inte-attraherad-av-partner

Såhär introducerar du henne till porr som en äkta gentleman

Okej. Hej Lustfyllt eller va säger man? 😛 Kille på 21 år från Delsbo här. Jo jag har väl egentligen ingen fråga. Mer funderingar kanske. Min tjej och jag har varit ihop i ett halvt år och allt är bra. Sexlivet är bra och jag gillar henne verkligen mer än någon annan. Känner mig helt kär 😛 Ah i alla fall. Jag har typ alltid sett på porr. Så länge jag kan minnas typ. Ser på det nästan varje dag och följer många porr stjärnor på Twitter. Har till och med löst Asa Akiras bok som ni recenserade för länge sedan!

Min fundering är egentligen om hur mitt porrtittande och min tjej kommer gå ihop. Jag har ingen aning om vad hon tycker om porr och hon vet inte att jag kollar tror jag. Vi har aldrig pratat om det. Hon är ingen pryd tjej eller hur man nu ska säga. Hon har ett par sexleksaker. Hon verkar öppen för sådant men jag är inte säker. Min stora fantasi just nu är att se på porr tillsammans med henne. Det hade varit typ det bästa av två världar för mig! Kanske ha sex samtidigt som vi ser på porr ihop eller bara ha förspel är ni med? Inte bara för min skull då utan att hon också gillar det hon ser såklart. Jag vet inte hur jag ska föreslå det bara. Alltså allt kan ju bli fel om hon inte tycker om det. Vill inte riskera att hon ska tycka jag är konstig eller så. Jag skäms inte över att jag ser på porr det gör väl alla. Jag vill bara inte riskera att förstöra nåt förstår ni? Ah det var mina funderingar. Tar gärna emot råd från en tjej om det går. Känns som de har bättre koll på sånt här 😛

peace!


Jag vill se på porr tillsammans med min flickvän – hur ska jag lägga fram det?


Låt mig börja med att berätta vilken fantastisk idé det är att se på porr tillsammans med din partner! Det är nästan lite romantiskt på ett sexigt vis att du tycker så mycket om henne att du är villig att dela ett av dina mest privata intressen med henne. Att du vågar visa henne en så intim del av din personlighet, om jag kan uttrycka mig så utan att det blir för krystat.

Se på porr tillsammans med flickvän

Utöver den känslomässiga och romantiska biten finns det ytterligare fördelar med att se på porr tillsammans med sin pojkvän eller flickvän. Först och främst har studier visat att par – eller singelmänniskor också för den delen – som ser på porr har ett bättre sexliv än de som väljer att inte se på porr alls. Som att det inte vore nog kan det också vara ett fantastiskt förspel och ett väldigt bra sätt att visa för sin partner vad man gillar och inte.

Man kan också lära sig massor om sin partner genom att se på porr ihop. När du ser på ”vanlig” film med din partner sitter ni förmodligen och utbyter små kommentarer med varandra under filmens gång. Om ni går på bio börjar ni genast prata om vad ni tyckte om de olika händelserna och karaktärerna så fort ni lämnar salongen. Om en viss karaktär i filmen gjorde något svinigt understryker säkert du eller din partner att det karaktären gjorde just var svinigt – ”vilket jävla as han var, skönt han dog i slutet”. Dessa åsikter och tankar säger en hel del om vad ni är för typer av människor. Kanske ser ni en scen i filmen som påminde er om en utflykt ni gjorde ihop för ett tag sedan, eller ett resmål ni pratat om att besöka ihop. Min poäng är att filmtittande mynnar ut i en hel del småprat om allt möjligt som gör att man lär känna varandra bättre och kanske minns saker som man sedan berättar om för sin partner.

Porrklipp för flickvän

Precis samma effekt kan man få av att se på porrfilm tillsammans med sin partner, om man gör det på rätt sätt. Med rätt sätt menar jag att det ska vara en avslappnad och naturlig stämning när ni ser på porr ihop. Det ska inte kännas som att ni sitter där med era föräldrar och känner den pinsamma värmen stiga åt öronen. Ingen av er ska känna sig äcklad eller obekväm. Ni ska ha inställningen att det är som att se på vilket YouTube-klipp som helst när ni kollar porr, för först då kan alla de där små kommentarerna och det där sköna snacket börja flöda mellan er. När stämningen är avslappnad har ni dessutom inga problem med att låta porren framkalla känslor hos er. Ni har inga problem att skratta åt hur kassa skådespelarna är på att leverera sina repliker. Ni har inga problem med att bli kåta och upphetsade av det ni ser. Ni delar känslorna och kommer närmare varandra.

Men självklart kan det vara lite problematiskt att uppnå den där avslappnade och sköna stämningen första gången man ser på porr tillsammans med sin flickvän, framförallt om man inte vet exakt vad hon tycker om. Därför tänkte jag nu ge alla pojkvänner där ute tips om hur ni bör göra för att introducera era flickvänner till porr på ett bra sätt! Dessa tips är skrivna med en stor portion humor, jag hoppas att du känner av det i texten!

Känn av läget


Det kan vara värt att prata om porr med sin flickvän innan man trollar fram datorn och börjar porrsurfa mitt framför ögonen på henne! Kanske avskyr hon porr, kanske blir hon äcklad av bara tanken. I så fall är det nog bäst att du håller ditt porrtittande för dig själv framöver. Har hon en kritisk inställning till porr från början är chanserna väldigt små att du kommer ändra hennes åsikter och väldigt stora att du kommer förstärka dem istället.

Om hon där emot verkar ha en avslappnad och cool attityd till porr kan det vara läge att utbyta lite erfarenheter om porr. Fråga om hon kollar på det någon gång ibland. Berätta att du också gör det från gång till gång, men räkna dina porrtimmar lågt! Berätta inte att du ser på porr minst 3 timmar om dagen, även om du gör det. Fråga henne om hon skulle kunna tänka sig att se på porr tillsammans med dig någon gång.

Låt henne bestämma


Okej, så stämningen är lite sexigare än vanligt och ni är båda riktigt kåta. Ni har tänt lite ljus och har det riktigt mysigt ihop. Kanske kan det då vara läge att plocka fram datorn och fråga henne om hon vill porrsurfa lite med dig. Fråga henne med ett finurligt leende på läpparna, nästan som att det var ett skämt. Eller försök få det att låta som något busigt, något som ni egentligen inte borde göra. Om hon verkar positiv till ditt förslag är det dags att komma riktigt nära henne. Lägg er i sängen eller i soffan tätt ihop. Krama om henne, håll om henne bakifrån. Skeda henne och smek dina läppar mot hennes nacke. Målet är att få henne att känna sig bekväm med situationen och visa henne att ni gör detta ihop. Låt henne ta kontrollen över datorn och be henne söka efter något på en bra Tube-sida för porr. Pornhub är en sida med väldigt många klipp som håller hög kvalitet och även en female friendly kategori som kan kanske kan vara passande?


Om hon inte kommer på något bra och ber dig söka istället så var uppmärksam – detta är ett test! Misslyckas du med detta kan det mycket väl förstöra allt. Välj klipp noggrant! Detta handlar inte om vad du vill se, utan vad hon kan vilja se. Undvik bisarra och udda kategorier. Välj någon typ av massage-porr kanske, eller klicka på kategorin female friendly.

Ovan är ett par kanaler som lägger upp bra tjejvänliga porrklipp. Porr som kan fungera bra tillsammans med din flickvän. Ta gärna en titt innan du introducerar dem för henne!

Lätta upp stämningen


Okej, så ni har ett klipp rullande framför er och ni har det mysigare än någonsin. Du ligger nära henne och låter dina fingertoppar dansa lätt över hennes hud. Fråga henne om allt är okej. Även om det verkar som allt är okej, fråga henne ändå. Att se porr för första gången som tjej kan skapa en del konflikter inombords, så gör allt du kan för att hon ska känna sig trygg och bekväm med situationen.

Berätta att ni kan sluta titta om hon inte vill se mer. Fråga henne vad hon tycker om det som händer. Berätta något som du slås av när du ser på klippet. Ser ställningen skön ut, ser den konstig ut. Berätta vad du tycker och fråga henne en gång till – är allt okej sötnos?

Dra vita lögner


Att ljuga är inte optimalt, men i det här läget kan små vita lögner göra underverk. Som tjej blir det lätt så att man jämför sig med andra tjejer. Man jämför sin kropp, sitt hår och sitt allt med vad man ser hos andra tjejer. Inte hela tiden, men om man ser sin pojkvän stirra oavbrutet på en naken tjej börjar man känna sig lite osäker, eller avundsjuk. Detta är en stor turn of som du måste motverka genom att berätta för henne att hon är vackrast och att hon är perfekt precis som hon är. Det spelar ingen roll om du egentligen föredrar enorma silikonmeloner, under tiden ni ser på porr tillsammans älskar du din flickväns kupstorlek mest och du berättar det för henne!

Det spelar ingen roll om porrskådisen du ser har en snyggare kropp än din flickvän. Självklart ser inga ”vanliga” tjejer ut som Jessica Jaymes, Madison Ivy eller Alexi Texas. De är tjejer som får betalt för att se bra ut när de knullar! Du ska övertyga din flickvän om att du tycker hon ser bäst ut i dina ögon. Berätta hur sjukt och galet det skulle kännas att ha en flickvän som var porrskådis, att du aldrig skulle kunna tänka dig att vara tillsammans med en tjej som hade porr till yrket.

Vet när det är dags att sluta


Om det är första gången du och din flickvän tittar på porr tillsammans så pusha inte porrsurfandet för långt. Jag vet att det är en kvalitet som få killar besitter, men du måste känna av läget här. Du måste veta när det är dags att stänga locket på datorn, vända henne mot dig och säga ”Nu räcker det, jag vill se på din vackra kropp istället.” Låt inte porrtittandet bli utdraget och tråkigt. Märker du att det inte finns något att prata om eller att hennes intresse börjar falna så avbryt!

Här kan det återigen vara dags med lite uppmuntrande ord. Berätta för henne att du blir galet kåt av att få ligga naken nära henne, inte av att se på klipp på datorn. Berätta för henne att du älskar henne. Ligg tätt ihop och hångla en lång stund.

Gör absolut inte detta


Det absolut sämsta du kan göra som kille är att ta över showen, sitta långt ifrån din flickvän med datorn i knät och välja ut extrema porrklipp som just du tänder på utan att hon får vara med.

För allt i världen, undvik titlar som ”Gloryhole Secrets Redhead Swallows 13 Loads of Cum” eller ”Bukkake anal whores”! Klicka inte på några thumbnails med gapande anus.

Det är också en dödssynd att börja jämföra henne med tjejen / tjejerna ni ser i klippen. Våga inte yttra frågor som ”Varför gör inte du…” eller ”Kan inte du också göra…” Att se på porr tillsammans ska vara något spännande och roligt som ni gör ihop, det ska inte framkalla ångest. Din flickvän ska inte börja undra om hon är tillräcklig.

Så, detta var några av mina främsta tips för att få en lyckad porrstund med din flickvän. Porr kan som sagt vara helt fantastiskt att dela med sin partner någon gång ibland, men allt beror på hur bekväma man är tillsammans och vad man har för inställning till porr. Det viktigaste är att komma ihåg varför ni ser på porr ihop – för att ha det bra tillsammans! Låt inte porren stå i fokus. Sätt er själva i fokus. Sätt eran närhet i centrum.

Har du också en brinnande fråga eller fundering du vill få besvarad? Använd då kontaktformuläret på förstasidan för att komma i kontakt med oss på redaktionen. Lämna gärna en kommentar nedan om du har några råd att ge till vår anonyma läsare!