inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Icicles Nr. 38 Glaspiska

Piska under sex
Fakta!
En flogger är en typ av piska med flera svansar som levererar både ett svidande rapp och ett djupare slag med tyngd i.
För ett par veckor sedan fick vårt lilla kontor en fantastiskt stor leverans av produkter från den amerikanska tillverkaren Pipedream. Pipedream har enormt många produktkollektioner som innefattar några av världens mest kända sexleksaksmärken. Däribland; JimmyJane, King Cock och Icicles som är en kollektion av sexleksaker tillverkade i handblåst glas. När produkterna blev utdelade för testning här på kontoret var det just en produkt från Pipedreams Icicles-kollektion som hamnade på mitt skrivbord, närmare bestämt en Icicles Nr. 38 – glaspiskan!

Nåja, hela piskan är såklart inte tillverkad i glas. Man vill ju trots allt kunna använda en piska mer än en gång innan den går sönder? Icicles Nr. 38 (alla produkter i kollektionen Icicles får nummer istället för namn) är en kombinerad glasdildo och läderflogger som sägs kunna ge njutning både genom penetration och smärta.

Det första jag kände när jag plockade upp paketet var lätt förvirring. Jag har aldrig använt en piska (eller flogger) under sex – någonsin! Som tur är har jag en väldigt sexuellt öppen och aningen masochistisk flickvän, jag var säker på att hon skulle kunna hjälpa mig med testningen. Det gjorde mig lite lugnare!

Icicles Nr. 38 är en piska av glas och läder

Utformning
87

Glas – för mig – symboliserar lyx, renlighet och elegans. Alla de tre kvalitéerna innehar förpackningen till Icicles Nr. 38. Lådan är avlång och vit med en bild av produkten på framsidan och en beskrivande text på baksidan. Viker man upp framsidan får man se floggern i sin helhet ligga nedsjunken i utskuren frigolit under ett fönster av plast – mycket lovande!

Känslan av lyx och elegans håller i sig när jag tar ut floggern från förpackningen. Handtaget är 17cm långt och gjort i handblåst glas – räfflat mönster med en lite bredare glaskula i ändan. Glashandtaget är tungt och ligger säkert i handen. Själva floggern är utformad som en niosvansad katt – 23 stycken remmar i äkta oxläder som gav ett milt svidande rapp när jag svingade den mot min egna öppna handflata. Allt sammantaget är Icicles Nr. 38 en gedigen produkt som ger ett riktigt gott första intryck.

Hur använder man en flogger eller piska i sängen?

Användning
97

Icicles Nr. 38 visade sig bli en glädjande överraskning åt min flickvän som storlog när jag drog upp förpackningen ur min väska och räckte den till henne.

Det är svårt att berätta om användningen av Icicles Nr. 38 utan att bli lite personlig. Min flickvän och jag är inte helt främmande till lite ”hårdare tag” under sex. Hon har en tendens att locka fram den dominanta sidan i mig, vilket passar henne bra eftersom hon – oftare än ibland – njuter av att bli lite dominerad och tagen med bestämdhet. Att jag smiskat henne på rumpan med mina bara händer har förekommit (ofta till hennes stora förtjusning), men aldrig med ett tillhygge!

piska-av-glas-och-läder
Fakta!
Niosvansad katt är en piska som främst användes till sjöss och bestod av ett rep som i ena änden delats upp i nio mindre snören.
Har jag förtjänat att bli bunden, älskling? Frågade hon mig i samma stund som hon granskat färdigt glaspiskan och räckt över den till mig. Jag svarade inget. Jag lyfte bara upp henne i min famn och bar in henne till sovrummet. Hennes förväntansfulla fnittrande fick sig ett slut när jag kastade av henne upp på sängen. Hon la sig snabbt på mage med ett flinande leende på läpparna. Hon älskar när jag klär av henne, så det gjorde jag med kraftiga och bestämda händer.

Jag visste att hon förväntade sig en rejäl omgång av smisk, så för att inte göra det hela allt för förutsägbart band jag för hennes ögon med en tishirt som låg slängd över en stol i sovrummet. Jag började med att smeka hennes nakna rygg med ändarna av floggern. Oxlädret på Icicles Nr. 38 är mjukt och ger en skönt kittlande känsla när man låter topparna dansa lätt över huden. Jag märkte att hon blev mer och mer avslappnad ju mer jag smekte floggern över henne. Tillslut kände jag att det var dags att häva avslappningen och överraska henne med ett rapp över skinkorna. Hon stönade till på ett sätt som jag aldrig hört henne göra tidigare. Nästan som ett morrande stön, som om hon försökte kväva ett rop.

Jag frågade hur det kändes och efter några flämtande andetag svarade hon; mer. Återigen retade jag henne med smekningar innan rappen började hagla över hennes kropp.

Icicles Nr. 38 lämnar röda märken om man svingar den med någorlunda kraft, men har ingen möjlighet att spräcka hud eller skapa blödningar. För någon som är ovan vid att hålla i en flogger och piska en partner känns det tryggt. Självklart har alla människor olika smärttröskel, men det känns ändå som att det är svårt att vara för hårdhänt med Icicles Nr. 38. Det kommer en punkt där snabbare svingar inte gör rappet ondare. Perfekt för par som vill testa sina gränser och börja experimentera med flogging. Nu tillhör jag inte den kategorin människor, men mer erfarna floggare skulle nog känna att Icicles Nr. 38 är något otillräcklig. Lite för safe på något sätt.

Handtaget av glas kan doppas i varm eller kallt vatten för att förhöja känslan när man använder den som dildo. Icicles Nr. 38 gör det enkelt att leka med känslan av varmt och kallt tillsammans med en partner.

Handtaget då? Jo, det går ju att använda som en mycket elegant glasdildo. Så precis det fick min flickvän göra samtidigt som jag satte mig i fåtöljen och njöt av showen. Kanske gjorde upphetsningen från floggningen sitt, men hon verkade njuta i fulla drag av handtaget. Jag tänkte att glaskulan i ändan av handtaget skulle vara lite för stor för henne, men hon klarade av att föra in den långsamt och försiktigt med några droppar glidmedel.

Hur känns det att bli piskad under sex?

Känsla
95

Efteråt berättade hon att känslan av glas inuti henne var väldigt udda. Glas är väldigt oförlåtande, alltså extremt hårt och fast. Det kan ge en lite stel känsla, till skillnad från en dildo i silikon som böjs och formas efter hennes rörelser. Kulan tryckte skönt mot G-punkten och orgasm fick hon genom att leka med sig själv samtidigt som glasdildon gled in och ut ur henne.

Piskningen (eller floggningen) var den bästa delen (bokstavligt talat) för både henne och mig. Jag kände mig väldigt mäktig och kontrollerande med något i min hand och hon älskade den svidande känslan mot hennes hud. Icicles Nr. 38 är helt klart ett sextillbehör som fungerar bra som både dildo och piska, men kanske främst som piska.

Icicles Nr. 38 ger en större psykologisk än fysisk njutning för både mig och min flickvän, vilket jag tycker är underbart. Jag skulle inte kalla Icicles Nr. 38 en sexleksak, mer ett sextillbehör, eftersom den inte ger någon njutning i sig. Icicles Nr. 38 ger en mer indirekt njutning i form av maktkänslan och känslan av underkastelse hos min flickvän.

Att rengöra Icicles Nr. 38 är lite svårt

Rengörning
74

För att få in glaskulan använde vi lite silikonbasserat glidmedel, vilket tillslut hamnade på läderdelen. Det gör tvätten väldigt komplicerad eftersom lädret inte får blötas ner om det ska hålla länge. Glasdelen är lätt att skölja av, men man får bevisligen vara noga med att inte få några kroppsvätskor på läderdelen om man inte vill sitta och rengöra varje lädersnöre var och en för sig. Men om man bara använder Icicles Nr. 38 som en flogger är rengöring inte ett problem.

Icicles Nr. 38 är ett fantastiskt sextillbehör för alla par som vill experimentera lite med floggning och piskning. Det är en lyxig produkt som kryddar sexet på ett fantastiskt sätt. Är man ett par som nosar lite på BDSM kan Icicles Nr. 38 vara en perfekt inkörsport till en värld av smisk och rapp. Den är varken för mycket eller för lite.

Icicles Nr. 38 har blivit en leksak som vi börjat använda näst intill regelbundet hemma hos mig och tjejen. Den förvirrande känslan jag kände när paketet landade på mitt skrivbord är som bortblåst.

Icicles Nr. 38 Glaspiska
Icicles Nr. 38
Icicles Nr. 38 är en perfekt flogger för nybörjarpar som vill börja utforska BDSM-världen.
Utformning
87
Användning
97
Känsla
95
Rengöring
74
Prisvärdhet (~500 kronor)
95
Passar dig som
Är nybörjare på BDSM
Vill testa på floggning
Vill ha en känsla av lyx och elegans
Passar inte dig som
Är vegan
90
Lustfyllt