inte-attraherad-av-partner
Sponsrad av

Bijoux Indiscrets Twenty One

Det sägs att diamanter är en kvinnas bästa vän. Inte konstigt att jag var full av förväntan när Timo berättade för mig att Bijoux Indiscrets skickat oss deras legendariska vibrerande diamant – Bijoux Indiscrets Twenty One. Men håller den måttet? Blev denna diamant min bästa vän?

Bijoux Indiscrets är en spansk producent av erotiska accessoarer, som värmande massageoljor med underbara dofter, masker och ögonbindlar. De har även en helt ny kollektion av erotiskt laddade smycken som är to die for! MAZE heter den, spana gärna in. Lyckligtvis har ingen behövt att dö för att skapa denna kollektion av armband, koppel och chokers. Alla accessoarer i MAZE-kollektionen är nämligen helt vegan.

choker med koppel
MAZE är en vegan-kollektion från Bijoux som passar din mest utmanande outfit.

Jag var bara tvungen att nämna deras vegan-kollektion eftersom Bijoux Indiscrets var så generösa att de skickade med en bred choker med utsökt koppel som jag blivit helt förälskad i. Det som är så underbart med accessoarer från Bijoux Indiscrets är att de passar precis lika bra i sängkammaren som på festen, om man känner sig lite oblyg! Bijoux är mästare på att balansera på gränsen för vad som anses anständigt att bära bland folk.

En vibrator formad som en diamant

Men, nu var det ju inte Bijoux Indiscrets vegan-kollektion MAZE jag skulle berätta om, utan deras vibrerande diamant – Twenty One. Jo, det är verkligen en vibrator formad som en diamant i guld, hur elegant låter inte det?

Mer elegant blir det. Bijoux Indiscrets Twenty One kommer i en utsökt ask. Alltså, något helt otroligt utsökt! Det känns verkligen som att jag packar upp ett dyrbart smycke när jag öppnar den mörkgråa asken. Innehållet är minst lika inbjudande! Bijoux Indiscrets Twenty One tittar upp från en bädd av utskuret skumgummi. Detta är den vackraste förpackningen och presentationen jag någonsin skådat – i något sammanhang. Jag får en oerhörd lust att låta asken stå öppen på en hylla hemma i min lägenhet (vilket den nu gör).

bijoux diamantvibrator
Diamantvibratorn från Bijoux kommer i den mest utsökta asken jag någonsin sett!

Själva vibratorn är lagom tung, men känns väldigt plastig i sitt utförande. Inte så konstigt kanske. Bijoux Indiscrets Twenty Ones kropp är tillverkad i guldfärgad ABS-plast. Formen – utsökt som den är – får min ändå att undra lite över hur man egentligen använder den. Jag är van vid ergonomiskt formade vibratorer, sådana som liknar väl använda tvålar. Nu står jag med det kantigaste objektet någonsin i min hand? Jag var skeptiskt nyfiken när jag tog med Bijoux Indiscrets Twenty One hem för testning.

Vibratorn är både uppladdningsbar och vattentät

Bijoux Indiscrets Twenty One har uppladdningsbara batterier som tankas via en medföljande USB-sladd. Eftersom konstruktionen är vattentät finns det inget hål för laddaren på utsidan av leksaken. För att komma åt den måste man skruva av toppen på vibratorn. Förväntan hade växt sig så pass stor i mig att jag inte orkade vänta på att batteriet skulle laddas fullt. Efter 30 minuters laddande fick det vara nog.

Bijoux Indiscrets Twenty One vibrerar i tre olika intensiteter som du kan skifta mellan genom att trycka på den enda knappen som finns på leksaken. Därtill har vibratorn sju olika vibrationsmönster, vilket ger användaren en hel del att välja från.

Själva poängen med diamantformen är att användaren ska få så många valmöjligheter som möjligt när hon använder den. Alla kanter och vinklar möjliggör stimulans på väldigt olika sätt. Den platta toppen fungerar utmärkt om man vill massera vulvan som lite förspel. Sidorna av diamanten är perfekt om man vill fördela vibrationerna på en liten mindre yta, från slidöppningen till klitoris kanske? Själva spetsen på diamantformen kan användas för att punktmarkera ett område på kroppen, om man är ute efter att stimulera enbart klitoris till exempel.

bijoux vibrator bra
Bijoux Indiscrets Twenty One är diamantformad för att ge olika typer av stimulans på olika kroppsdelar.

Vibrationerna är starka, vilket ger en skön djupgående stimulans. Personligen höll jag mig till den mellersta intensiteten när jag använde Bijoux Indiscrets Twenty One. Det visar bara att denna vibratorn har förmågan att tillfredsställa både normalkänsliga användare som jag själv och mindre känsliga användare.

Twenty One är en vibrator för avancerade användare

För att njuta av Bijoux Indiscrets Twenty One krävs lite fantasi och meckande. Första gången jag använde den var det klurigt att hitta rätt vinkel på diamanten, men efter ett par dagar som min ”standardleksak” hemma föll det sig mer naturligt och orgasmerna kom snabbare och snabbare.

Rengöringen av Bijoux Indiscrets Twenty One är väldigt enkel eftersom konstruktionen är vattentät. Jag sköljer den under ljummet vatten och låter den sedan torka på en torr handduk – inga konstigheter. Om du använder vibratorn tillsammans med glidmedel kan det vara bra att skruva av locket på vibratorn och torka rent skarvarna med papper efter användning.

Bijoux Indiscrets Twenty One är en fantastisk sexleksak som skiljer sig från alla andra vibratorer jag testat… men samtidigt inte. Bijoux Indiscrets Twenty One är en väldigt basic vibrator utan avancerade funktioner, men den levererar samtidigt väldigt kraftiga vibrationer och formen gör att man får använda sin fantasi för att få ut så mycket njutning som möjligt av den.

Jag skulle rekommendera denna vibratorn till dig som redan är van vid att använda vibratorer och kräver lite extra kraft i vibrationerna. Jag skulle också rekommendera Bijoux Indiscrets Twenty One till dig som vill ha en vacker prydnad som definitivt kommer bli en snackis på hemmafesten. Den här diamanten kan absolut få vara min bästa vän!

Bijoux Indiscrets Twenty One
Bijoux Indiscrets Twenty One
Det sägs att diamanter är en kvinnas bästa vän. Bijoux Indiscrets Twenty One kan få vara min bästa vän när som helst!
Utformning
76
Användning
68
Känsla
75
Rengöring
87
Prisvärdhet (~510 kr)
88
Passar dig som
Behöver lite extra starka vibrationer
Vill uppleva en känsla av lyx till ett bra pris
Passar inte dig som
Aldrig testat en vibrator tidigare
79
Lustfyllt