en rad copy cats som säger sig erbjuda samma upplevelse som originalet, men till mycket lägre pris. Jag vågar påstå att Satisfyer Pro 2 är en sådan copy cat. Den har blivit ruskigt populär det senaste året och jag har bestämt mig för att ta reda på varför! Är Satisfyer Pro 2 verkligen lika bra som sin förebild Womanizer?


Redan när jag fick förpackningen i min hand märkte jag en klar skillnad mellan Satisfyer Pro 2 och Womanizer Pro40. Förpackningen till Satisfyer Pro 2 håller inte alls samma kvalité och inger inte samma känsla av lyx och finess. Förpackningen gör sitt jobb, men jag kommer nog inte spara den. När jag öppnat förpackningen ligger Satisfyer Pro 2 vilandes i en tunn plastform tillsammans med en USB-kabel och en manual. Jag gick direkt på Satisfyer Pro 2.

Det första jag tänkte när jag höll Satisfyer Pro 2 i min hand var att den är mycket större än vad jag först föreställde mig! Den fyller ut min hand och mer därtill. Den har en vacker bronsfärg och mjuka former som gör att den ligger skönt i greppet. Knapparna på sexleksakens ovansida är stora och tydliga, inget att ta miste på! Munstycket som ska omsluta klitoris är något hård men samtidigt lent. På leksakens ”rumpa” finns två prickar av metall. På dessa fäster man laddaren som håller sig kvar genom magnetism – väldigt smidigt. Jag satte den på laddning med en gång.

Satisfyer Pro 2 suger.. på ett bra sätt!

För dig som inte känner till dessa sugande sexleksaker kan jag kort beskriva tanken som ligger bakom. Istället för att stimulera klitoris med vibrationer använder Satisfyer Pro 2 luft för att stimulera klittan. Man lägger helt enkelt munstycket över klitoris som sedan ”sugs” upp och ner i väldigt snabba vågor. Detta ger en väldigt skön känsla som inte är lika intensiv som vibrationer kan vara. Man kan ofta välja olika nivåer av intensitet på sugande sexleksaker, så sugkraften blir behaglig oavsett hur känslig man är.

Efter tre timmar på laddning var det dags för mig att avrunda min dag på kontoret och bege mig hemåt. Jag kände en väldig iver, kunde Satisfyer Pro 2 kanske ge mig en ännu bättre orgasmupplevelse än vad Womanizern gjort?

När jag slog på Satisfyer Pro 2 för första gången märkte jag att den var väldigt högljudd. Sugande sexleksaker brukar inte vara särskilt tysta av sig, men denna för ett himla väsen även på den lägre intensiteten. Jag bläddrade mig igenom de 11 olika nivåerna av intensitet genom den stora knappen på ovansidan och tänkte; här finns det verkligen sugkraft så det räcker och blir över!

Vilket också visade sig stämma. Satisfyer Pro 2 är en enormt kraftig sugare. När jag använder min Womanizer brukar jag ligga och njuta på nivå 3 eller kanske 4 om jag känner mig extra sugen. När jag lät Satisfyer Pro 2 omsluta min klitta på lägsta nivån kändes det som jag använt min Womanizer på nivå 5! Väldigt intensivt, speciellt för mig som tycker om att börja mjukt och arbeta mig uppåt i nivåerna långsamt. Det blev lite av en chock!


Jag kände mig rätt tänd när jag använde min Satisfyer Pro 2 för första gången och det gjorde nog att jag kunde uthärda den intensiva känslan i början. Efter några minuter hade jag vänt mig och kände hur den första orgasmen närmade sig väldigt fort. När jag kom bliv känslan så stark och intensiv att jag fegade ur i sista sekund. Jag kunde inte hålla kvar Satisfyer Pro 2 mot klittan utan använde mina fingrar den sista lilla biten. Kanske hade min partner kunnat få mig att härda ut och hålla kvar den över klittan genom hela orgasmen, men när jag själv håller i den blir det näst intill omöjligt när jag ligger och sprattlar som en fisk på land!

Satisfyer Pro 2 är kraftfull

Min lilla session med Satisfyer Pro 2 slutade efter fyra väldigt intensiva orgasmer på bara ett par minuter – två minuter för att vara exakt. Efter det låg jag och flämtade som att jag precis sprungit ett maraton. Kan man få hjärtinfarkter av för många orgasmer på en gång?

Satisfyer Pro 2 är vattentät vilket är ett stort plus när det kommer till rengöringen. Silikonmunstycket går att ta av men sitter på väldigt hårt. Man får kämpa lite för att få av det. In under kranen, skölj och torka. Sedan är den som ny. Jag vet inte om man kan dränka Satisfyer Pro 2 helt under vattenytan, men jag är rätt säker på det.

Vi brukar inte prata prislappar här på Lustfyllt, men eftersom Satisfyer Pro 2 är så dramatiskt mycket billigare än sina konkurrenter är det värt att nämna. Personligen föredrar jag den extra känslan av lyx och kvalitét som Womanizer erbjuder med sina modeller. Med det sagt, Satisfyer Pro 2 är definitivt inte sämre på något vis alls! Den har en robust kvalitetskänsla och känns inte billig på något vis. Den levererar mer kraft än jag någonsin kommer kunna behärska och det är också det enda dåliga jag har att säga om Satisfyer Pro 2 – den är väldigt kraftfull. Det hade varit bra om den lägta intensiteten varit lägre.

Har du aldrig testat en sugande sexleksak innan och gillar intensiva orgasmer är Satisfyer Pro 2 verkligen en sexleksak för dig. Tveka inte, du kommer med absolut största sannolikhet bli en mycket nöjd och flämtande kund.

Satisfyer Pro 2
Satisfyer Pro 2
Har du aldrig testat en sugande sexleksak innan och gillar intensiva orgasmer är Satisfyer Pro 2 verkligen en sexleksak för dig.
Utformning
70
Känsla
81
Material
79
Användning
95
Rengöring
95
Läsarbetyg1230 Betygsätt
3
Passar dig som
Gillar oralsex
Är ute efter en helt ny orgasmkänsla
Passar inte dig som
Har känslig klitoris
Vill onanera diskret
84
Lustfyllt
Vill du köpa Satisfyer Pro 2 till ett bra pris?